kozelka Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Čus, mám 306ku r.v. 95 a vyměňoval jsem zimáky jeden šrouby se protáči. Nejspíš je strhnutej závit, nevíte někdo jak na to? mám tam šrouby myslim 13ky, tak že bych to prořízl na 14ky a dal tam jeden větší šroub. Vyplatí se to, nebo je lepší koupit celý zadní buben? Citovat
ozzy56 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 máš tam M 12,stoupání 1.25--zkus projet novým závitníkem a pak nový šroub [upravil dne 30/11/08 ozzy1956] Citovat
kozelka Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 díky, tak to byla rychlost odpovědi. Paráda. Citovat
antal Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: ozzy1956 máš tam M 12,stoupání 1.5--zkus projet novým závitníkem a pak nový šroub Presne tak,načo vetšim len pouzi taky zavitnik ako mas na kole zavity Citovat
Marcel505 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Co buben - šroub se tam snad šroubuje do dosedací plochy - na kterou padne buben. V bubnu jsou jen díry ne? Citovat
Líby Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 na cem se ti zkur... zavit-jestli jen sroub tak dej jinej,tim zavitnikem to ale projet urcite taky.. Citovat
kozelka Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 tak jsem to projel zavitníkem a koupil nový šroub, ale stejne se protáčí, chtěl jsem to projet závitníkem M13 a dát tam větší šroub, ale kašlu na to a kupim na vrakači nové kolo (nebo buben, nebo jak se říká tomu, do čeho se šroubujou šrouby od kola). nevíte někdo, na kolik to přijde? koukal jsem na autokelly, ale nenašel jsem to. Citovat
kozelka Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 díky, hledal jsem pod sedanem a tam jsem to nevidel Citovat
kozelka Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 už jsem to našel, jak moc je náročná demontáž a montáž? mám to někoho nechat udělat nebo to stačí hodit na hever a přehodit to sám? Citovat
zaxon Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Stačí když seženeš opravnou vložku se stejným závitem jaký potřebuješ,nejlépe zajeď do nějakéfo servisu a snad to tam budou mít,já měnil na 406 3závity a vyšlo to na nějakých 850 peněz.Už jsem to tady taky někomu radil. Citovat
jack 306 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 jj udělat závitovou vložku udělá se větší závit a do toho se vloží vložka vypadá to jako pružina a drží to stejně dobře jako origo závit Citovat
dýzl Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Na aukru jsem to raz viděl.Na ibize se mi podařilo zalomit,pak jsem to odvrtával a zkonil jsem to,tak jsem tam šroub měl jen na oko,držel tam ale rukou se dal vytočit (dnes se divím,že jsem ho při jízdě neztratil,jezdil jsem tak cca 1/2 roku)Pak jsem při výměně ložiska vyměnil celý náboj,bo jsem měl dva i s těhlicemi navíc. Citovat
kozelka Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 já jezidm na 3 šrouby přes rok, ale teď se mi na tom samem kole strhnul druhy šroub a na dvou už se jezdí špatně Citovat
trsek Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Dají se koupit 14 šrouby-musí být tak velké protože se musíš zakousnout do litiny a vyřezat 14 zavítníkem šroubení. Pokud závitník nemáš a musel bys to kupovat je lepsší koupit nový buben.Přece jen je to kolo a brzda!!A je nesmysl dělat jen jedno kolo atˇz vrakáče nebo nové. Brzdy vždy na nápravě stejné!! Taky jsem prořezával bubny a ručně. Můžu to zhodnotit jen slovy AUUUUU. Jsem rád ,že to bylo jen \"půl zimy\" a na jaře nasadil komplet nové brzdy na celé auto. Od této doby jdu na kola jen s momenťákem na 85Nm. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.