Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kobra

Ja nevím. Vzal bych multimetr , zapnul mlhu , změřil anpětí, je li LED aparát OK , zasunu svítí! Co Vy na to ?

pokud bude obrácená polarita než led vyžaduje tak svítit nebude;)

Odesláno

no super, tak pokud má na středním kontaktu mínus. Takže multimetr.

Bude mít červenej drát multimetru na pružině , černej na bajonetu a na display mínus 12 - 13 Volt. prohodí fastony a je v poho , ne ?

Odesláno

No... a co když rozvody po světle nejsou na fastony? Nejsem si tím jistej, ale myslím, že by mohl být konektor na připojení kabeláže napevno do tej masky, co rozvádí elektriku po světle. To by polaritu prohodil jen těžko a pak bude problém inde. Prvně bych zkusil ty LED na baterce, kde má jasný plus a mínus.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

No... a co když rozvody po světle nejsou na fastony? Nejsem si tím jistej, ale myslím, že by mohl být konektor na připojení kabeláže napevno do tej masky, co rozvádí elektriku po světle. To by polaritu prohodil jen těžko a pak bude problém inde. Prvně bych zkusil ty LED na baterce, kde má jasný plus a mínus.

206 má samostatně mlhovku. takže žádnýrozvody ve světlech na to nemaj vliv.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Oki... jen jsem se zeptal, jak to tam je. I tak se ještě zeptám.. je ta mlha fak na fastony? Mě přijde zvykem na těhle moderních autech to připojovat nějakým tím konektorem zvouma drátama a ne fastonem. Ale 206 neznám, tak jen tak přemýšlím, jak by to tam mohl někdo přehodit....
Odesláno

Původně zaslal: čakom

Oki... jen jsem se zeptal, jak to tam je. I tak se ještě zeptám.. je ta mlha fak na fastony? Mě přijde zvykem na těhle moderních autech to připojovat nějakým tím konektorem zvouma drátama a ne fastonem. Ale 206 neznám, tak jen tak přemýšlím, jak by to tam mohl někdo přehodit....

fastony tam nejsou. je tam zapojnica a do ni jdou dva dtáty na konektory.

Odesláno

A otočit se to nejspíš nedá... Leda by se někdo matlal s vypychováním pinů a tutově to jde dost blbě, co? Takže tam problém nebude... No... jak tu bylo několikrát napsáno, zkusit LED u baterky a překontrolovat polaritu v objímce.

Odesláno

A otočit se to nejspíš nedá... Leda by se někdo matlal s vypychováním pinů a tutově to jde dost blbě, co? Takže tam problém nebude... No... jak tu bylo několikrát napsáno, zkusit LED u baterky a překontrolovat polaritu v objímce.

třeba to bylo tukli na zadek a byla rozdrcena zapojnice a jak tam davali novou tak to přehodili nebo mohla byt zoxidovaná.

Guest Fredino206
Odesláno

bola to polarita...prehodena...LED fakci otocil som to a ide...diki moc chalani zase som o nieco mudrejsi :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Fredino206

bola to polarita...prehodena...LED fakci otocil som to a ide...diki moc chalani zase som o nieco mudrejsi :potlesk

ty máš i nick Freddy206 :myslim

Odesláno

jo mam 2 musim napisat adminovi nech mi ten Fredino206 zrusi lebo volakedy som si zalozil bo tento Freddy206 mi nesiel kvoli heslu nakoniec som nejak vybawil a teraz sa musim jednoho zbawit aby nebolo zle

Odesláno

206 ky nemux to tak maj velice často! Je tam prohozený + a - řešil jsem to střihutim a prohozenim kabelů, od té doby ok vše šlape :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...