ozzy56 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 na motoru (sběrače výfuku) jsme kdysi na vojně ohřívali KDéčka-(celodenní strava)--T-148 Citovat
permonik7 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: MirasCC I kuš s dietou, tohle je samozřejmě pouze část mého dnešního kuchařského snažení. Můžu pokračovat, jestli chceš :xvulV úterý jedu kolem, chceš dovézt nějakou ochutnávku z Moravy? Citovat
MirasCC Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: permonik7 :xvulV úterý jedu kolem, chceš dovézt nějakou ochutnávku z Moravy? No jejda, že váháš! Když to dobře půjde, tak v úterý bych už dokonce mohl bejt komplet nastěhovanej... Citovat
Ajdamek Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Ačkoli jsem schopnej pár jídel uvařit, tak moje vaření končí z lenosti u ohřátejch párku v mikrovlnce Citovat
permonik7 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: MirasCC No jejda, že váháš! Když to dobře půjde, tak v úterý bych už dokonce mohl bejt komplet nastěhovanej... Nastěhovanej kde? Já se budu vyskytovat na Praze5;) A máš nějaké konkrétní přání? Citovat
MirasCC Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: permonik7 Nastěhovanej kde? Řeporyje, viz Bydliště Praha 5 je veliká, ale sem je to kousek prakticky odkudkoliv. Přání žádný konkrétní nemám, mě postačí, když přivezeš sebe Citovat
permonik7 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Až tak? Počítám, že po obědě budu volná Číslo na Tebe mám, kdyby něco;) Citovat
maturantka Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: P607Olda králíka tak moc nemusím, prasátko je lepší Citovat
P607Olda Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: P607Olda králíka tak moc nemusím, prasátko je lepší Nevím, jestli jsi to dočetla až ke konci, je tam 663 prudce jedlých nápadů. Citovat
maturantka Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 a jo, koukám na to, viděla jsem jenom začátek a konec Citovat
permonik7 Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Některý se tváří opravdu hodně jedle;) Citovat
P607Olda Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Jeden oblíbený - rychlý, levný: PS: zkušenost: - nekombinovat s jinými chutěmi, jako kečup, maso, sýr - dodáváme ještě olivy (bez pecek), lehce osmažené, anebo přímo z nálevu [upravil dne 7.12.2008 P607Olda] [upravil dne 7.12.2008 P607Olda] Citovat
vendelinek Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: P607Olda No vidíš to,vlákno je,ale co teď s tim,když už sem to sem dal,že bych příště pokračoval už v tomdle:myslim Citovat
P607Olda Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: P607Olda No vidíš to,vlákno je,ale co teď s tim,když už sem to sem dal,že bych příště pokračoval už v tomdle:myslim Jasně, pokračujeme v tomto, támleto už vodnés čas... Citovat
Kekros Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Tak u nás se včera zabil pašík, takže chvilku je co jíst . Bohužel to máte všichni daleko, tak vás ani nezvu a snim to všechno sám Citovat
Petra XSI Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Krásný téma:super. O vaření a o jídle vůbec dokážu hodiny a hodiný mlejt. Doma mi s tím nikdo moc nepomáhá, protože mě to baví, ale abych nekecala. Tak třeba brambory moc neloupu, protože mám atopický ekzém a ten bramborovej škrob mi žere ruce. Vařím většinou co si naporoučí přítel, protože mě je to fuk. Takže o víkendu to byli těstoviny a k tomu dělám kuřecí kousky, žampiony, cibule - koření orient, adžika, bazalka, podravka a nahrubo namletý pepř. Když je maso opečené a cibule se žampiony měkká, přidám na plátky česnek, nahrubo nastrouhanou nivu a zaleju smetanou na vaření. Provařit a hotovo. Někdy musím uvařit srdce na slanině, ale to jsem nikdy nejedla, takže nemůžu doporučit. Ale teď mám třeba naložený kotlety v jogurtu, kdo nezná tak mu to asi příjde šílený, ale je to dobrý. Bílý jogurt, olej, plnotučná horčice, kečup, sojovka, koření jaký vás napadne (popř. grilovací, adžika, kari, ďábelský, gurmán, pepř, podravka, bobo. list, nový koření)cibule, česnek a nejdůležitější je indický koření tandori masala, je to buď normální sypká směs, nebo pasta ve skleničce (tu mám radši). No a do toho naložíte naklepaný kotlety, nejlepší je když je můžete nechat několik dní uležet. Peče se to na pánvi (doporučuju teflonovou popř. titanovou) a nebo můžete i v troubě. Přílohu k tomu dělám hranolky a dušenou zeleninu na másle a kari, ale vím že někdo to jí i s rýží. Citovat
MirasCC Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Krásný téma:super. O vaření a o jídle vůbec dokážu hodiny a hodiný mlejt. Tak až tě přestane bavit o tom jenom povídat a budeš chtít nějakou akci, klidně se stav :D Citovat
Petra XSI Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: MirasCC Tak až tě přestane bavit o tom jenom povídat a budeš chtít nějakou akci, klidně se stav :D Čoveče, víš že to zní docela dvojsmyslně Poslyš, Ty v tom svým novým bydlení budeš mít docela přebuchtíno, nejdřív Permoník a teď já. A máš vůbec pořádně vybavenou kuchyň, podle fotky s chlebem se bojím, že tam máš jen talíř a mazací nůž [upravil dne 8/12/08 Petra XSI] Citovat
MirasCC Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Eh, žádnej dvojsmysl, v tom nebyl, opravdu Tak s tím vybavením si to v podstatě odhadla, ale už se pracuje na nápravě, za pár dní z toho bude úplnej kuchařskej ráj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.