Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nenapadlo vás taky, že je možné, že když se někdo chce odlišit, něco si \"přihezčit\", tak že než uděá blbost, tak by rád věděl, jestli to už někdo dělal a jaký by asitak mohl být výsledek? Koukne, řekne si, že tenhle detail udělá jinak... a hle.. hned je to něco jiného. K tomu, snad, většina těch dotazů míří. Ale možná se mýlím.

Odesláno

Takže si to shrneme-Podle Vás je normální když někdo napíše - \"Sháním křídlo na 406,tak mi plís poraďte a dejte mi sem fotky.čus\" To je v pořádku ?:o

Odesláno

No tak kdybych vybíral křídlo tak bych asi chtěl vidět jak bude vypadat na autě, nejlíp pár možností. Plno lidí si dneska objednává přes internet tak nemá možnost to \"vyzkoušet od oka\" a vůbec najít fotky určitých aut s určitým doplňkem není tak jednoduchý...

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

No tak kdybych vybíral křídlo tak bych asi chtěl vidět jak bude vypadat na autě, nejlíp pár možností. Plno lidí si dneska objednává přes internet tak nemá možnost to \"vyzkoušet od oka\" a vůbec najít fotky určitých aut s určitým doplňkem není tak jednoduchý...

O.k..když to bereš takhle tak jo no,sice s tím nesohlasím,ale to je asi tak jediný co s tím můžu dělat :D

Odesláno
Původně zaslal: razor

Takže si to shrneme-Podle Vás je normální když někdo napíše - \"Sháním křídlo na 406,tak mi plís poraďte a dejte mi sem fotky.čus\" To je v pořádku ?:o

ono zas na 406 je toho docela málo a blbě se to hledá;)

Odesláno

razor: máš pravdu, ale s timhle fakt nikdo nic neudělá :-) mě zase dostávají rádobytuneři typu - chci mít bourák v tuningu, takže mračítkama začnu (ty jsou nejlevnější cheche), pak tam dám křídlo, fólie, velký kola neóny a korunuju to čirýma světlama. že to nelícuje? že se ty tvary navzájem nerespektují? že to auto vypadá jako nesložená rubikovka? no a co, já jsem si ho přesně takhle představoval...

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

razor: máš pravdu, ale s timhle fakt nikdo nic neudělá :-) mě zase dostávají rádobytuneři typu - chci mít bourák v tuningu, takže mračítkama začnu (ty jsou nejlevnější cheche), pak tam dám křídlo, fólie, velký kola neóny a korunuju to čirýma světlama. že to nelícuje? že se ty tvary navzájem nerespektují? že to auto vypadá jako nesložená rubikovka? no a co, já jsem si ho přesně takhle představoval...

ještě si zapoměl že čím větší kola tím dtažší pneu takže se tam flaknou nějaký stety:bojim

Odesláno

Neobhajuju nijak nejrůzněj výtvory (spíš nechutný výmysly) ale na druhou stranu je prostě dobrý vidět co bude autu slušet a co ne, takhle to chápu já. Např. alu kola není vůbec lehký odhadnout jak budou vypadat a např. konfigurátor na Alucar taky moc nenapoví, prostě realita je realita.

Odesláno

no asi máš pravdu, trochu, ale taky než si něco dám na auto tak se poptám kluků ve 106 sekci jestli to někdo nemá a nebo neví o něčem, co by se mi mohlo líbit, hlavu mám svoji a představu taky tak si pak vyberu co se mi líbí... a když si třeba zmínil to křídlo... taky bych chtěl vidět fotky, jak nějaké křídlo vypadá na stejném typu auta, a že to už někdo má? no a co? mě se to líbí a to je hlavní, sice je pěkný, když někdo má něco co jiní nemají, ale ne každej má čas, něco doma kutit a ne každej to dokáže... a kola - pochybuju že mi v obchodě půjčí kola abych je nasadil a podíval se jak vypadají na autě, asi bych byl nasranej kdyby se mi kola libili ve stojanu, koupil je, a po nasazení na auto se mi to nelibilo, tk se radsi poptam kdo ma jaky hliniky at vidim jak vypadají... tot asi vše

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...