Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fotka je o neco níž

V patek jsem jel domu, ale jeden taxikar byl zrejme proti:( Jel pomalu u praveho okraje a kdyz jsem ho zacal predjizdet, tak se rozhodl ze se otoci a pojede na odpocivadlo v protismeru. Bez kouknuti dal blinkr a hned zatacel. Strhnul jsem to, takze on nema auto ani skrabnuty, ale jak jsem dopadl ja vidite:( Byla mokra silnice, tak jsem dostal smyk, chvilku jsem tancoval ze strany na stranu a nakonec jsem zaparkoval do skarpy. Aspon ze neujel a prisel nas vytahnout.

[Editován dne 26/4/04 mocheek]

[Editován dne 27/4/04 mocheek]

Guest Masinka
Odesláno

A co vy jak jste dopadli? Nestalo se Vam nic?

A co policajti? Ses bezviny nebo mas spoluvinu nebo ti naparili vinu celou?

JInak uprimnou soustrast, je to hnusny se takhle vybourat :(:(:(

Odesláno

my jsme jen potluceny, jinak nastesti nic. Policajti rikali, ze jim je to zatim jasny- je to jeho vina, ale jeste tam musime jit neco sepsat a potom to rozhoduje mestsky urad. Tak nejak mi to ten policajt vysvetlil. Jen doufam, ze to dopadne co nejlip na pojistovne a budu si moci co nejdriv koupit dalsiho piskota. Jo a pred necelym mesicem jsem u Vasendy nechal za opravy pres 10k

Odesláno

za kolik bych to mohl prodat? Je to rok 95, 1.9TD najeto 130000, v elektrice. pravy bok, haubna, dvere, motor a chladic OK. Pravy blatnik, prave zadni okno, celni sklo a predni cast strechy KO.

Odesláno

Těžko říct - proserfuj si annonci a tip cars, tam si uděláš obrázek i o cenách bouraček. Nebourané se dají sehnat vpohodě do 100 tisíc. Kdybys to náhodou prodával po dílech tak bych asi pár věcí vzal, celé ale ne.

Odesláno

jeste nevim co presne s tim udelam. mozna to nakonec zkusim opravit. Ale spis to prodam nebo neco dotahnu a necham to prepsat. Je mozny prepsat 5-ti dver na papiry 3 dverovyho?

Odesláno

Chudinka auto! :( A ty mas vazne stesti, ze vedle toho auta neni vyfoceny taky zachranarsky vrtulnik! Muj tata byl pilot u armady a pak lital pro zachranku. Rikal, ze to bylo nejhorsi obdobi v jeho zivote. Kazdou chvilku pristavali u tezkych havarii a tahali z vraku tela mladych lidi. Prej to byl humus. Ani se mu nedivim. Kolikrat pry ani nevedeli, ktera ruka a noha je ci. Chodil vzdycky domu s nervama uplne v hajzlu. :(

Odesláno

Je to fakt smůla, nikdy bych nechtěl měco podobného zažít, fotky mi úplně stačí brrrr.

Pokud je to vina toho taxikáře tak bys měl být v klidu, kámoše taky nabourali a pojiš?ovna mu zaplatila celou částku co měl na faktuře ze značkového servisu Renault.

Odesláno

Tak dopadnout takhle a ten idiot by tam jeste byl, myslim, ze ten vrtulnik by priletet musel, ale pro nej :mad:

Jinak vitej na svete, myslim, ze tam nahore te ma nekdo v oblibe, alespon si dostal druhou sanci

Odesláno

oddie> Urcite se Ti ozvu, o vikendu udelam foto a poslu Ti ho, abys mel predstavu. Ale prislo to v blbou dobu, od pondeli budu jezdit mesic a pul na kurz do Vyskova(autobusem:( ), tak budu doma jen na vikendy a potom me ceka odlet do teplych kraju na 3 mesice(Iraq). Aspon si tam vydelam na novyho piskotka:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...