martin406hdi Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 nazdaaarek hosiiii Vcera som tahal kamarat domov asi 45 km auto BMW a ked som ho dotiahol tak z nicoho nic mi osvietila kontrolka diagnostiky motora:o Vypol som motor, znova nastartoval ale kontrolka stale svieti.. auto netaja, ide len do 3000otacok, a priblizne kazdych desat minut zdochne a musim len vypat klucik a znova nastartovat.... viete mi poradit co sa mohlo stat mojmu milacikovy??? peugeot 406, 2.0HDi, 66kw - chip 115koni r.v. 2001 Citovat
Ferry Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 napichnout na diagnostiku, takhle na dalku se zjisti prd Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Tak tak, diagnostika řekne víc. Citovat
igor.sk Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Na chvílu to odpoj od baterky. 15-35 min. Ak bude problém pretrvávať, tak .... Citovat
martin406hdi Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 odpojene som to mal snad hodinu a nist.. hned po nastartovani sa mi rozsvietila znova kontrolka diagnostiky.. Rano som uz objednany na diagnostiku tak snad budem rťano mudrejsi a hadam aj pak veselsi:D Svina francuzka, teraz mam s nou problemy obehnut aj skodu 100 deluxe:mad: Citovat
martin406hdi Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 tsa... teraz som este zistil ze ked mam nastartovany motor a scem ho vypnut, normalne vypnem klucik a motor este tak 2 sekundy bezi... az pak zdochne.. no psycho:mrk Citovat
tomy_verceti Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: martin406hdi tsa... teraz som este zistil ze ked mam nastartovany motor a scem ho vypnut, normalne vypnem klucik a motor este tak 2 sekundy bezi... az pak zdochne.. no psycho:mrk nj....vsak diesel nepotrebuje elektrinu k chodu...;-) ja som mal isty cas podobne problemy s fiatom punto 1.7D vypol som kluc a ono to proste bezalo dalej..;-) tak som motor vypinal na rucnej so zaradenou jednotkou Citovat
martin406hdi Odesláno 23. prosinec 2008 Autor Odesláno 23. prosinec 2008 uz je to vyriesene bol to spinavy spinac tlaku paliva, rozobral som ho, vycistil vyfukal, zlozil a asi po 5km jazdy a 2och startoch to pekne zacalo znova slapat tak som zasek cosik usetril:D pekne sviatky vsetkym pezotakom aj nepezotakom;) Citovat
Lukyn406 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: martin406hdi uz je to vyriesene bol to spinavy spinac tlaku paliva, rozobral som ho, vycistil vyfukal, zlozil a asi po 5km jazdy a 2och startoch to pekne zacalo znova slapat tak som zasek cosik usetril:D pekne sviatky vsetkym pezotakom aj nepezotakom;) Kamarád má obdobný problém - můžeš sem hodit foto , kde je umístěný? Díky L. Citovat
maguli70 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Tak co to foto nebo popis toho, ja asi mam taky takovy problem. Citovat
ChodeC Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: maguli70 Tak co to foto nebo popis toho, ja asi mam taky takovy problem. To uz se problem s aditivem rozrostl i na nouzovy rezim motoru? Citovat
martin406hdi Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 chlapi odfotim, keď bude čas a navyše teraz francuz nie je doma. ale ten spinač vyzerá ako taky šulek o priemere cca 3,5 cm a na vyšku cca 3 cm. je napojeny na vstrekovacom čerpadle z pravej strany z boku. ide z neho jeden kablik a je primontovany dvoma šrobmi. pri demontaži treba dať dole aj držiak palivoveho filtra.inač sa to neda zhodiť.:nevimkeď to odmontujete tak na konci je akoby taka ihla s veľmi jemnym sitkom.vypucovať, nahodiť a valiť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.