Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Som novy majitel 407 sw ale citam manual a je tu pisane ze ked stlacim raz zamkne sa auto a ked do 5tich sekund stlacim znovu zavru sa okna aj panoramaticka strecha a mne to nejde preco?

:myslim

Odesláno

Jasne takze prve stlacenie dlhsie a zavru sa okna a druhe superzamykanie ak tam je a asi nieje lebo ked stlacim druhy krat do 5tich sekund nic sa nedeje

• O 4 měsíce později...
Odesláno

panoramatická střecha /myslíš tím kryt panoramtického skla?/ se mi nezavírá ani v rychlosti nad 130km/h /nevím proč by měla/ ani podržením klíčku /okna se zavřou/.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Teď jsem se díval do návodu a tam píšou, že když je střecha vyklopená tak se při rychlosti 100 km/h zavře. To jsem nezkoušel, já jí měl úplně otevřenou.

Odesláno

Jak zjistim, estli to tam mám taky....sry, myslím superzamykání...zavírání okýnek mi funguje...a dobrá by bylo, kdyby spolu s okny , šla i panormatická stčecha

[upravil dne 20/5/09 Hlemist]

Odesláno

Keď druhýkrať do 5 sekúnd uzamkneš malo by sa to superuzamykanie zamknúť. Malo by to byť počuť ako sa odpoja tiahla dverí. Alebo si sadni do auta a zamkni na dvakrát. Ak máš superuzamykanie nedá sa zvnútra kľučkou otvoriť.

• O 10 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Keď druhýkrať do 5 sekúnd uzamkneš malo by sa to superuzamykanie zamknúť. Malo by to byť počuť ako sa odpoja tiahla dverí. Alebo si sadni do auta a zamkni na dvakrát. Ak máš superuzamykanie nedá sa zvnútra kľučkou otvoriť.

anotherone: nevies z coho vsetkeho pozostava superuzamykanie? su to speci zamky a v softe nastavene , alebo to dokazu zamky od neakej vybavy a potom este soft nastavit? alebo to je mozne jedine s original peugeot alarmom?

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

nejsem sice another, ale na super zamykání musíš mít jiné zámky vepředu a vzadu na el. dětskou pojistku. A samozřejmě nastaveno diagnostikou.

dik za odpoved, aj ked niesi anotherone ;-)

peugeot ma stale znova prekvapuje:) daju do toho auta skoro vsetko (platinum) ale nieco taketo nie...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...