očko Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Šťastné a veselé vianoce Vám prajem. Potreboval by som pre dcérku zohnať noty na pesničku \"Dobrý pastier sa narodil\". Môžte mi niekto prosím pomôcť? Alebo odkaz kde také niečo zoženiem. Google som skúšal a nič. Ďakujem Citovat
očko Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Je to úplne od veci, ja viem, ale predsa nikto nič? Chcel by som jej urobiť radosť. Citovat
P607Olda Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Je to to samé, jako zpívá Karel Gott: \"Syn Boží se nám narodil, a nás hříšné osvobodil\"? Protože \"Dobrý pastier sa narodil\" neznám. Citovat
očko Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 To asi nebude to isté. Dobrý pastier sa teraz vo vianočnom čase spieva asi v každom kostole Citovat
pavloucha Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 včera jsem to projížděl,našel jsem akorát akordy,jinak ve zpěvníkách je to taky,i s notama Citovat
očko Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 Bohužiaľ v spevníku čo máme doma sú len texty a čísla piesní bez not. Citovat
oddie Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Co to je? To je slovenská verze \"Narodil se Kristus Pán\", nebo něco jiného? Noty mám všelijaké, třebas i klavírák na Rybovku by se našel, ale tohle neznám Citovat
očko Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 V spevníku je to pieseň číslo 50. Dobrý pastier sa narodil, - by ovečky vyslobodil - pri betlemskom salaši, - radujte sa, veseľte sa, valasi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.