Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdaaarek hosiiii

Vcera som tahal kamarat domov asi 45 km auto BMW a ked som ho dotiahol tak z nicoho nic mi osvietila kontrolka diagnostiky motora:o

Vypol som motor, znova nastartoval ale kontrolka stale svieti.. auto netaja, ide len do 3000otacok, a priblizne kazdych desat minut zdochne a musim len vypat klucik a znova nastartovat....

viete mi poradit co sa mohlo stat mojmu milacikovy???:roll

peugeot 406, 2.0HDi, 66kw - chip 115koni r.v. 2001

Odesláno

odpojene som to mal snad hodinu a nist.. hned po nastartovani sa mi rozsvietila znova kontrolka diagnostiky..

Rano som uz objednany na diagnostiku tak snad budem rťano mudrejsi a hadam aj pak veselsi:D

Svina francuzka, teraz mam s nou problemy obehnut aj skodu 100 deluxe:mad::D

Odesláno
Původně zaslal: martin406hdi

tsa... teraz som este zistil ze ked mam nastartovany motor a scem ho vypnut, normalne vypnem klucik a motor este tak 2 sekundy bezi... az pak zdochne..

no psycho:mrk

nj....vsak diesel nepotrebuje elektrinu k chodu...;-) ja som mal isty cas podobne problemy s fiatom punto 1.7D vypol som kluc a ono to proste bezalo dalej..;-) tak som motor vypinal na rucnej so zaradenou jednotkou

Odesláno

uz je to vyriesene

bol to spinavy spinac tlaku paliva, rozobral som ho, vycistil vyfukal, zlozil a asi po 5km jazdy a 2och startoch to pekne zacalo znova slapat

tak som zasek cosik usetril:D

pekne sviatky vsetkym pezotakom aj nepezotakom;)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: martin406hdi

uz je to vyriesene

bol to spinavy spinac tlaku paliva, rozobral som ho, vycistil vyfukal, zlozil a asi po 5km jazdy a 2och startoch to pekne zacalo znova slapat

tak som zasek cosik usetril:D

pekne sviatky vsetkym pezotakom aj nepezotakom;)

Kamarád má obdobný problém - můžeš sem hodit foto , kde je umístěný?

Díky L.

Odesláno

chlapi odfotim, keď bude čas a navyše teraz francuz nie je doma. ale ten spinač vyzerá ako taky šulek o priemere cca 3,5 cm a na vyšku cca 3 cm. je napojeny na vstrekovacom čerpadle z pravej strany z boku. ide z neho jeden kablik a je primontovany dvoma šrobmi. pri demontaži treba dať dole aj držiak palivoveho filtra.inač sa to neda zhodiť.:nevimkeď to odmontujete tak na konci je akoby taka ihla s veľmi jemnym sitkom.vypucovať, nahodiť a valiť:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...