budvar Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 No dík za pozitivní názorek No možná mě někdo označí za naivku, ale snad to dokloužeme do začátku 2010 do konce STK. Na jiný auto aniž bych na měsíce přestal jezdit nenašetřím momentálně totiž Včera se na tachometru objevila tahle ta magická záležitost, Franta došel do Kristových let... No nic, du řešit proč mě začlo topení topit jen když jedu a když zastavím tak 2 ze 3 případů netopí a když nastartuju po chvilce stání tak už netopíme vůbec - zase až to člověk trošku projede - laicky tuším zavzdušnění ačkoli vůbec netuším Citovat
Ravel Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: budvar No dík za pozitivní názorek No možná mě někdo označí za naivku, ale snad to dokloužeme do začátku 2010 do konce STK. Na jiný auto aniž bych na měsíce přestal jezdit nenašetřím momentálně totiž Když vidim občas Pažouta v otřesným, ale pojízdným stavu, tak se ani nebojim, že by to auto odešlo najednou. Podle mne, pokud neuděláš totálku, tak snad auto jezdí do stavu, že ani fujfuj úplatek na STK to nezachrání. Původně zaslal: budvar No nic, du řešit proč mě začlo topení topit jen když jedu a když zastavím tak 2 ze 3 případů netopí a když nastartuju po chvilce stání tak už netopíme vůbec - zase až to člověk trošku projede - laicky tuším zavzdušnění ačkoli vůbec netuším To by se snad mělo odvzdušnit samo, nebo ne? (Když jsem před deseti lety jezdil Fakem, tak tam jsem dolejval vodu pořád a odvzdušňoval se sám, tak předpokládám, že Pažout už tenkrát byl o kus cesty dál ) Citovat
budvar Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 No založil sem na to téma Topení topí, ale jen za jízdy... Citovat
budvar Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Tak to vypadá, že topení už klídek... Viz. téma... Přikládám včerejší velice stylovou fotku tachometru Citovat
chotemicak Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Nic nevzdávej jen rozvaž co do toho ještě vrazit a co už ne. Pokud se jedná pořád o motor tak je lepší vyměnit než dělat hlavu a všechno kolem. Já měl 205ku 3dv taky v naftě (mmch ještě jednu mám) a ta se mě taky něco natrápila ale pak jsem rezignoval, opravoval jen nutnosti v rámci bezpečnosti a jen jezdil. Najednou se srovnala a byl to neskutečnej dělník. :super:super:roker:roker tenkrát soudky byly plný [upravil dne 17.1.2009 chotemicak] Citovat
elton Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 to chotemicak: To vypadá jako by tvé auto jezdilo na pivo a mělo neskutečnou žízeň. Citovat
vix Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Ravel Když vidim občas Pažouta v otřesným, ale pojízdným stavu, tak se ani nebojim, že by to auto odešlo najednou. Podle mne, pokud neuděláš totálku, tak snad auto jezdí do stavu, že ani fujfuj úplatek na STK to nezachrání. Ty woe, tohle má hloubku! (a myslím, že jsem jeden z těch, kteří to doopravdy dokáží docenit ) Původně zaslal: budvar No dík za pozitivní názorek No možná mě někdo označí za naivku, ale snad to dokloužeme do začátku 2010 do konce STK. Na jiný auto aniž bych na měsíce přestal jezdit nenašetřím momentálně totiž Neboj, na jaře 2010 udeláš \"poslední\" technickou, a za dva roky začneš už holt uvažovat o té \"poslední\" Původně zaslal: budvar No nic, du řešit proč mě začlo topení topit jen když jedu a když zastavím tak 2 ze 3 případů netopí a když nastartuju po chvilce stání tak už netopíme vůbec - zase až to člověk trošku projede - laicky tuším zavzdušnění ačkoli vůbec netuším To by se snad mělo odvzdušnit samo, nebo ne? (Když jsem před deseti lety jezdil Fakem, tak tam jsem dolejval vodu pořád a odvzdušňoval se sám, tak předpokládám, že Pažout už tenkrát byl o kus cesty dál ) Na hadici vzadu za vývěvou by mohl být takový odvzdušňuvací plastovej bazmek (teda, já ho na 205 čirou náhodou mám) Citovat
lukasvoboda Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Ke 405ce, nedávno jsem si jí koupil a něco tak strašnýho jsem ještě neřídil, nechápu zdejší blázny jak může mít Peugeot vůbec nějakej klub, to auto je tak na úrovni výroby Rumunska, je teda pravda že se mi nesype jako tobě, ale tak ubohý sociální auto jsem nečekal, 12 let jezdim 5ti litrovou amerikou a přesednout do Peugeota je jako přesednout do traktoru, tohle je moje první a poslední Francouzský auto. Citovat
vix Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Klid, to je jen pokus o flame lukas si sám sobě odporuje, a očividně při koupi nevěděl, co chce, ovšem my se jím nenecháme do nějakého flame zatáhnout ! Citovat
P607Olda Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: lukasvoboda Ke 405ce, nedávno jsem si jí koupil a něco tak strašnýho jsem ještě neřídil, nechápu zdejší blázny jak může mít Peugeot vůbec nějakej klub, to auto je tak na úrovni výroby Rumunska, je teda pravda že se mi nesype jako tobě, ale tak ubohý sociální auto jsem nečekal, 12 let jezdim 5ti litrovou amerikou a přesednout do Peugeota je jako přesednout do traktoru, tohle je moje první a poslední Francouzský auto. Taky nechápu, jak můžeš být tak hloupý a koupit si auto, které se Ti nelíbí a nevyhovuje. Měl by ses nad sebou zamyslet. Citovat
lukasvoboda Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Nikdy jsem v něm předtim nejel, tak jsem nevěděl do čeho jdu, chtěl jsem auto s nízkou spotřebou a to jakš takš splňuje, ale to je taky jediný co je na něm pozitivní. Citovat
Ajdamek Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: lukasvoboda Ke 405ce, nedávno jsem si jí koupil a něco tak strašnýho jsem ještě neřídil, nechápu zdejší blázny jak může mít Peugeot vůbec nějakej klub, to auto je tak na úrovni výroby Rumunska, je teda pravda že se mi nesype jako tobě, ale tak ubohý sociální auto jsem nečekal, 12 let jezdim 5ti litrovou amerikou a přesednout do Peugeota je jako přesednout do traktoru, tohle je moje první a poslední Francouzský auto. a cos čekal od 20 let starý pixly Citovat
budvar Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: lukasvoboda Ke 405ce, nedávno jsem si jí koupil a něco tak strašnýho jsem ještě neřídil... A to si zaslouží potlesk... Citovat
Ravel Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 LUKASVOBODA známý to idiot z wéwéwé.novinky.cézet idiot narozen ve znamení býka aneb Je silný jako býk a také tak moudrý! Citovat
lukasvoboda Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 to Ajdamek, o roku výroby to neni, Peugeot je prostě ******, ani převodovku neuměj udělat aby pořádně řadila, ten Oldsmobil je 24 let starej a všechno tam funguje jak hodinky volant jde jednim prstem, v Peugeotu ani nevim že to má posilovač jak se dřu za volantem, ve srovnání s Peugeotem je z jinýho století. Citovat
MatrixChose Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: lukasvoboda to Ajdamek, o roku výroby to neni, Peugeot je prostě ******, ani převodovku neuměj udělat aby pořádně řadila, ten Oldsmobil je 24 let starej a všechno tam funguje jak hodinky volant jde jednim prstem, v Peugeotu ani nevim že to má posilovač jak se dřu za volantem, ve srovnání s Peugeotem je z jinýho století. Jestli to nebude tím, že ty 405 maj v dnešní době běžně 500 t. km ujetejch a něco odsloužíno, nemluvě o tom, že většinou péče nic moc. Kecáš kraviny ty kosmopako Citovat
corsair.cz Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Pokud vím tak 405 byla auto roku 88, my jsme měli z roku 1994 a byl to perfektní kočár, měkký, luxusní, prostě limuzína, tehdy mě Peugeoti uchvátili. 2: lukasvoboda: Když se kouknu na tvůj facebook a na tu bílou Ameriku, tak se nedivím tvému srovnání, Ameriky jsou trochu-trochu-trochu někde jinde než evropský auta. Nicméně nevím, jestli toto fórum je to správné místo kde je vhodné nadávat oblíbeným 405tkám do \"sociálního auta\", a vůbec vytýkat nám, že \"....máme nějaký Peugeot Club\", to si nechej na svůj facebook a výroky tipu \"Tuhle jsem taky brousil ve svym brlohu....\" (viz facebook), na který já osobně nejsem fakt zvědavej, si schovávej ve svém deníčku a neprzni tím naše fórum. Tohle je fórum fanoušků a příznivců Peugeotu, tak se to snaž pochopit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.