liborius Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Chlapi,kam schovavate kabely?Žena mi řekla,at si něco koupim v vanocum do auta-třeba ty park. senzory.Při pomyšleni kam s kabely,jsem to odmitl.Už kdyby jste mě viděli,jak jsem zapasil s čidlem od teploměru!!-kabel si skřipu mezi dveřmi a čidlo mam hozeny v levym blatniku. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 kam kabely?? od teploměru jsem to řešil jako ostatní do dveří a spolu s ostatními přes gumovou průchodku do auta a pak k teploměru. Zadní parkovací senzory/je tu někde o nich zmínka/ mne vedpo přes nárazník pod autem k levé části,kde je otvor s gum průchodkou na krajní kapsu kde je pak řj senzoru.Od ní jsem to vedl pod střešním tapicírem dopředu kde je displej. Citovat
liborius Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 tak dik ,ani mně nenapadlo to tahat pod autem Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 pod autem je do jen pár cm.do auta to šlo přes pruchodku kde se vedou kabely od tažného. Jinak více zde Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 kdybys viděl kabelaž u mne v autě , zvracel bys Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr kdybys viděl kabelaž u mne v autě , zvracel bys ani ne viděl jsem toho mraky takže i vím co mohu očekávat Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Pe.Tr kdybys viděl kabelaž u mne v autě , zvracel bys ani ne viděl jsem toho mraky takže i vím co mohu očekávat a do jara jich jeste moooc přidam Citovat
Burisek Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr kdybys viděl kabelaž u mne v autě , zvracel bys nj Pe.Tr ale zapomněl jsi dodat že ty máš místo auta mobilní CineStar :D Citovat
MatrixChose Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Já od parkasistentu netáhl nic, všechno zústalo v pátejch vratech. Display jsem měl ale stejně radši koukám do zrcátek a stačí mi pípání... Citovat
tomy_verceti Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 ked uz sa to tu prebera, ja by som rad vedel kde su najlepsie miesta na prekrocenie elektrickych kabelov dopredu do motoroveho priestoru. Citovat
Leo Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Já táhnul zepředu dráty dozadu v levých prazích dveří (stačí jen oddělat kryty u obou dveří a protáhnout drát). Pod zadníma sedačkami do kufru jsem to vedl stejně jako svazek, co je tam veden originál. Mám to na alarm a připravený odskok kufru. Pokud budu mít senzory tak také bez displeje takže další dráty nebudou potřeba. Do motoru jsem táhnul dráty z kabiny zpod gumové průchodky u předních dveří a dále levým blatníkem. Není to moc ideální (dole gumová průchodka trochu odstává), ale na nic lepšího jsem tehdy nepřišel. Nikde se nic neskřípe a zatékat tam snad taky nebude. Citovat
čakom Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: tomy_verceti ked uz sa to tu prebera, ja by som rad vedel kde su najlepsie miesta na prekrocenie elektrickych kabelov dopredu do motoroveho priestoru. před nohama spolujezdce pod kobercem je pruchodka. tady mám jednu nic moc fotku ze spodu. je to jen červenej drát. je to hned vedle palivovych trubek. [upravil dne 4.1.2009 čakom] Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: tomy_verceti ked uz sa to tu prebera, ja by som rad vedel kde su najlepsie miesta na prekrocenie elektrickych kabelov dopredu do motoroveho priestoru. před nohama spolujezdce pod kobercem je pruchodka. nad posilovacem brzd vpravo taky Citovat
Dundee Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Dvě průchodky jsou v těchto místech- toto je anglán, pod pedálama kulatá, pod posilovačem brzd oválná. Nevim, jak je to u klasický evropský verze;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Dundee Dvě průchodky jsou v těchto místech- toto je anglán, pod pedálama kulatá, pod posilovačem brzd oválná. Nevim, jak je to u klasický evropský verze;) ta kul dira vlevo nahore u evropana tedy vpravo Citovat
Dundee Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr ta kul dira vlevo nahore u evropana tedy vpravo Ta ve žlutym kroužku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.