Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi,kam schovavate kabely?Žena mi řekla,at si něco koupim v vanocum do auta-třeba ty park. senzory.Při pomyšleni kam s kabely,jsem to odmitl.Už kdyby jste mě viděli,jak jsem zapasil s čidlem od teploměru!!-kabel si skřipu mezi dveřmi a čidlo mam hozeny v levym blatniku.

Guest servisman
Odesláno

kam kabely??

od teploměru jsem to řešil jako ostatní do dveří a spolu s ostatními přes gumovou průchodku do auta a pak k teploměru.

Zadní parkovací senzory/je tu někde o nich zmínka/ mne vedpo přes nárazník pod autem k levé části,kde je otvor s gum průchodkou na krajní kapsu kde je pak řj senzoru.Od ní jsem to vedl pod střešním tapicírem dopředu kde je displej.

Guest servisman
Odesláno

pod autem je do jen pár cm.do auta to šlo přes pruchodku kde se vedou kabely od tažného.

Jinak více zde

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

kdybys viděl kabelaž u mne v autě , zvracel bys :D

ani ne viděl jsem toho mraky takže i vím co mohu očekávat ;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Pe.Tr

kdybys viděl kabelaž u mne v autě , zvracel bys :D

ani ne viděl jsem toho mraky takže i vím co mohu očekávat ;)

a do jara jich jeste moooc přidam :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já táhnul zepředu dráty dozadu v levých prazích dveří (stačí jen oddělat kryty u obou dveří a protáhnout drát). Pod zadníma sedačkami do kufru jsem to vedl stejně jako svazek, co je tam veden originál. Mám to na alarm a připravený odskok kufru. Pokud budu mít senzory tak také bez displeje takže další dráty nebudou potřeba.

Do motoru jsem táhnul dráty z kabiny zpod gumové průchodky u předních dveří a dále levým blatníkem. Není to moc ideální (dole gumová průchodka trochu odstává), ale na nic lepšího jsem tehdy nepřišel. Nikde se nic neskřípe a zatékat tam snad taky nebude.

Odesláno
Původně zaslal: tomy_verceti

ked uz sa to tu prebera, ja by som rad vedel kde su najlepsie miesta na prekrocenie elektrickych kabelov dopredu do motoroveho priestoru.

před nohama spolujezdce pod kobercem je pruchodka.

tady mám jednu nic moc fotku ze spodu. je to jen červenej drát. je to hned vedle palivovych trubek.

[upravil dne 4.1.2009 čakom]

post-0-14109603966207_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: tomy_verceti

ked uz sa to tu prebera, ja by som rad vedel kde su najlepsie miesta na prekrocenie elektrickych kabelov dopredu do motoroveho priestoru.

před nohama spolujezdce pod kobercem je pruchodka.

nad posilovacem brzd vpravo taky

Odesláno

Dvě průchodky jsou v těchto místech- toto je anglán, pod pedálama kulatá, pod posilovačem brzd oválná. Nevim, jak je to u klasický evropský verze;)

post-0-14109603966471_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Dvě průchodky jsou v těchto místech- toto je anglán, pod pedálama kulatá, pod posilovačem brzd oválná. Nevim, jak je to u klasický evropský verze;)

ta kul dira vlevo nahore u evropana tedy vpravo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...