čakom Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: kobra Ja nevím. Vzal bych multimetr , zapnul mlhu , změřil anpětí, je li LED aparát OK , zasunu svítí! Co Vy na to ? pokud bude obrácená polarita než led vyžaduje tak svítit nebude;) Citovat
kobra Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 no super, tak pokud má na středním kontaktu mínus. Takže multimetr. Bude mít červenej drát multimetru na pružině , černej na bajonetu a na display mínus 12 - 13 Volt. prohodí fastony a je v poho , ne ? Citovat
Edison Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 No... a co když rozvody po světle nejsou na fastony? Nejsem si tím jistej, ale myslím, že by mohl být konektor na připojení kabeláže napevno do tej masky, co rozvádí elektriku po světle. To by polaritu prohodil jen těžko a pak bude problém inde. Prvně bych zkusil ty LED na baterce, kde má jasný plus a mínus. Citovat
čakom Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison No... a co když rozvody po světle nejsou na fastony? Nejsem si tím jistej, ale myslím, že by mohl být konektor na připojení kabeláže napevno do tej masky, co rozvádí elektriku po světle. To by polaritu prohodil jen těžko a pak bude problém inde. Prvně bych zkusil ty LED na baterce, kde má jasný plus a mínus. 206 má samostatně mlhovku. takže žádnýrozvody ve světlech na to nemaj vliv. Citovat
Edison Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Edison No... a co když rozvody po světle nejsou na fastony? Nejsem si tím jistej, ale myslím, že by mohl být konektor na připojení kabeláže napevno do tej masky, co rozvádí elektriku po světle. To by polaritu prohodil jen těžko a pak bude problém inde. Prvně bych zkusil ty LED na baterce, kde má jasný plus a mínus. 206 má samostatně mlhovku. takže žádnýrozvody ve světlech na to nemaj vliv. Oki... jen jsem se zeptal, jak to tam je. I tak se ještě zeptám.. je ta mlha fak na fastony? Mě přijde zvykem na těhle moderních autech to připojovat nějakým tím konektorem zvouma drátama a ne fastonem. Ale 206 neznám, tak jen tak přemýšlím, jak by to tam mohl někdo přehodit.... Citovat
čakom Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Edison No... a co když rozvody po světle nejsou na fastony? Nejsem si tím jistej, ale myslím, že by mohl být konektor na připojení kabeláže napevno do tej masky, co rozvádí elektriku po světle. To by polaritu prohodil jen těžko a pak bude problém inde. Prvně bych zkusil ty LED na baterce, kde má jasný plus a mínus. 206 má samostatně mlhovku. takže žádnýrozvody ve světlech na to nemaj vliv. Oki... jen jsem se zeptal, jak to tam je. I tak se ještě zeptám.. je ta mlha fak na fastony? Mě přijde zvykem na těhle moderních autech to připojovat nějakým tím konektorem zvouma drátama a ne fastonem. Ale 206 neznám, tak jen tak přemýšlím, jak by to tam mohl někdo přehodit.... fastony tam nejsou. je tam zapojnica a do ni jdou dva dtáty na konektory. Citovat
Edison Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 A otočit se to nejspíš nedá... Leda by se někdo matlal s vypychováním pinů a tutově to jde dost blbě, co? Takže tam problém nebude... No... jak tu bylo několikrát napsáno, zkusit LED u baterky a překontrolovat polaritu v objímce. Citovat
Fakir Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Já mám u 206ky LEDku v mlhovce a bez problémů. Jak říkají ostatní, proměř to. Citovat
čakom Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison A otočit se to nejspíš nedá... Leda by se někdo matlal s vypychováním pinů a tutově to jde dost blbě, co? Takže tam problém nebude... No... jak tu bylo několikrát napsáno, zkusit LED u baterky a překontrolovat polaritu v objímce. třeba to bylo tukli na zadek a byla rozdrcena zapojnice a jak tam davali novou tak to přehodili nebo mohla byt zoxidovaná. Citovat
Edison Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 No, leda tak, no... To uvidí při kontrole toho... Citovat
čakom Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison No, leda tak, no... To uvidí při kontrole toho... jj ted se to težko řesí pokud nevíme co kam \"teče\". Citovat
Guest Fredino206 Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 bola to polarita...prehodena...LED fakci otocil som to a ide...diki moc chalani zase som o nieco mudrejsi Citovat
čakom Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Původně zaslal: Fredino206 bola to polarita...prehodena...LED fakci otocil som to a ide...diki moc chalani zase som o nieco mudrejsi ty máš i nick Freddy206 Citovat
Freddy206 Odesláno 14. prosinec 2008 Autor Odesláno 14. prosinec 2008 jo mam 2 musim napisat adminovi nech mi ten Fredino206 zrusi lebo volakedy som si zalozil bo tento Freddy206 mi nesiel kvoli heslu nakoniec som nejak vybawil a teraz sa musim jednoho zbawit aby nebolo zle Citovat
Freddy206 Odesláno 15. prosinec 2008 Autor Odesláno 15. prosinec 2008 chalani kde mam kontaktovat admina aby mi zrusil ucet Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: Freddy206 chalani kde mam kontaktovat admina aby mi zrusil ucet zkus tady přes SZ Citovat
Schreek Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 206 ky nemux to tak maj velice často! Je tam prohozený + a - řešil jsem to střihutim a prohozenim kabelů, od té doby ok vše šlape Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.