Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Demence - bílý spray na autě :-/

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sektor

Taxem dneska vstal, jako každé pondělí, na fotbálek ... přijdu k autu a čumím, co to mám na skle.

-Jako by \"zamlžený\" pruh. Projedu teda prstem a nejde - říkám si, hm , tak zevnitř. Sednu, projedu prstem - nejde. Říkám si : Ku♥va !

-Vylezu teda ven, okoušu si ukazováček na pravé ruce a pomalu ale jistě to sundávám nehtem dolů .... WTF říkám si ?! Omrknu tedy auto pořádně a vidím, že se jedná o pruh podél celé strany levé části vozu. Celé, resp. části skel a středního sloupku + lehce laku jak pan sprayer dojížděl obsah okna.

Nedá mi to, zajdu se podívat na auta zemnou a heleďme ... maj to všechny 4 auta co stály za mnou - no paráda.

Jak někdo může být tak dementní ?!?! Proč tohle lidi dělaj ?! Ještě že to jde dolů a překvapivě docela lehce a bez následků.

Přesto se chci zeptat - čím to mám dostat nejlépe z toho skla ? Představa, že to ryju nechtem - tak mi to zabere asi celý den a normálním hadříkem či kapesníkem to samozřejmě nejde.

Zítra kdyžtak nahodím foto, ať víte, co dokáží udělat dementni v okolí mého bydliště : Hlučín - Sídliště.

[upravil dne 1/12/08 Sektor]

Zabít málo..hov_da!

Odesláno

Pokud to není nový lak, ředidlem to musí jít. Ale nejdřív to zkus tech.benzínem, pak ředidlem.

A pokud jsi nedávno voskoval lak (tedy nemáš zašlý nerozleštěný), tak by to mělo jít v pohodě.

Mě jednou vzali zlatým sprejem... + ještě dopr. značky v okolí...

Odesláno

Lak bych vzal tempem nebo podobnym lestidlem...

EDIT: ja jsem tak mel striknuty litak, jak nekdo strikal na chodnik a trochu mu to ujelo, bylo to jen mimimalne a stacil na to cistici prostredek na kola.

[upravil dne 2/12/08 f3Rd@]

Odesláno

No a teď abych se bál jet za segrou do hlučína na návštěvu;). Jinak ze skel dolů acetonem, z laku nevím. Tomu kdo to udělal useknout ruku.

Odesláno

JJ asi nová zábava puberťáku v Hlučíně ... naštěsti to je obyč sprej který fakt acetonem setřeš a neboj se i z laku v pohodě. Jak jsem dělal na lakovně tak jsme to mydlili normál acetonem a nic se tomu nestane :papa jen to nesmíš přehnat :roker

Odesláno

Nejhůř to půjde asi z toho sloupku a těch gum kolem okna, viť. No já jsem ráda že mám garáž a mám aspoň klidný spaní. Ale stejně stačí někde nechat auto pár minut a může se to stát taky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...