Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

shanim schemata od hodin v palubovce ktere maji aj mnereni teploty nefunguji a proto se ptam ci to nekto nema nebo je koupim dekuji za radu:myslim

Odesláno

Máš nove model, nebo starej? U novýho tam vede tušim 7 drátů. Vem měřák a zkus jestli tam jde napětí. Pokudti ty hodiny vůbec nefungují a napětí tam jde, tak bude chyba v těch hodinách (což jsem zatim ještě neviděl) a to bych asi řešil jedině jejich výměnou:nevim

Odesláno
Původně zaslal: valig

shanim schemata od hodin v palubovce ktere maji aj mnereni teploty nefunguji a proto se ptam ci to nekto nema nebo je koupim dekuji za radu:myslim

mam na dvore naburany model ktory to ma... len ti neviem povedat kedy by som to bol schopny vymontovat...

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Máš nove model, nebo starej? U novýho tam vede tušim 7 drátů. Vem měřák a zkus jestli tam jde napětí. Pokudti ty hodiny vůbec nefungují a napětí tam jde, tak bude chyba v těch hodinách (což jsem zatim ještě neviděl) a to bych asi řešil jedině jejich výměnou:nevim

Starej model má jen 4 drátky že? Ale podle toho teploměru mu jde asi o model nový...

Odesláno

zkus se napřed do těch hodin zadivat , jestli je praskla žarovka tak vypada že nejdou , ale když se na ně pořádně zadíváš tak ty symboly vidíš ,pak je to jen žárovkou . když máš vypnuté zapal. i světla tak taky jdou a není to moc vidět.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: SaBoTeR

Původně zaslal: valig

mam na dvore naburany model ktory to ma... len ti neviem povedat kedy by som to bol schopny vymontovat...

prosim te a kolik by mne to asik vyslo ak muzes napis mi na valigurcin@gmail.com dik moc

• O 3 týdny později...
Odesláno

ja se pridam :)

Prozmenu resim neukazujici teplomer - jen pravidelne blikajici carky. Zridka se tam ukaze teplota neco jako 68-70°C pak zase carky.

Cidlem to neni (je fungl novy, zadna vrakarna) uz me napadaji jen ty hodiny a pripadne nejaky studenak na nich (nebo nekde cestou od cidla)

setkal jste se s tim nekdo?

Odesláno

jo tak jsem to zkouknul a menil jsem blby cidlo... a to jsem si myslel, ze neni v zrcatku, ale v sání klimatizace, já bélbec

[upravil dne 3/1/2009 voštík]

post-0-14109603952373_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: voštík

ja se pridam :)

Prozmenu resim neukazujici teplomer - jen pravidelne blikajici carky. Zridka se tam ukaze teplota neco jako 68-70°C pak zase carky.

Cidlem to neni (je fungl novy, zadna vrakarna) uz me napadaji jen ty hodiny a pripadne nejaky studenak na nich (nebo nekde cestou od cidla)

setkal jste se s tim nekdo?

A co dráty v průchodce u dveří? Propískej si obvod od hodin do konektoru u zrcátka...

Odesláno

jasan, uz koumám plán. Koukal jsem na čidlo a stoji 750 origo.. docela mazec na to že tam je brouk za 5,50 Kč...

Nevíte někdo, jak se vyndaj ty hodiny? Jestli musim sundat i ten kus palubky pod tim (ten co drzi radio) nebo je dokazu vyloupnout i bez toho?

Odesláno

Vyndat hodiny je brnkačka:D Sundáš dva šroubky, který jsou schovaný za deklem rádia (je lepší dekl sundat a následně se prát s tou pružinkou), pak je jeden pod čudlíkama (tušim, že pod výhřevem okna) a pak nahoře pod tou slzičkou. Pak sundáš celej ten horní panel a zezadu hodin jsou dva šroubky.

P.S.: Podle Haynese bys měl vyndat celej středovaj tunel, popelník a rádio, ale jde to podle výše uvedenýho (několikrát jsem to už dělal...);)

EDIT: Kecám, pod tim deklem rádia jsou ty šrouby čtyři- dva přímo rovně a dva nahoru... Jinak viz. modrý tečky...

[upravil dne 3/1/2009 Dundee]

post-0-14109603953004_thumb.jpg

Odesláno

Dendee: Počkej až ti jednou ty dvířka prasknou. Já od tý doby, co mi tam uletěl takovej miniaturní zmetek o kterej se ta pružinka opírá radši rozeberu celej střed, vyndám kastlik rádia a pak je tam nádhernej přistup. Zabere to navíc cca 5 minut a nemusíš se prát s pružinkou, což bejvá někdy na dýl než těch 5 minut:D

Odesláno

presne tak, aj uz prave nedavno osazoval novy dvirka... Po navsteve lapky,k tery si odnesl my radio asi pred 3 lety... A tech 5 minut navic s odsroubovanim 6 sroublu navic a povytazeni stredovyho tunelu obetuju :)

Diky za nakopnuti

Odesláno

s tymi dvierkami mas recht no je to fakt lepsie ked sa zhodi radio ale.... som troska lenivy:cool:a do tych hodin som sa kukal dva krat a nic vsetky napatia su tam a ani zo ziarovkami nic neni no ale vsetky cesty ma vedu do toho svabika co je hore a neviem ako by som ho skusal ale ked budem mat druhe tak ich podroim tvrdemu vyskumu:xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...