Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pánové stává se mi poslední dobou na mé 407, že když blikám do leva, tak mi skoro zhasne displej na středním panelu a také displej na palubce. Né že by zhasnul ale změní se o dost podsvícení. Když doblikám tak se znovu rozsvítí. Mohlo by to být žárovkou v blnkru?

Odesláno

A stahuje ty elektriku jenom u toho stredniho displayu ? Alebo to stahuje elektriku vsade, tj aj na svetlach atd ?

Odesláno

Co vidím z pohledu řidiče tak jsem si všiml pouze displeje na sloupku a taky displeje kde jsou zobrazovány kilomentry (na středu palubky) Jestli zhasíná kontrolka světel, to se musím podívat ale myslím že asi ne

[upravil dne 8.12.2008 Francouz_407]

Odesláno

Toz vecer nekde zaparkuj oproti nejaky stene, a skus vyhodit blinkr. Na stene budes videt, ci ty aj trocha zoslabujou svetla.

Pokud ano, mas nekde skrat, alebo spatnou kostru...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem udělal následující, vpředu, na boku, vzadu jsem vyměnil žárovky a kontakt prosříknul kontoxem. Dělá to ale stále, ale zajímavě:

Když je šero, tak se aktivuje samo rozsvěcení podsvícení palubky a displej na panelu trochu sníží podsvícení. Když je toto aktivované, je automaticky rozsvícená palubka, tak to s tím blinkrem nedělá. Ale když to aktivované není, tak to dělá vždy tak až za 2sec. po přepnutí blinkru. Ale nejen že se sníží podsvícení displeje na středovém panelu ale rozsvítí se palubka, jako když se přepíná rozsvěcení palubky při šeru. Chová se to prostě takhle zajímavě.

Odesláno

Ještě mě napadlo, zkus nasimulovat při stání na místě aby ti zase pohasnul displej při sepnutí levého blinkru. A teď zkus přepnout na dálková světla. Neměla by svítit. V této pozici funguje pouze světelná houkačka, čili by to mělo jenom bliknout. Předpokládám, že máš aktivováno denní svícení a že k tomuto problému dochází ve dne. Mám podezření, že by mohl být problém v COMu tj. v bloku pod volantem s páčkami. Samozřejmě to tím vůbec nemusí být, ale jen tak jsem přemýšlel o možnostech vzniku této závady v souvislosti s pohasínáním displeje, protože displej pohasíná při rozsvícení (automatickém od sensoru, nebo ručním) světel a přístrojovky.

Odesláno

Já mám s páčkou problém, že je už unavená asi pružina a když vracím pravý blinkr tak se mi na chvíli sepne levý a problikne, vše co jsi napsal je pravda, mám aut. rozsvěcení a dělá to jen ve dne. Přesně nevím na co myslíš abych kouknul

Jinak nevím proč by neměla fungovat dálková světla při blinkru?

[upravil dne 28.12.2008 Francouz_407]

Odesláno

To že páčka překmitne při vracení pravého blinhru se mi stává také. Mám celý COM měněný začátkem roku a dělá to opět. Myslím si že je to vlastnost. Ta páčka je asi poměrně těžká a při vracení blinkru překmitne. Ale k problému. To co jsem psal je proto, aby se zjistilo, zda při tom zapnutém levém blinkru nejdou přepnout napevno dálková světla. Normálně při denním svícení při přepnutí na dálky ti jenom dálky bliknou a zůstanou tlumená.. A proto chci zjistit, zda nedojde přitom levém blinkru k zapnutí světel (jako bys to zapnul otočením páčky na tlumená). Protože když jsou zapnutá světla buď páčkou nebo sensorem světel tak se sníží jas displeje.

Odesláno

Vidím, že mi vůbec nerozumíš. Že máš automatická světla je mi jasné. Já chci jenom zjistit jestli se ti neoprávněně nespíná noční osvětlení při blinkru doleva. Kdyžtak mi pošli mobila na moje u2u a já se ti to pokusím vysvětlit ústně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...