Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

snimac skrtiacej klapky

Recommended Posts

Odesláno

Mám stejný problém,vyměnil jsem krokový motorek volnoběhu,ale nepomohlo to.P-306 1,6 8V mod.98.Někdy mě to dělá i ohřátýho motoru,na benzín i na plyn.Jestli to vyřešíš dej vědět,dík. Hodně štěstí.

pospisil.s@centrum.cz

Odesláno

Tohle je fakticky problém spousty benzínových motorů,může to být ten snímač,či stačí vyčistit klapku-u některých aut i celou vyměnit-viz třeba Felicie MPI,ale u Peugotů se to většinou moc nesype od roku 1996-někde jsem na to viděl tabulku,ale už si nemohu vzpomenout kde to bylo,jestli to je sonda to nevím-myslíš tu odporovou-kontrolní za katem,mám dokonce 3 univerzály na prodej.-nové tady ve fóru-náhradní díly...

Odesláno

Zkontroluj si nejdřív těsnost hadic na odvětrání motoru a přívodu podtlaku k posilovači brzd. To bys nevěřil co to udělá s otáčkami při volnoběhu, když odpojíš hadici podtlaku. To jsou věci, které můžeš udělat sám a nemusíš hned investovat šílené částky.

Odesláno

Souhlasím s Deepem, nicméně bych ještě kouknul na MAP senzor-snímač tlaku v sacím potrubí. V mým případě to vypadá na konektor k němu-event. kabeláž.Poněvadřž když kontakty prostříknu sprejem tak to chvilku funguje bez problémů.Zkus ho odpojit jestli bude nějaká změna-případně zahýbat s konektorem. Já mám kabel chycený na indukční liště takže pokaždý když měním svíčky-u LPG 15-20000 tis. (někdy po 10 tis. dle typu svíček) tak se s kabelem manipuluje (v mým případě každý rok,někdy dvakrát,najedu 25-30 tis.ročně)

Odesláno

Tneto snímač alebo potenciometer vám problémy nerobí. Dnu sú iba dva mikrospínače. Jeden je na voľnobeh a druhý na plný výkon. Ak je zle nastavený tak má motor vysoký voľnobeh.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Tneto snímač alebo potenciometer vám problémy nerobí. Dnu sú iba dva mikrospínače. Jeden je na voľnobeh a druhý na plný výkon. Ak je zle nastavený tak má motor vysoký voľnobeh.

ja mám ten problém že niekedy ak chcem velmi rýchlo rozbehnúť akoby sa auto prežralo a nechcelo akcelerovať troška uberem plynu a potom to ide

[upravil dne 14.12.2008 tiburtius]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...