Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

Podobně tady u nás zaparkoval blb z bytovky od naproti, auto v jízdním pruhu a strašně se tam rozčiloval na šofera co mu trošku odřel nárazník,když se vyhýbal s protijedoucím, že to všechno bude platit, tak mu říkám ať si přečte vyhlášku, jak se má parkovat u křižovatky. Tak to zase zamknul a šel domů. 

Odesláno

@Milan+ byt mas pravdu a souhlasim s tebou, tak i presto, ten kdo mu to odrel, by mel skodu uhradit. Preci to, ze parkuji jako kokos neznamena to, ze kdyz mi to nejaky vemeno odre, protoze se tam nema cpat, kdyz ma prekazku pred sebou a auto v protismeru. Kdyz pujdu do extremu a nekde mi exne auto a budu tam stat jako picus, tak mohou ostatni ridici mi auto sesrotovat? 

Ale obcas to parkovani je fakt silene, 

Odesláno (upraveno)

To se poznaj "ti  vesničtí"   😉   Kdybych měl u nás lepit samolepky podle příspěvku @StibTo , tak mi 100 kusové balení vydrží tak maximálně na měsíc.  A souhlasím s tvrzením @Scratch jen za určitých podmínek. U nás bych je orval a vůbec bych se nečervenal !!!  Popeláři neprojedou (popelnice nevysypou), takže ani hasiči neprojedou. Když tu naposledy (letos) hořelo , tak museli hasiči objíždět celý blok a najíždět z druhé strany právě pro takto parkující mentály . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Klemoň   No mě asi nezbude než nálepky sebou pořád mít a lepit lepit lepit - objednal jsem 15 kusů zatím. Protože je možný, že některý jelita ani neví, že se takto neparkuje a možná se jim rozsvítí v hlavě až najdou růžovou samolepku "Parkuju jako pí.." uprostřed čelního skla.

Odesláno

@Klemoň   Hm tak to jsem mohl vzít rovnou stejně jsem Tvým "dlužníkem" tak jsem Ti jich pár mohl přenechat... 😏

Odesláno (upraveno)

Tak příště :) Stejně budu po Novým roce potřebovat možná zase nějakou elektrikařinu to ty rád kor u nás na baráku viď :D

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

To nasere teda :(   A ještě si ujede aniž by nechal třeba jen lísteček za stěračem... Definice ŠMEJDA.

Odesláno

aby to tu nebylo jen o blbcich :D jedine a posledni misto na zavodech dracich lodi :D 

20190501_125053.jpg

20190501_125101.jpg

Odesláno (upraveno)

@Scratch  Tak jestli jsi se tam dostal, nikoho nepoškrábal a oni vyjedou nezbývá než zatleskat :)

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

auta jsem obesel a nikde nikdo nic. mozna jsem se oprel, ale to jsem nepoznal :D 

kazdy mel z druhe strany dost mista na vyjeti :D, ale musel jsem se z toho nakonec zase dostat sam :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...