maturantka Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Tohle vidět, tak asi jenom hledím a nevěřím vlastním očím a nebo bych je zabila Citovat
mila2831 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Bych se asi neudržela a něco jim řekla. Vidět dělat něco takovýho na mým autě, tak už sedím v soudní síni jako obžalovaná ze zabití Citovat
Dariska Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Je to fakt k nas...., ale zase můžeš být rád, že Ti ho nevykradli nebo přímo neukradli, tak jak mýmu bráchovi. Ono si fakt v dnešní době nevybereš. Citovat
Sektor Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Holt máme smůlu kámo ... ale zrdcátko by mě nas♥alo mnohem víc, než ten spray na levý části vozu o topic vedle :-/ nicméně, ohnuté mám zrdcátko tak 2x do týdne ... parkuju sice tak, že se vedle mě 2 auta nevejdou (není kde jinde), ale v pohodě vedle mě projedou i ti noví velcí hasiči a nevím co všechno. Bohužel, popeláři si s tím hlavu nedělaj a tak si běžně najedou raději \"lehoučce\" k autu, než aby náááhodou služebním autem vážícím X tun nevjeli na obrubník velkej asi 15cm :-x Tak či tak, maj půl metra na každý straně, ale stejně je to denodenně ... Citovat
Klabrdon Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Lidi sou svině, fakt že jo...a kde parkuješ? Taky sem z KH... Citovat
Guest krake106 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Tak abych se přidala... náš drahý soused od naproti z domu nám zase na našich rodinných autech (Xsara, 106) propíchl už 3x pneu... 2x na Xsara a 1x Peugeot.... no dement no...ale naneštěstí mu to nemůžeme nijak dokázat... i když je to 100% jasné, že to byl on... bohužel nemáme garáž takže parkujeme na komunikaci a dá se zaparkovat jen na jedné straně aby byla druhá strana průjezdná.. no ale náš pan soused si myslí, že je ta komunikace tesně před jeho domem také jeho, takže strašně protestuje, že tam parkujeme... a to tam nemá ani vjezd nic... a auto parkuje někde 1km od domu v garáži a vytáhne ho tak 2x do roka... no a perla... nedávno si tam SÁM vyznačil na OBECNÍ KOMUNIKACI bílou barvou místo na auto a do toho zákaz stání... no je mi z toho na Citovat
Bobo.KH Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: Klabrdon Lidi sou svině, fakt že jo...a kde parkuješ? Taky sem z KH... Jo ja ti to reknu a budu mit auto rozbyte furt;):) U krety. Tak auti uz je zpravene diky Panu Landmanovi ktery tu prodaval spetne zrcatko-sice bez sklicka ktere sem prehodil spis obe rozedral protoze to odnej bylo z anglickeho auta a me se nechteli prehazovat kabeli tak sem vse rozkuchal a z anglicke verze sem pouzil jen adapter ktery sem mel v prd.....No a bohuzel ted parkuji na hlavni silnici a musim chodit pesky do baraku asi tak 300m je to opruz. takze me ta oprava vysla na 300kč,takze za hubicku. A jeste vlozim jednu krasnou fotecku jak dopadla moje mlada se svoji 306 tak pred 4mesici.take ji ta oprava visla na 300kč Citovat
JohnyLBC Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 lidi jsou hajzlové, prostě kurvy závistivý, děje se tohle někde v německu? švýcarsku? vůbec, jen u nás a dál na východ jsou takový kurvy Citovat
Ladman Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 2 Bobo.KH: jsem rád, že ti mé zrcátko přišlo vhod:super. Mně leželo ve sklepě zbytečně, já ho koupil jen kvůli té skleněné části, kterou jsem dlouho neúspěšně sháněl:papa Citovat
ladosak Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Nejsem žádný sadysta,ale kdyby mi někdo umyslně poškodil auto,a já zjistil kdo,tak ho tak sřežu,že by se mu vyhýbal véééélkým obloukem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.