Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam chut dat na zadek nejakou koncovku vyfuku /ne ladenou/. Chtel bych vedet jaky tvar je lepsi - kulata ci ovalna??? Ma nekdo kontakt /www./ na nejakou firmu??

Jaky rozmer koncovky se tam vejde??

Odesláno

Ja mam nerezovou ovalnou. Upadla mi totiz koncova trubka a nechtel jsem davat cely posledni dil vyfuku. Delala mi to firma SPEI a rovnou mi ji privarili......www.spei.cz ;)

Odesláno

Tak specialne pro tebe jsem zvedl zadek od pocitace a sel jsen ti to premerit do garazi pravitkem......:D

Rozmer te koncovky je 100 x 70mm. Mrkni na stranky SPEIe a napis jim. Urcite delaji i takove, ktere se daji nastrcit na stavajici trubku. Tu si nezapomen taky zmerit....;) V odpovedi ti daji i cenu a klidne ti to poslou postou.

Hlavne nedej na chromovana siditka, po jedne zime zreznou.......

Odesláno

jsem na moje dal kus chromovany trubky, urizly z nohy od stolu :D :D :D ale jak pise Radek, po zime je jak liska, takze ji asi co nejdriv vyhodim zase :D :D ,ale co dam misto ni taky nevim ... :(

Odesláno

Vrele diky - tak to si hned neco obednam at na srazu nedelam ostudu :D

BTW: O vikendu jsem konecne striknul zrcatka do barvy karoserie - GOOD - za chvilku se tim budu moc zivit :D:D

Odesláno
Napsán autorem Sepp

Vrele diky - tak to si hned neco obednam at na srazu nedelam ostudu :D

BTW: O vikendu jsem konecne striknul zrcatka do barvy karoserie - GOOD - za chvilku se tim budu moc zivit :D:D

Seppe, hele mas nejakej postup napsanej uz, jak jsi to delal :D ? sver se , bych sel do toho taky, delal jsi to jak jsme se bavili - zaklad na plasty, pak metla a navrch nekolikrat bezbarvym lakem ?

Odesláno

No napsany postup nemam, ani jsem o tom neuvazoval, ale kdyz myslis, ze by to mohlo nekoho zajimat, mozna neco \"naskrabu\" /treba i srandu jak jsem shanel odstin barvy :D/.

Dej mi tak dva - tri dny a pak to bude na mych strankach ;)

Odesláno

Ok budu je sledovat :) ja jeste porad nedodelal to automaticky rozsveceni svetel, doufam ze se k tomu dostanu tenhle vikend

Odesláno

2 Ferry

to automatické rozsviceni svetel by me taky zajimalo......problem je v tom, ze vim co je plus a minus, vypinac a zarovka, ale ostatni elekronika je pro me SPANELSKA VESNICE....:D

Odesláno

udelam nejakej navod, fotky apod, obvod je jednoduchej jen dva odpory, kondenzator a tranzistor ;) bych ti ho kdyztak zbastlil ;) pak uz by sis ho zapojil sam, + na + a - na - tomu uz rozumis jak pises :D :D :D

Odesláno

Vcera jsem \"brouzdal\" Hypernovou a narazil na stmivac - hodnota tusim 199,- Kc. Krabicka velikosti zapalek a v navodu to doporucovali napojit na spinac u dveri /jak jednoduche, ze?!/ :D

[Editován dne 4/5/04 Sepp]

Odesláno

2 Ferry

kdyz mi ho zbastlis, tak ti budu moc vdecny......;)

2 Sepp

ten stmivac jsem montoval na svetylko nad zrcadkem a v pohode se to tam veslo...neni ale nad origo z fabriky. Kdyz dalkou odemknes auto, tak se ti rozsviti. Jak ho nastartujes, zhasina se a kdyz vypnes motor, tak se opet rozsviti......;)

Odesláno

Covece Seppe, zatim vubec netusim co bude 22.5., rad bych se prijel podivat, pokecat, poklouzat po folii a vselijak jinak se vyblbnout, ale ze fakt prijedu slibit nemuzu :(

Odesláno
Napsán autorem Radek V.

2 Ferry

kdyz mi ho zbastlis, tak ti budu moc vdecny......;)

Jen jak odzkousim zapojeni na moji 406, dam ti vedet a pak se dohodnem ;)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...