Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kožená podsvícená řadící páka - Objednávka

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Dave_k

Taky mi dnes dorazila poštou, ale moji prvotní radost vystřídalo zklamání po rozbalení.

Objednal jsem si barvu kůže \"béžová natural\" a v obálce bylo toto:

:( :( :(

ono bohuzel z tehle nabidky kuzi asi nevyrabi, ja si vybral kuzi Anthracit, ktera mela jinou strukturu a jinou barvu nez klasicka cerna, co byla v zakladni nabidce ( ovsem uvadel jsem ze klidne beru i alternativu obyc cerne kuze ) a taky mi prisla ta cerna ze zakladni nabidky misto anthracitu ...

Tak já teda nevím. :myslim Antracit ani v tom odkazu na barvu kůže nevidím, ale tu béžovou natural jo a ani mne nikdo na to neupozornil, že tahle kůže nelze. Já se jen držel prvního příspěvku (který je několikrát upravován) a odkazů na to co je možné si vymyslet.

Každopádně, pokud má někdo zájem o béžovou hlavici řadící páky s logem 406 coupé jedna je k odběru IHNED.

Odesláno

Takže dnes už dorazila aj na Slovensko.Síce zatial mam v rukách iba oznámenie o doručení,ale už sa nemožem dočkať zajtrajška kedy si ju pojdem vyzdvihnúť. Ešte raz dakujem Schreekovy za jeho trpezlivosť a ochotu. A vlastne všetkým zúčastneným. Dúfam,že vám to niekedy v blízkej dobe nejako oplatím. DAKUJEM \" Už nech je zajtra\"

Odesláno

Tak je v aute......diky moc!!!!!montaz nakonec zabrala skoro 2 hodiny :D .....dira byla o dost mensi.....ale nakonec se povedlo....diiiky je paradni!!!!!

[upravil dne 29.1.2009 meldal]

post-0-14109604398087_thumb.jpg

Odesláno

cest, nevim, takhle na dalku se mi zda jako velka koule teda... sice sviti hezky a uvazuju o ni taky, ale jak tak koukam, tak se mi stale vic libi ta ma originalni...

je moc velka do ruky ?? a jak pusobi v celkovem interieru auta, dejte sem pak fotky machri :)

Odesláno
Původně zaslal: BV406

cest, nevim, takhle na dalku se mi zda jako velka koule teda... sice sviti hezky a uvazuju o ni taky, ale jak tak koukam, tak se mi stale vic libi ta ma originalni...

je moc velka do ruky ?? a jak pusobi v celkovem interieru auta, dejte sem pak fotky machri :)

jo vetsi je, ale ne zase o moc...do ruky padne dobre....do interieru myslim taky sedi....

post-0-14109604408877_thumb.jpg

Odesláno

tak bije, nebije.....mam modre podsviceni na nohy a ve strope....palubka je v originalu....me se to takhle libi :roker

[upravil dne 30.1.2009 meldal]

Odesláno
Původně zaslal: BV406

Tiez rozmyslam podobne...

Odesláno
Původně zaslal: Prerovak

tak sem dneska moje zlaticko namontoval a nesviti :(:(:(

No ja som sice nenamontoval este ale tiez mi nesvieti.

Neviete niekto aky prud to potrebuje. Napatie snad 12V ale prudom som si nie isty.

EDIT: tak uz svieti....berte moj prispevok ako falosne poplasny :D

[upravil dne 31.1.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Je důležitá polarita, jsou tam ledky! Zkuste obrátit +a - :roll

JJ...len ja som to skusal na adapter co ma 100mA a ono to chce asi viac. Skusil som to na zdroj dobijanie baterie a uz svieti :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...