Dave_k Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Dave_k Taky mi dnes dorazila poštou, ale moji prvotní radost vystřídalo zklamání po rozbalení. Objednal jsem si barvu kůže \"béžová natural\" a v obálce bylo toto: :( ono bohuzel z tehle nabidky kuzi asi nevyrabi, ja si vybral kuzi Anthracit, ktera mela jinou strukturu a jinou barvu nez klasicka cerna, co byla v zakladni nabidce ( ovsem uvadel jsem ze klidne beru i alternativu obyc cerne kuze ) a taky mi prisla ta cerna ze zakladni nabidky misto anthracitu ... Tak já teda nevím. Antracit ani v tom odkazu na barvu kůže nevidím, ale tu béžovou natural jo a ani mne nikdo na to neupozornil, že tahle kůže nelze. Já se jen držel prvního příspěvku (který je několikrát upravován) a odkazů na to co je možné si vymyslet. Každopádně, pokud má někdo zájem o béžovou hlavici řadící páky s logem 406 coupé jedna je k odběru IHNED. Citovat
tukit Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Takže dnes už dorazila aj na Slovensko.Síce zatial mam v rukách iba oznámenie o doručení,ale už sa nemožem dočkať zajtrajška kedy si ju pojdem vyzdvihnúť. Ešte raz dakujem Schreekovy za jeho trpezlivosť a ochotu. A vlastne všetkým zúčastneným. Dúfam,že vám to niekedy v blízkej dobe nejako oplatím. DAKUJEM \" Už nech je zajtra\" Citovat
klm16 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 do brna mi zatim nic neprislo.... :-(( od to nepride zajtra tak sa mi to dostane do ruk az o mesiac :-( ach jaj Citovat
Meldik Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Tak je v aute......diky moc!!!!!montaz nakonec zabrala skoro 2 hodiny .....dira byla o dost mensi.....ale nakonec se povedlo....diiiky je paradni!!!!! [upravil dne 29.1.2009 meldal] Citovat
dzana.m Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 tak dneska dorazyla mockrát díky je perfektní :super Citovat
Y2K Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Tak uz mam aj ja....som zvedavy ako to budem montovat... Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Dneska jsem ji vyzvedl na poste, snad se pres vikend dostanu k tomu ji namontovat. Citovat
MatrixChose Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: f3Rd@ Dneska jsem ji vyzvedl na poste, snad se pres vikend dostanu k tomu ji namontovat. Není se čeho bát, otázka 15 - 20 minut Citovat
klm16 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 dnes to dorazlo do brna v nedelu si po to osobne idem :-D 900km koli jednej pake :-D to je vylet :-D Citovat
BV406 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 cest, nevim, takhle na dalku se mi zda jako velka koule teda... sice sviti hezky a uvazuju o ni taky, ale jak tak koukam, tak se mi stale vic libi ta ma originalni... je moc velka do ruky ?? a jak pusobi v celkovem interieru auta, dejte sem pak fotky machri Citovat
Meldik Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: BV406 cest, nevim, takhle na dalku se mi zda jako velka koule teda... sice sviti hezky a uvazuju o ni taky, ale jak tak koukam, tak se mi stale vic libi ta ma originalni... je moc velka do ruky ?? a jak pusobi v celkovem interieru auta, dejte sem pak fotky machri jo vetsi je, ale ne zase o moc...do ruky padne dobre....do interieru myslim taky sedi.... Citovat
PnR Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 meldal: nebije sa ti tam oranzova - modra, alebo mas pomenene podsvietenie palubky? Citovat
Meldik Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 tak bije, nebije.....mam modre podsviceni na nohy a ve strope....palubka je v originalu....me se to takhle libi [upravil dne 30.1.2009 meldal] Citovat
Y2K Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: BV406 cest, nevim, takhle na dalku se mi zda jako velka koule teda... sice sviti hezky a uvazuju o ni taky, ale jak tak koukam, tak se mi stale vic libi ta ma originalni... je moc velka do ruky ?? a jak pusobi v celkovem interieru auta, dejte sem pak fotky machri Tiez rozmyslam podobne... Citovat
Prerovak Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 tak sem dneska moje zlaticko namontoval a nesviti :( Citovat
Y2K Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Prerovak tak sem dneska moje zlaticko namontoval a nesviti :( No ja som sice nenamontoval este ale tiez mi nesvieti. Neviete niekto aky prud to potrebuje. Napatie snad 12V ale prudom som si nie isty. EDIT: tak uz svieti....berte moj prispevok ako falosne poplasny [upravil dne 31.1.2009 Y2K] Citovat
Schreek Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Je důležitá polarita, jsou tam ledky! Zkuste obrátit +a - Citovat
Y2K Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Schreek Je důležitá polarita, jsou tam ledky! Zkuste obrátit +a - JJ...len ja som to skusal na adapter co ma 100mA a ono to chce asi viac. Skusil som to na zdroj dobijanie baterie a uz svieti Citovat
Schreek Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Y2K: Moc bych s tim neexperimentoval, ledky to nemaj rádi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.