Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen taková krátká úvaha-

Jak tak pročítám příspěvky v sekci tuning tak se mi normálně chce brečet,když čtu příspěvky typu - \"Ctěl by jsem si dát křídlo na 406,tak mi plís poraďte jaký a dejte mi sem fotky\"

a nebo \"Sháním kola na 306 ,tak mi poraďte a pošlete mi fotky\"

, \"Sháním zadní tuning světla na 306 - poradí mi někdo?\"

To snad není možný!? Copak nemáte vlastní fantazii?a neumíte si najít co hledáte sami?Samozřejmě chápu že jsou věci který se sháněj blbě,a požádat o pomoc tady je celkem na místě ale pokud někdo shání kola a chce poslat fotky kol,tak je blázen,protože jich je asi milion-to samý křídla atd...snad si každej musí uvědomit co chce a né že mu 50 lidí pošle fotky co se jim líbí...To auto co z toho vznikne musí být teda mazec..:bojim

Tuning je o tom se odlišit a udělat co se líbí Vám,a né co se líbí ostatním.......

Takže to je asi všchno-hned se mi ulevilo..musel sem to napsat ;)

Odesláno

razor razor.....

foto je forum. tu sa diskutuje, premysla poelmizuje.

a zakladaju nezmyselne temy. vela tem. ako tato.

Ruku na srdce. nikdy si si nepozeral na google tuningovo upravene fotky tvojho auta s nadejou ze tam najdes nejaku inspiraciu ????

Na jedenj strane mas pravdu tuning je o laske k autam a snahe odlisit sa a prist na trh s niecim novym originalnym.

Ale nie kazdy to vnima tak ako ty...

Odesláno
Původně zaslal: klm16

razor razor.....

foto je forum. tu sa diskutuje, premysla poelmizuje.

a zakladaju nezmyselne temy. vela tem. ako tato.

Ruku na srdce. nikdy si si nepozeral na google tuningovo upravene fotky tvojho auta s nadejou ze tam najdes nejaku inspiraciu ????

Na jedenj strane mas pravdu tuning je o laske k autam a snahe odlisit sa a prist na trh s niecim novym originalnym.

Ale nie kazdy to vnima tak ako ty...

samozřejmě že sem se koukal,ale né proto abych to okopíroval...naopak proto abych přišel s něčím novým,a taky pro to že se mi to prostě líbí....ale musíš uznat že \"hledám kola na 306-pošlete mi sem fotky\" to je prostě šílený....Každej co sem chodí má přístup na net...Stačí do vyhledávače napsat \"Alu kola\" a najde si jich milion...Tohle mě fakt rozčiluje =)

Já nikoho neodsuzuju,ale pokud chce někdo dělat tuning,tak by měl trochu zapojit vlastní fantazii a kreativitu...jak jsme říkal-jsou věci co se shání blbě,a když někdo hledá pomoc tady je to o.k...No ale co je moc to je moc.. ;)

[upravil dne 7.12.2008 razor]

Odesláno

Jeden takovej příklad....Hrozně se mi líběj neony.Každej má modrý,zelený,nebo červený...to se vídá celkem běžně....tak jsem si udělal oranžový,kerý mají stejnou barvu jako podsvícení přístrojovky a rádia...Pro případ že by je náhodou měl někdo taky(o čemž pochybuju) jsem si udělal ještě audiosenzor,takže to bliká podle hudby....Pokud bych náhodou potkal někoho s oranžovýma neona,tak nemá audiosenzor,takže i tak se od něj odliším,a i kdyby měl i audiosenzor,tak to celý určitě nemá na dálkový ovládání.Tohle je podle mě tuning-odlišit se a zároveň udělat co se mi líbí...

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

No vidíš, a já se zas udivuju nad tím, že si někdo v dnešní době dá na auto něco jako podsvícení neonama.

jj to už je z mody to valilo tak před dvouma až třema rokama.

stejně tak všelijaký světýlka.

Nejhorší jsou případy když se chce někdo odlišit za každou cenu a být originální:bojim chce to u toho trochu přemýšlet.

[upravil dne 8.12.2008 čakom]

Odesláno

me tyhle prosby o rady prijdou docela usmevny, kdyz nekdo nema vlastni fantazii a vi akorat ze chce takytunnnning tak at se na to vykasle a zustane v rysi snu, pak sou z toho (neprodejny) paskvily.. kdybych se chtel nechat pokerovat tak taky nejdou na forum za lidma pro radu \"nouze!! jakou kerku pres cely zada - poradte!!\"...:aut

Odesláno

Ale lidi, takovýhle dotazy jsou a budou. A nejedná se jen o tuning, mrkněte se např. do Pokecu, co je tam za dotazy...

\"Jakej rotoped\"

\"Jakou televizi\"

\"Kam na dovolenou\"

\"Jakej střešní box\"

To jen tak namátkou za posledních pár dní...

Neříkám, že mi to vadí, ale jak už se tu psalo výše- lidi se ptají na věci, o kterých je všude napsáno habakuk...

Odesláno

dotazy jsou a budou to je jasny, ale ja teda vidim docela jasne rozdil mezi tim, kdyz se nekdo zepta jakej rotoped (vec zkusenosti) anebo jakej tuning (vec vkusu)... na to sem narazel ja.. nemuzu si pomoct, co se tyka vkusu, tak to delam podle sebe, podle toho co se libi me, podle moji fantazie, nemam potrebu se nekoho ptat na to jesi se mu to libi a jesi to teda tak muze bejt atp..

to ze se tu hromadej dotazy na jedno brdo je zas vec trochu jina..

Odesláno

No vidíš, a já se zas udivuju nad tím, že si někdo v dnešní době dá na auto něco jako podsvícení neonama.

No to je taky v pořádku....Nelíbí se ti to?Tak máš svůj názor a svůj styl.......Horší by bylo kdyby jsi napsal - \"Neony jo?- já je chci taky,poraď mi jaký,a dej mi sem fotky\" :bacha

Odesláno
Původně zaslal: jurash

dotazy jsou a budou to je jasny, ale ja teda vidim docela jasne rozdil mezi tim, kdyz se nekdo zepta jakej rotoped (vec zkusenosti) anebo jakej tuning (vec vkusu)... na to sem narazel ja.. nemuzu si pomoct, co se tyka vkusu, tak to delam podle sebe, podle toho co se libi me, podle moji fantazie, nemam potrebu se nekoho ptat na to jesi se mu to libi a jesi to teda tak muze bejt atp..

to ze se tu hromadej dotazy na jedno brdo je zas vec trochu jina..

jj,souhlas :super

Odesláno

Nejhorší jsou případy když se chce někdo odlišit za každou cenu a být originální:bojim chce to u toho trochu přemýšlet.

To není tak uplně pravda...Se podívej na svoje auto-Máš ho krásný,skoro bych řek že jedno z nejlepších co jsem tady na fóru viděl,a teď si představ že to uvidí ňákej jouda a celý ti to okopčí-prostě to udělá podle tebe,protože je to dobrej tuning,a on to přesně takhle chce...To přece není uplně v pořádku...a jestli ti tohle nevadí,tak se docela divím... :myslim

Odesláno

razor: vítej do reality. :) Co se mně nelíbí je, že se většina začátečníků okamžitě ptá na fórech na naprosto základní věci a čeká, že jim každej vysype univerzální návod, místo toho, aby nebyli líní a informace sháněli sami. Především na zahraničních fórech se toho dá zjistit maximum, jen to chce umět hledat a dát si tu práci... a pak už jen číst a číst, přemýšlet a dávat si jednotlivé věci do souvislostí. Evidentně chce spousta lidí všechno hned a pokud možno bez práce. A to je podle mně velmi špatně, protože tímto přístupem odborná úroveň (už tak tragická) většiny českých fór rozhodně nevzroste.

Odesláno
Původně zaslal: razor

To není tak uplně pravda...Se podívej na svoje auto-Máš ho krásný,skoro bych řek že jedno z nejlepších co jsem tady na fóru viděl,a teď si představ že to uvidí ňákej jouda a celý ti to okopčí-prostě to udělá podle tebe,protože je to dobrej tuning,a on to přesně takhle chce...To přece není uplně v pořádku...a jestli ti tohle nevadí,tak se docela divím... :myslim

myslel jsem třeba takový ty co chcou být za každou cenu originální a dají na favo světla z fabie. to je zatím poslední případ co sem viděl.

pokud by někdo zkopiroval moje auto tak s tim nic nenadělám.

asi by mi to vadilo ale stejně spousta lidí bude vědět že já to měl dřív.

ja celkem na autě nic nemám jen zavařený díry na na mlhovky a znak + velký snížení a kola tomu dodávají šmrnc ( pokud by to auto bylo nakopli jak koza tak to nebude vypadat tak dobře )

Odesláno

čakom - jedna věc je zkopírovat a druhá věc inspirovat. Já se například inspiroval od tom406 s použitím bílé barvy na některé komponenty motoru a nemám problém s tím komukoliv říct, že se to nevylíhlo v mé hlavě. :) Nicméně je to jen inspirace, provedení vypadá samozřejmě úplně jinak (už jen proto, že 3.0 V6 a 1.6 16V vypadají trochu odlišně :D).

Odesláno

myslel jsem třeba takový ty co chcou být za každou cenu originální a dají na favo světla z fabie. to je zatím poslední případ co sem viděl.

pokud by někdo zkopiroval moje auto tak s tim nic nenadělám.

asi by mi to vadilo ale stejně spousta lidí bude vědět že já to měl dřív.

ja celkem na autě nic nemám jen zavařený díry na na mlhovky a znak + velký snížení a kola tomu dodávají šmrnc ( pokud by to auto bylo nakopli jak koza tak to nebude vypadat tak dobře )

No je to tvůj styl-je to decent a vypadá to libově...ale už jsme se dostali uplně jinam =) Prvotní myšlenka byla ta že když někdo není schopnej si sám sehnat ani kola nebo křídla,kterejch je všude hrozně moc,a radši napíše sem ať mu někdo pošle fotky,a chce mít všechno bez práce,tak je to ubohý...........:bojim

Odesláno
Původně zaslal: razor

No to je taky v pořádku....Nelíbí se ti to?Tak máš svůj názor a svůj styl.......Horší by bylo kdyby jsi napsal - \"Neony jo?- já je chci taky,poraď mi jaký,a dej mi sem fotky\" :bacha

Ale ja kdybych je chtel tak se takto zeptam. Proc ne? Neni to prece proti pravidlum. Ptam se na plno veci, ktery me nejsou jasny.

A pokud ti takovy vlakna vadi tak je preskoc ne?

Odesláno

Ale ja kdybych je chtel tak se takto zeptam. Proc ne? Neni to prece proti pravidlum. Ptam se na plno veci, ktery me nejsou jasny.

A pokud ti takovy vlakna vadi tak je preskoc ne?

O tohle nejde-pokud ti není něco jasný,tak je logický že se zeptáš,ale pokud chceš jen bez práce získat cizí nápad,a nejlépe návod jak to udělal i s fotkama,aby jsi měl co nejmíň práce,tak je to o něčem jiným....:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...