agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: Kurt Tak ke mě chodí Santová. Hmm taky bych bral kdyby k nam chodila ona:D Citovat
jarajarda Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Kurt Tak ke mě chodí Santová. Hmm taky bych bral kdyby k nam chodila ona:D Jo a pak ji pošli ke mě Citovat
vendelinek Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Kurt Tak ke mě chodí Santová. Hmm taky bych bral kdyby k nam chodila ona:D Jo a pak ji pošli ke mě A ke mě taky:D:D Citovat
Kurt Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Chlapi netěšte se, svátky jak známo končí až na Tři krále. Citovat
Medvěd Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka simtebe, to dá rozum, že k nám chodí Ježíšek...ale uznej, že ačkoli Dědu Mráze jsme si jako národ ještě ustáli, se Santou je to prohra 0:1 a znám spoustu rodin s malými dětmi, kde už Ježíška ani neznaj ... Bohužel Ti musím dát plně za pravdu - Santa i Děda Mráz by měli zústat úplně jinde, k nám chodí Ježíšek Citovat
maturantka Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 k sousedům chodí stále každým rokem stejný Mají ho pověsit aspoň za nohu, aby si odvykl tam lozit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.