Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kožená podsvícená řadící páka - Objednávka

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: klm16

ja si myslim ze ta vrtacka je zbytocna uplne....

Taky si myslím. Kolega od Rencků musel nějak řešit jištění zpátečky přes kroužek pod klavicí.

IMO u nás hlavici \"jen\" uvolnit, stáhnout a nasadit novou. Zapojení vodičů na osvětlení je individuální.

Odesláno
Původně zaslal: michal cermak

Tak co občan TUKIT už se ozval?

Teď už je to jedno, stejně i kdyby to Jirka objednal dřív, tak to sem do Vánoc pošta nedodá včas a už vůbec to nestihne Jirka rozeslat a pošta dodat k vám. Ke mně by se to tedy stihlo, ale k vám určitě ne.:P

Původně zaslal: Pe.Tr

no nechci taky sobčit ale vzhledem k tomu že kolega tukit ma na foru posledni a jediny prispevek ad objednavka v tomhle vlakne tak bych to považoval jako výkřik do tmy . tedy stornovat.

Naposled tu byl 15.10 v 24.35. Takže bych to viděl stejně.

Odesláno

v prvom rade sa chcem všetkým hlboko omluviť za moje brzdenie objednávky. naozaj ma to veľmi mrzí , ale moja práca mi až doteraz nedovolovala previesť peniaze, a nemal som ani prístup k počítaču. 18.12.08 o 9:00 Poštová b. Sledujem vaše forum už skoro rok ,a teraz keď sa konečne aj prihlásim, tak sa takto nie pekne zvyditelnim. MMMMM Sorry A ďakujem, že ste na mňa počkali.

Odesláno
Původně zaslal: tukit

v prvom rade sa chcem všetkým hlboko omluviť za moje brzdenie objednávky. naozaj ma to veľmi mrzí , ale moja práca mi až doteraz nedovolovala previesť peniaze, a nemal som ani prístup k počítaču. 18.12.08 o 9:00 Poštová b. Sledujem vaše forum už skoro rok ,a teraz keď sa konečne aj prihlásim, tak sa takto nie pekne zvyditelnim. MMMMM Sorry A ďakujem, že ste na mňa počkali.

tak dulezite ze se to vysvetlilo, my uz by jsme te odepsali, vypadalo to, ze si nekdo dela nepeknou srandu... :papa

Odesláno

Stav je takový, že se čeká na Tukita :bacha Zde napsal, že platbu odeslal, mě zatim nic nepřišlo, jinak mi nenapsal nic a na žádnou z mojich zpráv jemu jsem odpověd nedostal. Nehodlám to ted nějak hrotit, takže hned v lednu pošlu objednávku a pokud do té doby nebudu mít na účtě peníze od něj, má prostě smolíka. Omlouvám se za zdržení, ale kamenujte prosím jeho ne mě, já se snažím být jen fér ke všem :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...