vendelinek Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Mám chlapci takový dilema,chtěl bych si napsat ježíškovi,jestli by mi zase letos něco nekoupil:D a tady sem našel todlenc to,co řikáte na značku,a kvalitu a výdrž,máte někdo s toudle značkou AKU nějaký zkušenosti?Co vy na to mazáci kutilové,poraďte,díky http://cm.aukro.cz/item492640906_aku_vrtacka_narex_asv_14_ea.html Pokud se to nevyšplhá do horoucí výšky ceny,by se mi hodila,ale ocenim veškeré pro i proti odpovědi [upravil dne 29.11.2008 vendi.stejskal] Citovat
punkac Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Tuhle vrtačku jsem měl v předchozí práci a na jedno nabytí zašroubovala cca 400 3 cm dlouhých vrutů do borovicový podlahy. Teď jí mám v nové práci, kde s ní občas vrtám a taky spokojenost - sílu má myslím dostatečnou, velká výhoda jsou dva akumulátory a inteligentní nabíječka Jen ta co je k dražbě na Aukru mi příjde dost oběhaná a omšelá viz hlava a to není vidět v jakém stavu bude v hlavě ten svorník na vrtáky Já jí v první práci používal deně i s ostatníma kolegama a za dva roky jsme ji takhle nedodělali ani omylem Citovat
olda Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Narex jsme používali na střechách,když jsme montovali světlíky,to je nezničitelný nářadí,kam se na to hrabe Bosch,ten nám dlouho nevydržel. Citovat
vendelinek Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 anebo sem teďka ještě našel tadyto,tak a teď babo raď http://www.nakupni-dum.cz/black-and-decker-kc14gtbk-aku-vrtaci-sroubovak/1362049-9522/ Citovat
Edison Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Blekra nebrat. Koukni třeba na malou hitachi. Máme je v práci co jsem tam... 4r. Ani jediný problém. Přesně tuhle sadu: http://www.moderni-naradi.cz/inshop/aku-vrtacky-a-sroubovaky/aku-vrtacka-a-sroubovak-hitachi-ds12dvf3-combo1-4-(id-DS12DVF3-COMBO1.4).html [upravil dne 29.11.2008 Edison] Citovat
Edison Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Taky se mi osvědčila makita. Ta je ale cenově přecijen kapku jinde. O metabu a hilti ani nemluvě. :-) [upravil dne 29.11.2008 Edison] Citovat
MatrixChose Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 V práci Narexku máme, 2 kusy, je to starší model a u obou v háji baterky, což není zrovna nejlevnější, velká doba nabíjení a tak. Osobně bych si ji domu nekoupil, jak psal Edison tak Makita je fakt jinde Citovat
vendelinek Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 No a todle by bylo asi poslení,z čeho bych asi vybíral,tak z těhle tří si teď jednu vybrat,díky za rady a návrhy http://www.nakupni-dum.cz/ferm-fdcd-1800k2-aku-sroubovak/1363294-9522/ Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 vendi: doma máme všechno Narex- od aku vrtačky, přes klasickou vrtačku, přímočarku až po flexu a nikdy jsme neměli jediný problém a to už je pár let máme. Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: MatrixChose V práci Narexku máme, 2 kusy, je to starší model a u obou v háji baterky, což není zrovna nejlevnější, velká doba nabíjení a tak. Osobně bych si ji domu nekoupil, jak psal Edison tak Makita je fakt jinde Makita je pro domácí použití totálně jinde, to je na profi akce. MatrixChose: jak dlouho je v práci máte a jak často je používáte? Otázka je jak často ji využije vendi? Jednou za rok zašroubuje pět šroubků nebo ji denně bude vycucávat na střídačku obě baterky? Citovat
MatrixChose Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: MatrixChose V práci Narexku máme, 2 kusy, je to starší model a u obou v háji baterky, což není zrovna nejlevnější, velká doba nabíjení a tak. Osobně bych si ji domu nekoupil, jak psal Edison tak Makita je fakt jinde Makita je pro domácí použití totálně jinde, to je na profi akce. MatrixChose: jak dlouho je v práci máte a jak často je používáte? Otázka je jak často ji využije vendi? Jednou za rok zašroubuje pět šroubků nebo ji denně bude vycucávat na střídačku obě baterky? Jsem v práci 2 roky, už tady byla. Každodenně e určitě nepoužívá, je to fakt různý. Jinak máš pravdu, fakt záleží jak často ji použije. Citovat
vendelinek Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 Mě jde především o to,že,budu jí používat jen na domácí práce, a poslední dobou sem docela dost utratil a to neni všemu konec,protože ještě ke všemu chodí \"jen\" mamina vydělávat, a tak si nemůžu dovolit vzít třeba 3litry a koupit si za ně něco,co bych zrovna nemusel mít,chci jen říct,že bych něco dobrýho a za dobrou cenu,jako jsou třeba max 2000kč, Pro Edison:+MatrixChose: Děkuju za nabídky,ale teď momentálně nevyhovujou,jinak za normálních okolností,které byly před 2ma měsícema ,bych do toho šel,musim se držet při zemi:D Citovat
Edison Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Takže.. co tu máme... Narex - vcelku fajn. Ferm... osobně moc neznám. V dobrý cenový relaci ještě ta hitachi. Tak podle čeho vybrat? Baterka... Napěťově si to vybereš asi sám. Ale typ: NiCd bych se pro domácí použití snažil vyvarovat. Nemaj rády dlouhý skladování bez nab./vyb. cyklů. NiMH zase nevím, jestli se pro tyto aplikace vůbec dělá. Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: Edison Tak podle čeho vybrat? Baterka... Napěťově si to vybereš asi sám. Ale typ: NiCd bych se pro domácí použití snažil vyvarovat. Nemaj rády dlouhý skladování bez nab./vyb. cyklů. NiMH zase nevím, jestli se pro tyto aplikace vůbec dělá. Tak tak, Narex má Li-lon baterky. A podle mě je lepší šetřit a koupit normální novou, třeba zde, než koupit tu jetou z aukra, která už má bůh ví co za sebou. A podle čeho vybírat: podle toho na co ji chceš používat, velikost sklíčidla, doba výdrže, váha..... Citovat
vendelinek Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 Tak jako na domácí nevyužití si stěžovat nemusí,ne že bych sní dělal každej den,ale tak 2x-3x do měsíce jípoužiju já,a každou chvilku si ji pučuje syn,furt něco vyrábí(je modelář),no a když přijde jaro,tak do podzimka s ní rajtuju na chalupě,no a právě do dneška sme ždímali tu starou co je doma už asi 7let,a už nechce poslouchat furt se nabíjí(jen 1 AKU)tak sem si myslel,že si koupim něco novějšího Tak jo chlapci,děkuji za rady a jak a pro kterou se teda nakonec rozhodnu,tak dám vědět,ještě jednou díky [upravil dne 29.11.2008 vendi.stejskal] Citovat
Edison Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Edison Tak podle čeho vybrat? Baterka... Napěťově si to vybereš asi sám. Ale typ: NiCd bych se pro domácí použití snažil vyvarovat. Nemaj rády dlouhý skladování bez nab./vyb. cyklů. NiMH zase nevím, jestli se pro tyto aplikace vůbec dělá. Tak tak, Narex má Li-lon baterky. A podle mě je lepší šetřit a koupit normální novou, třeba zde, než koupit tu jetou z aukra, která už má bůh ví co za sebou. A podle čeho vybírat: podle toho na co ji chceš používat, velikost sklíčidla, doba výdrže, váha..... Jestli je to tak, pak bych taky volil dom tu narexu. Ale výhradně novou. Pak už jen vybrat napětí a velikost sklíčidla. Taky bych šel asi po dvourychlostní převodce. Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: BoneDaddy Tak tak, Narex má Li-lon baterky. Jestli je to tak, pak bych taky volil dom tu narexu. Ale výhradně novou. Pak už jen vybrat napětí a velikost sklíčidla. Taky bych šel asi po dvourychlostní převodce. No z hlavy myslím, že ta naše má Li-lon a stránka výrobce přímo s typem co chtěl vendi to potvrzuje. Citovat
vendelinek Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Edison Původně zaslal: BoneDaddy Tak tak, Narex má Li-lon baterky. Jestli je to tak, pak bych taky volil dom tu narexu. Ale výhradně novou. Pak už jen vybrat napětí a velikost sklíčidla. Taky bych šel asi po dvourychlostní převodce. No z hlavy myslím, že ta naše má Li-lon a stránka výrobce přímo s typem co chtěl vendi to potvrzuje. No,tak něco takovýho by se mi líbilo,ale aspoň za polovic peněz:D Citovat
Crack Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Čet jsem jen první tři přízpěvky a tak sem něco přihodím.Mám Narex 3měsíce,stála asi 4000kč,má totiž ty lilon baterky a je to suprová věc!Baterka nabitá do 20 minut,silná,lehká,maximální spokojenost.Předtím jsem měl bosh,taky za cenu okolo 4,nebyla zlá,ale hrozně dlouho se nabíjela,těžká,drahý díly.Pak sem měl hitachi,tak byla fajn,jen byla těžší,navíc bylo plus že měla v kufříku i baterku,tu mě ale za dva měsíce ukradli.Jina kkdybych se zase rozhodoval,vzal bych opět Narex,zatím nej nářadí se kterým jsme e setkal,super servisy a tak.Od makity mám jiný nářadí,ale řek bych že to už je spíš profesionální nářadí než ho kupovat domů,taky má dost srahej servis.Pro tool(profi řada narexu) výjde +/- jako makita,ale zase levnější servis,na firmě je máme. Citovat
vendelinek Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Tak se musim pochlubit,že sem vyhrál aukci a NAREX už je můj,trochu to vylezlo výš ,než sem chtěl,ale dal sem na vaše rady,a tak doufám ,že mi bude sloužit dobře a že mi chvilku vydrží http://www.aukro.cz/show_item.php?item=487896261 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.