Francouz_407 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Pánové stává se mi poslední dobou na mé 407, že když blikám do leva, tak mi skoro zhasne displej na středním panelu a také displej na palubce. Né že by zhasnul ale změní se o dost podsvícení. Když doblikám tak se znovu rozsvítí. Mohlo by to být žárovkou v blnkru? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 A stahuje ty elektriku jenom u toho stredniho displayu ? Alebo to stahuje elektriku vsade, tj aj na svetlach atd ? Citovat
Francouz_407 Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Co vidím z pohledu řidiče tak jsem si všiml pouze displeje na sloupku a taky displeje kde jsou zobrazovány kilomentry (na středu palubky) Jestli zhasíná kontrolka světel, to se musím podívat ale myslím že asi ne [upravil dne 8.12.2008 Francouz_407] Citovat
dolly1010 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Aby to nebyl někde nějakej skoro-šlus Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Toz vecer nekde zaparkuj oproti nejaky stene, a skus vyhodit blinkr. Na stene budes videt, ci ty aj trocha zoslabujou svetla. Pokud ano, mas nekde skrat, alebo spatnou kostru... Citovat
Francouz_407 Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Je zajímavé, že když už je nějak auto zahřáte nebo po delší jízdě, už mi to nedělá. Vypadá to že světla jsou OK Citovat
PeugeotHDi Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Francouz_407 Je zajímavé, že když už je nějak auto zahřáte nebo po delší jízdě, už mi to nedělá. Vypadá to že světla jsou OK To je kontakt - kostra.... Citovat
Francouz_407 Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 Myslíš na žárovce? Mrknu na to Citovat
Grave Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Mě to dělá trochu zadní světlo ... stačí to vyčistit a prostříkat kontaktolem? Citovat
Francouz_407 Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 Tak jsem udělal následující, vpředu, na boku, vzadu jsem vyměnil žárovky a kontakt prosříknul kontoxem. Dělá to ale stále, ale zajímavě: Když je šero, tak se aktivuje samo rozsvěcení podsvícení palubky a displej na panelu trochu sníží podsvícení. Když je toto aktivované, je automaticky rozsvícená palubka, tak to s tím blinkrem nedělá. Ale když to aktivované není, tak to dělá vždy tak až za 2sec. po přepnutí blinkru. Ale nejen že se sníží podsvícení displeje na středovém panelu ale rozsvítí se palubka, jako když se přepíná rozsvěcení palubky při šeru. Chová se to prostě takhle zajímavě. Citovat
Matuska Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Já bych řekl, že je někde blbá kostra. Potěš tě Pánbůh, špatně se to hledá. [upravil dne 26.12.2008 Matuska] Citovat
Francouz_407 Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 Jde něja zjistit, na jakém blinkru ta špatná kostra je?Třeba když vyndám žárovku na zadním a bočním blinkru a bude to stále dělat, tak je to na předku? Citovat
HonzaZ Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Kostry jsou podle obrázku: MC30 - COM; MC11B, MC13A - levá př. lampa; MC20A - levá zadní lampa; MC36 - přístrojový panel, MC31C - sensor stěračů/světel. Citovat
Francouz_407 Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 A to mám rozebírat celé auto Citovat
HonzaZ Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 To asi ne, ale kdyby jsi chtěl hledat nějaké konkrétní ukostření. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Ještě mě napadlo, zkus nasimulovat při stání na místě aby ti zase pohasnul displej při sepnutí levého blinkru. A teď zkus přepnout na dálková světla. Neměla by svítit. V této pozici funguje pouze světelná houkačka, čili by to mělo jenom bliknout. Předpokládám, že máš aktivováno denní svícení a že k tomuto problému dochází ve dne. Mám podezření, že by mohl být problém v COMu tj. v bloku pod volantem s páčkami. Samozřejmě to tím vůbec nemusí být, ale jen tak jsem přemýšlel o možnostech vzniku této závady v souvislosti s pohasínáním displeje, protože displej pohasíná při rozsvícení (automatickém od sensoru, nebo ručním) světel a přístrojovky. Citovat
Francouz_407 Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 Já mám s páčkou problém, že je už unavená asi pružina a když vracím pravý blinkr tak se mi na chvíli sepne levý a problikne, vše co jsi napsal je pravda, mám aut. rozsvěcení a dělá to jen ve dne. Přesně nevím na co myslíš abych kouknul Jinak nevím proč by neměla fungovat dálková světla při blinkru? [upravil dne 28.12.2008 Francouz_407] Citovat
HonzaZ Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 To že páčka překmitne při vracení pravého blinhru se mi stává také. Mám celý COM měněný začátkem roku a dělá to opět. Myslím si že je to vlastnost. Ta páčka je asi poměrně těžká a při vracení blinkru překmitne. Ale k problému. To co jsem psal je proto, aby se zjistilo, zda při tom zapnutém levém blinkru nejdou přepnout napevno dálková světla. Normálně při denním svícení při přepnutí na dálky ti jenom dálky bliknou a zůstanou tlumená.. A proto chci zjistit, zda nedojde přitom levém blinkru k zapnutí světel (jako bys to zapnul otočením páčky na tlumená). Protože když jsou zapnutá světla buď páčkou nebo sensorem světel tak se sníží jas displeje. Citovat
Francouz_407 Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 já mám automatické aktivování světel po startu, světla mi svítí vždy Citovat
HonzaZ Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Vidím, že mi vůbec nerozumíš. Že máš automatická světla je mi jasné. Já chci jenom zjistit jestli se ti neoprávněně nespíná noční osvětlení při blinkru doleva. Kdyžtak mi pošli mobila na moje u2u a já se ti to pokusím vysvětlit ústně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.