valig Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 shanim schemata od hodin v palubovce ktere maji aj mnereni teploty nefunguji a proto se ptam ci to nekto nema nebo je koupim dekuji za radu:myslim Citovat
valig Odesláno 9. prosinec 2008 Autor Odesláno 9. prosinec 2008 panove prosim nevite mi pomoci Citovat
Maverick Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Máš nove model, nebo starej? U novýho tam vede tušim 7 drátů. Vem měřák a zkus jestli tam jde napětí. Pokudti ty hodiny vůbec nefungují a napětí tam jde, tak bude chyba v těch hodinách (což jsem zatim ještě neviděl) a to bych asi řešil jedině jejich výměnou:nevim Citovat
SaBoTeR Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: valig shanim schemata od hodin v palubovce ktere maji aj mnereni teploty nefunguji a proto se ptam ci to nekto nema nebo je koupim dekuji za radu:myslim mam na dvore naburany model ktory to ma... len ti neviem povedat kedy by som to bol schopny vymontovat... Citovat
Marcel505 Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Máš nove model, nebo starej? U novýho tam vede tušim 7 drátů. Vem měřák a zkus jestli tam jde napětí. Pokudti ty hodiny vůbec nefungují a napětí tam jde, tak bude chyba v těch hodinách (což jsem zatim ještě neviděl) a to bych asi řešil jedině jejich výměnou:nevim Starej model má jen 4 drátky že? Ale podle toho teploměru mu jde asi o model nový... Citovat
Libor T16 Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 zkus se napřed do těch hodin zadivat , jestli je praskla žarovka tak vypada že nejdou , ale když se na ně pořádně zadíváš tak ty symboly vidíš ,pak je to jen žárovkou . když máš vypnuté zapal. i světla tak taky jdou a není to moc vidět. Citovat
valig Odesláno 19. prosinec 2008 Autor Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: SaBoTeR Původně zaslal: valig shanim schemata od hodin v palubovce ktere maji aj mnereni teploty nefunguji a proto se ptam ci to nekto nema nebo je koupim dekuji za radu:myslim mam na dvore naburany model ktory to ma... len ti neviem povedat kedy by som to bol schopny vymontovat... prosim te a kolik by mne to asik vyslo ak muzes napis mi na valigurcin@gmail.com dik moc Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 ja se pridam Prozmenu resim neukazujici teplomer - jen pravidelne blikajici carky. Zridka se tam ukaze teplota neco jako 68-70°C pak zase carky. Cidlem to neni (je fungl novy, zadna vrakarna) uz me napadaji jen ty hodiny a pripadne nejaky studenak na nich (nebo nekde cestou od cidla) setkal jste se s tim nekdo? Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 jo tak jsem to zkouknul a menil jsem blby cidlo... a to jsem si myslel, ze neni v zrcatku, ale v sání klimatizace, já bélbec [upravil dne 3/1/2009 voštík] Citovat
Dundee Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: voštík ja se pridam Prozmenu resim neukazujici teplomer - jen pravidelne blikajici carky. Zridka se tam ukaze teplota neco jako 68-70°C pak zase carky. Cidlem to neni (je fungl novy, zadna vrakarna) uz me napadaji jen ty hodiny a pripadne nejaky studenak na nich (nebo nekde cestou od cidla) setkal jste se s tim nekdo? A co dráty v průchodce u dveří? Propískej si obvod od hodin do konektoru u zrcátka... Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 jasan, uz koumám plán. Koukal jsem na čidlo a stoji 750 origo.. docela mazec na to že tam je brouk za 5,50 Kč... Nevíte někdo, jak se vyndaj ty hodiny? Jestli musim sundat i ten kus palubky pod tim (ten co drzi radio) nebo je dokazu vyloupnout i bez toho? Citovat
Dundee Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Vyndat hodiny je brnkačka:D Sundáš dva šroubky, který jsou schovaný za deklem rádia (je lepší dekl sundat a následně se prát s tou pružinkou), pak je jeden pod čudlíkama (tušim, že pod výhřevem okna) a pak nahoře pod tou slzičkou. Pak sundáš celej ten horní panel a zezadu hodin jsou dva šroubky. P.S.: Podle Haynese bys měl vyndat celej středovaj tunel, popelník a rádio, ale jde to podle výše uvedenýho (několikrát jsem to už dělal...) EDIT: Kecám, pod tim deklem rádia jsou ty šrouby čtyři- dva přímo rovně a dva nahoru... Jinak viz. modrý tečky... [upravil dne 3/1/2009 Dundee] Citovat
Maverick Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Dendee: Počkej až ti jednou ty dvířka prasknou. Já od tý doby, co mi tam uletěl takovej miniaturní zmetek o kterej se ta pružinka opírá radši rozeberu celej střed, vyndám kastlik rádia a pak je tam nádhernej přistup. Zabere to navíc cca 5 minut a nemusíš se prát s pružinkou, což bejvá někdy na dýl než těch 5 minut:D Citovat
voštík Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 presne tak, aj uz prave nedavno osazoval novy dvirka... Po navsteve lapky,k tery si odnesl my radio asi pred 3 lety... A tech 5 minut navic s odsroubovanim 6 sroublu navic a povytazeni stredovyho tunelu obetuju Diky za nakopnuti Citovat
valig Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 s tymi dvierkami mas recht no je to fakt lepsie ked sa zhodi radio ale.... som troska lenivy:cool:a do tych hodin som sa kukal dva krat a nic vsetky napatia su tam a ani zo ziarovkami nic neni no ale vsetky cesty ma vedu do toho svabika co je hore a neviem ako by som ho skusal ale ked budem mat druhe tak ich podroim tvrdemu vyskumu:xvul Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.