Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

šmarjá, a zase je to tady, tak Vám nevím, má na to vliv počasí nebo nemá...? :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: antal

Původně zaslal: Gitarista001

To akoze prestavbove sady niesu schvalene ? Ci ako ? Teda na Slovensku...

No samozrejme že niesu schvalene,nikdy neboli a podla mna ani nikdy nebudu ale to nemeni nič na tom že ja si ich tam dam!:roker:D

Daj si ich, lebo:D s tvojim motorom by som ani filzlom nezastal a dobehli by ma len keby som stal v rade na STK :D:D:D apotom by mi zobrali aj rodny list.:mrk

[upravil dne 28.1.2009 Gitarista001]

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: blavak8

Odporucam, pokial ide o kupu prestavbovych xenonovych sad na tejto adrese: http://www.gsmalarm.sk/index.php?main_page=index&cPath=543_545 Dovolil som si aj ja objednat H7 8000K, cena dobra a svietia perfektne, a dokonca ani nikoho neoslnujem, otestoval som si to.

!!OPRAVA!!

Som sa velmi sklamal, bola chyba kupovat tuto prestavbovu sadu. Neubehol ani mesiac od montaze, a uz mi nesvieti jedno svetlo. Vybojka iba preblikava, a uz teraz ani neblika (dovod, vypalena poistka) vymenil som poistku na konkretnom svetlomete a poistka zase vcudu. Nieco v balaste krachlo, lebo v celku dost smrdi spaleninou. Ako na potvoru, ked som zistil v com je chyba na svetlomete soferovej strany, mi odisiel do teplych krajin aj druhy balast na druhom svetlomete. Druhy mi poistku sice neodpalil, ale jednoducho nerozsvietil uz vybojku. Uz ma to vytocilo a dnes som to v garazi vytiahol z auta, a dal som tam klasicke H7 halogenove ziarovky a funguje to normalne. Niekedy v tyzdni im to pojdem otrieskat o hlavu (reklamovat). Myslite ze mozem ziadat o vratenie penazi? Cital som ze pokial je to neopravitelna chyba, tak mozem ziadat o novy tovar, alebo peniaze, ked sa chyba opravit da, tak mi to len bezplatne opravia, bez moznosti ziadat naspat peniaze, len ci to v praxi takto naozaj funguje. Myslite ze budu narazat na to, ze to bolo neodborne namontovane (som elektrikar, ale to sa asi nepocita)? Jaaaj, mal som radsej kupit nejake kvalitne halogenove ziarovky a mohol som mat pokoj, a taktiez pokoj od policajtov, aj ked som tu cest to konzultovat s nimi nemal.

Odesláno

No, reklamovat to samozrejme mozes a mas pravo. Na posudenie reklamacie maju 30 dni. Upozornujem, ze ak ju maju uznat, tak len v pripade, ze boli chyne ziarovky a nie tvoje auto a to v tomto pripade bude velmi tazke dokazat.

Ak ti vsak reklamu uznaju, mas pravo na novy vyrobok rovnakej hodnoty (alebo druhu, typu, popripade rovnaky vyrobok) alebo na vratenie penazi. Avsak, s peniazmi hlavne u malych predajcov nepocitaj.

Odesláno

S opravou sa nikto sr.ť nebude. Ak to chceš hrať na istotu, najskôr zreklamuj jeden balast, potom druhý a keď sa pošťastí odíte ti tretíkrát a môžeš pýtať peniaze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...