Sektor Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 ... [upravil dne 2/11/11 01:02 od Sektor] Citovat
vendelinek Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 ze skla to v pohodě dostaneš acetonem C6000,horší to bude s lakem pokud ti to udělali ty pr....ta po karoserii Citovat
čakom Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 sekat ruky... zkus nějaký ředidlo nebo na tom skle žiletku Citovat
.mycTD Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 kastle taky acetonem, pokud je origo lak Citovat
Sektor Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 ... [upravil dne 2/11/11 01:02 od Sektor] Citovat
jarajarda Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Sektor Taxem dneska vstal, jako každé pondělí, na fotbálek ... přijdu k autu a čumím, co to mám na skle. -Jako by \"zamlžený\" pruh. Projedu teda prstem a nejde - říkám si, hm , tak zevnitř. Sednu, projedu prstem - nejde. Říkám si : Ku♥va ! -Vylezu teda ven, okoušu si ukazováček na pravé ruce a pomalu ale jistě to sundávám nehtem dolů .... WTF říkám si ?! Omrknu tedy auto pořádně a vidím, že se jedná o pruh podél celé strany levé části vozu. Celé, resp. části skel a středního sloupku + lehce laku jak pan sprayer dojížděl obsah okna. Nedá mi to, zajdu se podívat na auta zemnou a heleďme ... maj to všechny 4 auta co stály za mnou - no paráda. Jak někdo může být tak dementní ?!?! Proč tohle lidi dělaj ?! Ještě že to jde dolů a překvapivě docela lehce a bez následků. Přesto se chci zeptat - čím to mám dostat nejlépe z toho skla ? Představa, že to ryju nechtem - tak mi to zabere asi celý den a normálním hadříkem či kapesníkem to samozřejmě nejde. Zítra kdyžtak nahodím foto, ať víte, co dokáží udělat dementni v okolí mého bydliště : Hlučín - Sídliště. [upravil dne 1/12/08 Sektor] Zabít málo..hov_da! Citovat
Marcel505 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Pokud to není nový lak, ředidlem to musí jít. Ale nejdřív to zkus tech.benzínem, pak ředidlem. A pokud jsi nedávno voskoval lak (tedy nemáš zašlý nerozleštěný), tak by to mělo jít v pohodě. Mě jednou vzali zlatým sprejem... + ještě dopr. značky v okolí... Citovat
Sektor Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 ... [upravil dne 2/11/11 01:02 od Sektor] Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Lak bych vzal tempem nebo podobnym lestidlem... EDIT: ja jsem tak mel striknuty litak, jak nekdo strikal na chodnik a trochu mu to ujelo, bylo to jen mimimalne a stacil na to cistici prostredek na kola. [upravil dne 2/12/08 f3Rd@] Citovat
renm Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 lihem - sundávám tím barvu po lakování tam kde nemá být - je šetrnější než aceton, takže můžeš opatrně umývat i z laku;) Citovat
Sektor Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 ... [upravil dne 2/11/11 01:03 od Sektor] Citovat
Sektor Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 ... [upravil dne 2/11/11 01:03 od Sektor] Citovat
elton Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 No a teď abych se bál jet za segrou do hlučína na návštěvu;). Jinak ze skel dolů acetonem, z laku nevím. Tomu kdo to udělal useknout ruku. Citovat
jarajarda Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Co, co z toho sakra ty dementi maj? Já bych je to nechal všechno čistit, ono by je to přešlo! Citovat
Creams Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 JJ asi nová zábava puberťáku v Hlučíně ... naštěsti to je obyč sprej který fakt acetonem setřeš a neboj se i z laku v pohodě. Jak jsem dělal na lakovně tak jsme to mydlili normál acetonem a nic se tomu nestane jen to nesmíš přehnat Citovat
mila2831 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Nejhůř to půjde asi z toho sloupku a těch gum kolem okna, viť. No já jsem ráda že mám garáž a mám aspoň klidný spaní. Ale stejně stačí někde nechat auto pár minut a může se to stát taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.