Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co byste si před 28 lety vybrali? Tagoru nebo 604ku? Aneb zajímavé srovnání.

Co byste si před 28 lety vybrali? Tagoru nebo 604ku? Aneb zajímavé srovnání.  

1. 1. Co byste si před 28 lety vybrali? Tagoru nebo 604ku? Aneb zajímavé srovnání.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Kdybyste si mohli vybrat, které auto byste si pořídili? Talbota Tagoru nebo Peugeota 604ku? Nebudeme hledět na jejich cenu, jedno bylo tenkrát dražší. Taky nebudeme hledět na výbavu, byla skoro stejná, ale na to prostě nehleďme.

Ale hleďme na vzhled - které auto Vás vzhledem více přitahuje? Do kterého byste šli?

Možná to někomu přijde totéž, ale když se pozorně podíváte na jednotlivé obrázky, zjistíte, že se auta liší.

[upravil dne 6/12/2008 Marcel505]

post-0-14109603573706_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Mě se více líbí 604. :)

Můžeš potom prosím napsat které auto bylo to dražší?

Jo, to pak napíšu. Jen si ale ještě jednou všimni v tý 604ce tý staroby 70.let...

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Ja bych sel asi do jineho francouze , oba zminovane me prijdou trochu mene napadne

Tak pro tento názor jsem kolonku neudělal no... :D

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Ja bych sel asi do jineho francouze , oba zminovane me prijdou trochu mene napadne

Tak pro tento názor jsem kolonku neudělal no... :D

Pokud jde jen o ty dva tak potom Talbot , sice tesne ,ale ten volant rozhodl. Je proste muj typ , do roku 91 jsme nemeli jine auto nez s jednoramennym volantem :)

Odesláno

Pokud jde jen o ty dva tak potom Talbot , sice tesne ,ale ten volant rozhodl. Je proste muj typ , do roku 91 jsme nemeli jine auto nez s jednoramennym volantem :)

Tak to je jeden z hlavních důvodů proč jsem volil 604. :)

Odesláno

Nevím jak vám, ale mě připadá, že 604ka je o dost starší - teda aspoň dizajnem (zadní lampy a hlavně interiér). Já bych se teda asi rozhodl pro Talbota.....:mrk

[upravil dne 6/12/08 Petr0604]

Odesláno

Takze podle fotek ...

S predu, se mi zda krajsi Peugeot 604, ale jen o torsku

Z boku a zezadu jednoznacne Talbot. Z boku pohled na 604 ky mi pripomina zigulika, a zezadu pusobi dost stare.

Interier jednoznacne talbot. Nejde jen o volant, kdyz si dobre pozrete propracovani stredniho panele, a celkove jak limcuje ten stribrny pas medzi palubkou a dverami... Dale nema tak hnusni cerny mrizky v strede palubky, jako peugot. Taky ta radici paka, 604 poduk se nemylim byl neco jako dnes 607, takze to bylo auto uz na pomeri bezniho cloveka, ktory ho kupoval nove pomerne drahy spas (i ked ne najdrahsi). A tak mit na radicce gumu :(

Talbot je celkove modernejsi, a pusoby o neco luxusneji.. Skoda toho predku :) Ale jel by sem teda do Talbota.

Marceli, skusim si tipnou preco sa pytas :D Peugot byl drahsej ako talbot, a nejde ty do hlavi preco :) Tak sa pytas, ci sa zda iba tebe talbot krajsi :P

Interierovo bezesporu je na tom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...