Hanzz Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Čaute, nemůžete mi někdo dát odkaz na téma zadní náprava,nebo rovnou poradit?Mám na autě trochu níž zadek než předek,tak bych se rád dozvěděl co mě čeká za náklady.Není to moc,ale rozdíl vidět jde.Díky Citovat
olda Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 To je úplně normální,když snížíš předek,tak to dorovnáš,nebo přesadit torzku na zadku.Hodně je toho napsáno v modelech 306. Citovat
Medion Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 no někde sem tu četl že když se přesadí torzka u kombiku tak může prasknout Citovat
olda Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Medion no někde sem tu četl že když se přesadí torzka u kombiku tak může prasknout K tomuhle názoru bych se taky přiklonil,na kombíku je torzka tužší jak na krátkym,hlavně když se auto naloží,tak to nebude zrovna pro tuhle úpravu ideální. Citovat
Hanzz Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 Díky za rady.Mrknu na 306ky.Někde jsem vyčetl,že se hodně opotřebovávají silentbloky zadní nápravy.Možná by stačila jejich výměna?Ten zadek je níž a zadní kola se jak mkdyby malinko tlačí na jednu stranu podběhu. Citovat
oddie Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Zadní náprava v pr*eli => repase. Se silentbloky to nemá co společného. Citovat
Hanzz Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 Tak dík.:grrKolik stojí repas? Citovat
oddie Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Jak kde, podle kvality. cena se liší i řádově. A záleží také na tom, co všechno se musí měnit, pokud máš zadek pokleslý a kola do A, budou to minimálně ložiska a čepy, ale může být už poničená i nápravnice. Dále je otázka, v jakém stavu jsou brzdy, jestli nebude vhodné je udělat při tom. Krajně nepříznivá varianta se může vyšplhat klidně až na 15tis, minimum tak 4tis. Citovat
kapa Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Pokud je náprava O.K. tak je možno si připomoci montáží \"zátěžových pružin\" a zadek se zvedne o kousek a i tuhost nápravy se zvýší. Mám a můžu jen doporučit , cena okolo 4000 Kč (od TZ-servis ). Montáž doma asi do 1 hodiny klidné práce. Zkus pohledat jsou tu už témata (servis, modely 306...) Mezera kola a blatníku bez zátěže viz obr. Citovat
Hanzz Odesláno 16. prosinec 2008 Autor Odesláno 16. prosinec 2008 Díky.Projel jsem všechny stránky na modelu 306 a pokaždé se píše skoro to samé,takže se mi asi nevyhne repas.Ale zajedu k šikovnému mechanikovi at se na to mrkne.Až budu mít trochu času tak sem zkusím dát foto jak to vypadá.Ale já to kolo mám víc přitlačené na straně prachovky.Když jsem to dával na hever tak se to kolo krásně vyrovnávalo.A hodně se píše že jsou kola do A.Co to přesně znamená, Citovat
kapa Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Protáhni pomyslnou osu kolem (vertikálně) a vznikne Ti / - \\ a máš to zmiňované \"A\" , pokud budeš mít I-I ,tak jsi na tom docela dobře. Citovat
Hanzz Odesláno 17. prosinec 2008 Autor Odesláno 17. prosinec 2008 No asi po Vánocích to svěřím mechanikovi.Už se do toho nějak zamotávám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.