Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Servis v Brně - stale svitici dalkova svetla

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pány Peugeoťáky a zároveň bych rád poprosil o radu. Mam P307 HDi 2.0 66kw.

Stala se mi takova neprijemna vec ... \"zasekla\" se mi dalkova svetla na aute, sviti neustale i kdyz prepinam a na palubovce se mi zobrazuje, ze se svetla prepinaji, ale v realu nic. Problem je, ze sviti i kdyz se auto vypne a vytahnou klice. Proto jsem je musel odpojit primo na zarovkach. Mohl by mi nekdo poradit co s tim? Zkousel jsem ruzne veci a vypada to spis na sw chybu v RJ, da se tato nejak zresetovat, nebo neco podobneho? Nebo poradi nekdo nejaky dobry servis v Brne, kde je individualni lidsky pristup a ne jako v ofiko servisech peugeotu?

Diky predem za help!

Odesláno

To je jedna z veci, ktere jsem uz prave zkousel :(

Jak jsem psal, ze si myslim, ze je to spis SW chybka, tak na to usuzuji z toho, ze je tam automaticky spinac svetel, tak jestli se nejak nerozhasil ...

ale dekuji za jakoukoli radu, kdyztak zkusim odpojit baterku jeste na dyl ...

Odesláno

Nebude to ani automatické spínanie svetiel lebo to nespína diaľkové ale tlmené a ani zlepené relé lebo po vypnutí kľúča by to zhaslo. Myslím, že niekto tu už taký problém mal,. ale nejak sa mi nedarí nájsť.

Odesláno

Mno... ono to relé by mohlo být slepené.. Schema neznám, ale přívod na relé by mohl být přes pojistku přímo od baterky a vypínání se možná realizuje v obvodu cívky toho relé. Jestli to tak je, tak někdo potvrdí, nebo vyvrátí, ve kterých polohách klíčku funguje světelná houkačka. Teda jestli tam je relé. Jinak by to pak mohla dělat i páčka světel, kontakt pro SH. Nejsem si jist, ale myslím, že právě SH chodí i bez klíčku. To by pak odpovídalo tomu, co říkám.

[upravil dne 3.12.2008 Edison]

Odesláno

Aha, no s relatkama jsem si moc nehral ... radsi do toho nechci moc rypat, abych to jeste nezhorsil ;) Ale asi na to mrknu ... snad jeste nekde vystracham to schema zapojeni elektriky

No a kdyz to nepujde ... :bacha

Odesláno
Původně zaslal: tskoupy

Aha, no s relatkama jsem si moc nehral ... radsi do toho nechci moc rypat, abych to jeste nezhorsil ;) Ale asi na to mrknu ... snad jeste nekde vystracham to schema zapojeni elektriky

No a kdyz to nepujde ... :bacha

to relé bude nejspíš v BSI.

Odesláno
Původně zaslal: tskoupy

BSI ???

v BSI nebo v BM

BSI je taková pojistková skřínky nad nohama řidiče

BM je pojistková skřínky v motorovým prostoru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...