Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Při pohledu na sání 205ky si nemůžu odepřít dojem z podobnosti s turbem... víte někdo proč to vypadá jako turbo přestože to není turbo... anebo... ještě větší magořina - šlo by tam narvat? zvládl by to motor (životnost) ?? Co nárůst výkonu? ...ten motor je pořádně sasr*nej, tak mi nenadávejte - už jsem ho umyl :) Jo a ještě jeden dotaz: máte někdo skušenost jaký tam mám dát tlumiče - je to rallye, takže mezi kola a podběhy nestrčíš ani noviny, čili chod tlumiče = velmi krátký... Za rady dikec... :papa

6.jpg

Odesláno

No, uznávám, že turbo to zrovna není, každopádně plno lidí, co se na to jukne to zjistí až po prvních dvou vteřinách... Co kdybys mi spíš poradil :D

Odesláno

A co chceš jako poradit? Jak tam narvat turbo? No, je tam málo místa, tak nejlíp asi kladivem. Jiná možnost je ovšem, přilepit ho žvýkačkou, někam kam se vejde. Třeba do kufru, tam se vejde nejlíp... Turbo samotné váží pár kilo, to snad motor uveze, a životnost se moc nesníží :D

Jinak, jestli chceš skutečně poradit, nejlépe bych ti asi poradil nevymýšlet pí*oviny. Rozdíl mezi atm. a turbo motorem totiž zdaleka není jen v turbu, a vůbec to není jen o tom někam něco \"narvat\"...

Odesláno

Psal jsem to sem proto, abych slyšel, že jsem dement... takže pohoda :(

2 oddie: Poradit chci s rozumnýma věcma - tlumiče.Nicméně dík za radu, myslel jsem si to... ani bych to tam nedával, jen mě napadlo, jestli by to teoretically šlo.

2 P605: Většinou bývá zezadu, to nevíš? :cool:

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem Luger

2 P605: Většinou bývá zezadu, to nevíš? :cool:

No, něco jsem o tom slyšel.:cool::D

Tak si nech ty impertinence :D

Odesláno
Napsán autorem rudolf

Teda tady se to rozohnilo :D.

2 Luger: A proč ho tam chceš dávat, jede ti to 1.9 GTi blbě nebo co? ;).

nééééé!!! pomoc!!!HELLLP!:) :) :)

Nechci ho tam dát, jen mě překvapil tvar toho sání a při pohledu na něj mě to jen napadlo... 102koní mi na 850kg auto zatím stačí :P

Kdo mi poradí s tlumiči?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...