Sepp Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Mam chut dat na zadek nejakou koncovku vyfuku /ne ladenou/. Chtel bych vedet jaky tvar je lepsi - kulata ci ovalna??? Ma nekdo kontakt /www./ na nejakou firmu?? Jaky rozmer koncovky se tam vejde?? Citovat
Radek V. Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Ja mam nerezovou ovalnou. Upadla mi totiz koncova trubka a nechtel jsem davat cely posledni dil vyfuku. Delala mi to firma SPEI a rovnou mi ji privarili......www.spei.cz Citovat
Sepp Odesláno 3. květen 2004 Autor Odesláno 3. květen 2004 Privarili?? To se mi moc nechce. A co rozmer? Citovat
Radek V. Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Tak specialne pro tebe jsem zvedl zadek od pocitace a sel jsen ti to premerit do garazi pravitkem...... Rozmer te koncovky je 100 x 70mm. Mrkni na stranky SPEIe a napis jim. Urcite delaji i takove, ktere se daji nastrcit na stavajici trubku. Tu si nezapomen taky zmerit.... V odpovedi ti daji i cenu a klidne ti to poslou postou. Hlavne nedej na chromovana siditka, po jedne zime zreznou....... Citovat
Radek V. Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Kdyz tak se jeste muzes kouknout do GALERIE, 4.SRAZ NA SLAPECH-OD MASINKY, stranka cislo tri, obr. img_0043. Trochu je to videt..... Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 jsem na moje dal kus chromovany trubky, urizly z nohy od stolu :D ale jak pise Radek, po zime je jak liska, takze ji asi co nejdriv vyhodim zase :D ,ale co dam misto ni taky nevim ... Citovat
Sepp Odesláno 3. květen 2004 Autor Odesláno 3. květen 2004 Vrele diky - tak to si hned neco obednam at na srazu nedelam ostudu BTW: O vikendu jsem konecne striknul zrcatka do barvy karoserie - GOOD - za chvilku se tim budu moc zivit :D Citovat
Dave_k Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Myslíš něco jako je vidět na mojí ikoně. Jezdil jsem s tím celou zimu a vypadá furt OK. Cena něco kolem 200,-. Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Napsán autorem Sepp Vrele diky - tak to si hned neco obednam at na srazu nedelam ostudu BTW: O vikendu jsem konecne striknul zrcatka do barvy karoserie - GOOD - za chvilku se tim budu moc zivit :D Seppe, hele mas nejakej postup napsanej uz, jak jsi to delal ? sver se , bych sel do toho taky, delal jsi to jak jsme se bavili - zaklad na plasty, pak metla a navrch nekolikrat bezbarvym lakem ? Citovat
Sepp Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 No napsany postup nemam, ani jsem o tom neuvazoval, ale kdyz myslis, ze by to mohlo nekoho zajimat, mozna neco \"naskrabu\" /treba i srandu jak jsem shanel odstin barvy :D/. Dej mi tak dva - tri dny a pak to bude na mych strankach Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Ok budu je sledovat ja jeste porad nedodelal to automaticky rozsveceni svetel, doufam ze se k tomu dostanu tenhle vikend Citovat
Radek V. Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 2 Ferry to automatické rozsviceni svetel by me taky zajimalo......problem je v tom, ze vim co je plus a minus, vypinac a zarovka, ale ostatni elekronika je pro me SPANELSKA VESNICE.... Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 udelam nejakej navod, fotky apod, obvod je jednoduchej jen dva odpory, kondenzator a tranzistor bych ti ho kdyztak zbastlil pak uz by sis ho zapojil sam, + na + a - na - tomu uz rozumis jak pises :D Citovat
Sepp Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 Vcera jsem \"brouzdal\" Hypernovou a narazil na stmivac - hodnota tusim 199,- Kc. Krabicka velikosti zapalek a v navodu to doporucovali napojit na spinac u dveri /jak jednoduche, ze?!/ [Editován dne 4/5/04 Sepp] Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 no vidis za tu cenu ti udelam 4 a este na tom 30Kc vydelam :D :D Citovat
Radek V. Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 2 Ferry kdyz mi ho zbastlis, tak ti budu moc vdecny...... 2 Sepp ten stmivac jsem montoval na svetylko nad zrcadkem a v pohode se to tam veslo...neni ale nad origo z fabriky. Kdyz dalkou odemknes auto, tak se ti rozsviti. Jak ho nastartujes, zhasina se a kdyz vypnes motor, tak se opet rozsviti...... Citovat
Sepp Odesláno 5. květen 2004 Autor Odesláno 5. květen 2004 Pokud pojedes do Plzne na sraz, tak mi tam jeden muzes privezt a kdyz stihnes ten rozsvecec - tak i ten Na cene ce urcite dohodnem Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Covece Seppe, zatim vubec netusim co bude 22.5., rad bych se prijel podivat, pokecat, poklouzat po folii a vselijak jinak se vyblbnout, ale ze fakt prijedu slibit nemuzu Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Napsán autorem Radek V. 2 Ferry kdyz mi ho zbastlis, tak ti budu moc vdecny...... Jen jak odzkousim zapojeni na moji 406, dam ti vedet a pak se dohodnem Citovat
Sepp Odesláno 14. květen 2004 Autor Odesláno 14. květen 2004 Takze jsem vcera namontoval koncovku Cena i s namontovanim na auto /museli zkacovat stredni dil :(/ 1.300,-kc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.