Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte sou nekde vypsane vsechny stupne vybavy popripadne co vsechno se davalo do p406 ? jde mi o novy model.. a nakonec co rikate na http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inzerce/osobni-auto/Peugeot/406-2.2-Hdi-MX-Sedan-Limuzina-122451560501887381.html ? chci po novym roce kupovat tak se poohlizim :) pak tu mam este dva \"favority\" http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6645832 a http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6656242

co na to rikate? diky za rady :)

[upravil dne 21.12.2008 majty]

Odesláno

Ten stříbrny se mi moc nezdá.Asi byl trošku ťuklý na čumák podívej se na nárazník pod maskou,a na hranu kapoty.vubec nelícuje s blatníkem na pravé str.Jinak docela pěkné kousky.

Odesláno

heh jj ted sem si toho taky vsimnul.. no kazdopadne po Vanocich se jedu podivat na tu cernou. Ta se mi libi zatim nejvic.. i kdyz ten bazar nevypada moc seriozne :-\\ nemate s nim nekdo zkusenosti ?

Odesláno

luxusní výbava v autě je hodně návyková záležitost, která docela rychle zevšední a pak je problém při výběru dalšího auta :mrk

Mám v autě kůži a je v tom dost luxusní sezení. Ještě víc se mi ale asi líbí interiér z té poslední stříbrné, ten je fakt parádní. Problém je, že čím více výbavy, tím více elektroniky a titěrných hejblátek. Mám asi jeden z nejvýbavenějších nových modelů hned po faceliftu a ikdyž se mi zatím nic neporouchalo, dal bych přednost, v případě koupě další 406, manuální klimě, chudé výbavě a hlavně nájezdu do 100tkm a původnímu stavu.

Odesláno

Stupně výbavy 406 jsou uvedeny v příspěvcích například Elegance . Jinak stačí do Hledání zadat výbava a pak se jen obrnit trpělivostí a prohlížet příspěvky. Jinak vám v klubu:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Vsechny jsou predrazene.ta prostredni se 6airbagy :-D

no predrazene.. jenze vsechno to sou 2.2 hdi coz ja chci .. a ty se moc levneji asi sehnat nedaji... nebo jestli vite o nejaky pekny 2.2 hdi tak sem s ni :)

Odesláno

O tom, co tady nabízí Ajdamek jsi nepřemýšlel? Dle mého názoru je to hodně slušná nabídka a provozní náklady budou podstatně nižší, než v případě 2,2 HDI. Nehledě na to, že nafta je dnes drahší než benál a spotřebu budou mít oba motory podobnou.

Odesláno

Jseš si jistý, že Ti zdroj nevyschne po dobu provozu auta? Jseš si jistý kvalitou nafty ze zdroje? Máš spočítáno, že Ti rozdíl ceny nafty pokryje vyšší provozní i pořizovací náklady auta? Pokud ano, tak jdi do nafty..

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Ještě víc se mi ale asi líbí interiér z té poslední stříbrné, ten je fakt parádní.

Tak taky interier mam ja,mal som moznost vyberu medzi bledym mikroplysom a takymto tmavym a vyhral ten tmavy aj na ukor nizsej vybavy.(Teda CD menicu,tempomatu a samozatmavovaciemu zrkadlu.)Tempomat som za cca 2000SKK dal dorobit a ostatne ozeliem :-D

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: majty

no jelikoz mam moznost sehnani nafty levneji... tak o benalu neuvazuju :(

takto povídal kolega taky ,ale po 5ti letech zdroj nafty už není a tak další jeho auto bude benzínek.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

takto povídal kolega taky ,ale po 5ti letech zdroj nafty už není a tak další jeho auto bude benzínek.

no... jezdi se na to uz pres 10 let.. jako ja bych byl taky radsi za benzin ale za 1) clovek si lehko zvykne nedavat tolik penez za palivo a za 2) moc tech benzinaku 406 neni na vyber.

Odesláno

no... jezdi se na to uz pres 10 let.. jako ja bych byl taky radsi za benzin ale za 1) clovek si lehko zvykne nedavat tolik penez za palivo a za 2) moc tech benzinaku 406 neni na vyber.

No právě, moc pěkných jich není a proto jsem Ti poslal odkaz na prodej Ajdamkového vozu :roll

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

No právě, moc pěkných jich není a proto jsem Ti poslal odkaz na prodej Ajdamkového vozu :roll

jj taky uz sem mu psal :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...