Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám chlapci takový dilema,chtěl bych si napsat ježíškovi,jestli by mi zase letos něco nekoupil:D a tady sem našel todlenc to,co řikáte na značku,a kvalitu a výdrž,máte někdo s toudle značkou AKU nějaký zkušenosti?Co vy na to mazáci kutilové,poraďte,díky

http://cm.aukro.cz/item492640906_aku_vrtacka_narex_asv_14_ea.html

Pokud se to nevyšplhá do horoucí výšky ceny,by se mi hodila,ale ocenim veškeré pro i proti odpovědi

[upravil dne 29.11.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Tuhle vrtačku jsem měl v předchozí práci a na jedno nabytí zašroubovala cca 400 3 cm dlouhých vrutů do borovicový podlahy. Teď jí mám v nové práci, kde s ní občas vrtám a taky spokojenost - sílu má myslím dostatečnou, velká výhoda jsou dva akumulátory a inteligentní nabíječka ;)

Jen ta co je k dražbě na Aukru mi příjde dost oběhaná a omšelá viz hlava a to není vidět v jakém stavu bude v hlavě ten svorník na vrtáky :myslim

Já jí v první práci používal deně i s ostatníma kolegama a za dva roky jsme ji takhle nedodělali ani omylem

Odesláno

Narex jsme používali na střechách,když jsme montovali světlíky,to je nezničitelný nářadí,kam se na to hrabe Bosch,ten nám dlouho nevydržel.:bojim

Odesláno

V práci Narexku máme, 2 kusy, je to starší model a u obou v háji baterky, což není zrovna nejlevnější, velká doba nabíjení a tak. Osobně bych si ji domu nekoupil, jak psal Edison tak Makita je fakt jinde :papa

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

V práci Narexku máme, 2 kusy, je to starší model a u obou v háji baterky, což není zrovna nejlevnější, velká doba nabíjení a tak. Osobně bych si ji domu nekoupil, jak psal Edison tak Makita je fakt jinde :papa

Makita je pro domácí použití totálně jinde, to je na profi akce. :P

MatrixChose: jak dlouho je v práci máte a jak často je používáte?

Otázka je jak často ji využije vendi? Jednou za rok zašroubuje pět šroubků nebo ji denně bude vycucávat na střídačku obě baterky? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: MatrixChose

Makita je pro domácí použití totálně jinde, to je na profi akce. :P

MatrixChose: jak dlouho je v práci máte a jak často je používáte?

Otázka je jak často ji využije vendi? Jednou za rok zašroubuje pět šroubků nebo ji denně bude vycucávat na střídačku obě baterky? :myslim

Jsem v práci 2 roky, už tady byla. Každodenně e určitě nepoužívá, je to fakt různý. Jinak máš pravdu, fakt záleží jak často ji použije.

Odesláno

Mě jde především o to,že,budu jí používat jen na domácí práce, a poslední dobou sem docela dost utratil a to neni všemu konec,protože ještě ke všemu chodí \"jen\" mamina vydělávat, a tak si nemůžu dovolit vzít třeba 3litry a koupit si za ně něco,co bych zrovna nemusel mít,chci jen říct,že bych něco dobrýho a za dobrou cenu,jako jsou třeba max 2000kč,

Pro Edison:+MatrixChose:

Děkuju za nabídky,ale teď momentálně nevyhovujou,jinak za normálních okolností,které byly před 2ma měsícema ,bych do toho šel,musim se držet při zemi:D

Odesláno

Takže.. co tu máme... Narex - vcelku fajn. Ferm... osobně moc neznám. V dobrý cenový relaci ještě ta hitachi. Tak podle čeho vybrat? Baterka... Napěťově si to vybereš asi sám. Ale typ: NiCd bych se pro domácí použití snažil vyvarovat. Nemaj rády dlouhý skladování bez nab./vyb. cyklů. NiMH zase nevím, jestli se pro tyto aplikace vůbec dělá.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Tak podle čeho vybrat? Baterka... Napěťově si to vybereš asi sám. Ale typ: NiCd bych se pro domácí použití snažil vyvarovat. Nemaj rády dlouhý skladování bez nab./vyb. cyklů. NiMH zase nevím, jestli se pro tyto aplikace vůbec dělá.

Tak tak, Narex má Li-lon baterky. ;)

A podle mě je lepší šetřit a koupit normální novou, třeba zde, než koupit tu jetou z aukra, která už má bůh ví co za sebou.:myslim

A podle čeho vybírat: podle toho na co ji chceš používat, velikost sklíčidla, doba výdrže, váha.....

Odesláno

Tak jako na domácí nevyužití si stěžovat nemusí,ne že bych sní dělal každej den,ale tak 2x-3x do měsíce jípoužiju já,a každou chvilku si ji pučuje syn,furt něco vyrábí(je modelář),no a když přijde jaro,tak do podzimka s ní rajtuju na chalupě:D,no a právě do dneška sme ždímali tu starou co je doma už asi 7let,a už nechce poslouchat furt se nabíjí(jen 1 AKU)tak sem si myslel,že si koupim něco novějšího

Tak jo chlapci,děkuji za rady a jak a pro kterou se teda nakonec rozhodnu,tak dám vědět,ještě jednou díky

[upravil dne 29.11.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Tak podle čeho vybrat? Baterka... Napěťově si to vybereš asi sám. Ale typ: NiCd bych se pro domácí použití snažil vyvarovat. Nemaj rády dlouhý skladování bez nab./vyb. cyklů. NiMH zase nevím, jestli se pro tyto aplikace vůbec dělá.

A podle mě je lepší šetřit a koupit normální novou, třeba zde, než koupit tu jetou z aukra, která už má bůh ví co za sebou.:myslim

A podle čeho vybírat: podle toho na co ji chceš používat, velikost sklíčidla, doba výdrže, váha.....

Jestli je to tak, pak bych taky volil dom tu narexu. Ale výhradně novou. Pak už jen vybrat napětí a velikost sklíčidla. Taky bych šel asi po dvourychlostní převodce.
Odesláno

Jestli je to tak, pak bych taky volil dom tu narexu. Ale výhradně novou. Pak už jen vybrat napětí a velikost sklíčidla. Taky bych šel asi po dvourychlostní převodce.

No z hlavy myslím, že ta naše má Li-lon a stránka výrobce přímo s typem co chtěl vendi to potvrzuje. :)

Odesláno

No z hlavy myslím, že ta naše má Li-lon a stránka výrobce přímo s typem co chtěl vendi to potvrzuje. :)

No,tak něco takovýho by se mi líbilo,ale aspoň za polovic peněz:D

Odesláno

Čet jsem jen první tři přízpěvky a tak sem něco přihodím.Mám Narex 3měsíce,stála asi 4000kč,má totiž ty lilon baterky a je to suprová věc!Baterka nabitá do 20 minut,silná,lehká,maximální spokojenost.Předtím jsem měl bosh,taky za cenu okolo 4,nebyla zlá,ale hrozně dlouho se nabíjela,těžká,drahý díly.Pak sem měl hitachi,tak byla fajn,jen byla těžší,navíc bylo plus že měla v kufříku i baterku,tu mě ale za dva měsíce ukradli.Jina kkdybych se zase rozhodoval,vzal bych opět Narex,zatím nej nářadí se kterým jsme e setkal,super servisy a tak.Od makity mám jiný nářadí,ale řek bych že to už je spíš profesionální nářadí než ho kupovat domů,taky má dost srahej servis.Pro tool(profi řada narexu) výjde +/- jako makita,ale zase levnější servis,na firmě je máme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...