mocheek Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Fotka je o neco níž V patek jsem jel domu, ale jeden taxikar byl zrejme proti:( Jel pomalu u praveho okraje a kdyz jsem ho zacal predjizdet, tak se rozhodl ze se otoci a pojede na odpocivadlo v protismeru. Bez kouknuti dal blinkr a hned zatacel. Strhnul jsem to, takze on nema auto ani skrabnuty, ale jak jsem dopadl ja vidite:( Byla mokra silnice, tak jsem dostal smyk, chvilku jsem tancoval ze strany na stranu a nakonec jsem zaparkoval do skarpy. Aspon ze neujel a prisel nas vytahnout. [Editován dne 26/4/04 mocheek] [Editován dne 27/4/04 mocheek] Citovat
Driver Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Hm leží tam v oboře nožky má nahoře.... máš štěstí že jsi z toho vylezl po svých a že ten ňouma neujel. Citovat
mocheek Odesláno 26. duben 2004 Autor Odesláno 26. duben 2004 Pritelkyne rikala, ze kdyz jsme vylezli tak jsem na nej malem skocil. Ja si to vubec nepamatuju, byl jsem trosku mimo:mad: Citovat
Guest Masinka Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 A co vy jak jste dopadli? Nestalo se Vam nic? A co policajti? Ses bezviny nebo mas spoluvinu nebo ti naparili vinu celou? JInak uprimnou soustrast, je to hnusny se takhle vybourat :( Citovat
mocheek Odesláno 26. duben 2004 Autor Odesláno 26. duben 2004 my jsme jen potluceny, jinak nastesti nic. Policajti rikali, ze jim je to zatim jasny- je to jeho vina, ale jeste tam musime jit neco sepsat a potom to rozhoduje mestsky urad. Tak nejak mi to ten policajt vysvetlil. Jen doufam, ze to dopadne co nejlip na pojistovne a budu si moci co nejdriv koupit dalsiho piskota. Jo a pred necelym mesicem jsem u Vasendy nechal za opravy pres 10k Citovat
jiri.wolf Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Škaredá, zlá, moc nepěkná věc .... Ještě že se vám skoro nic nestalo a odnesly to jenom plechy. Citovat
mocheek Odesláno 26. duben 2004 Autor Odesláno 26. duben 2004 za kolik bych to mohl prodat? Je to rok 95, 1.9TD najeto 130000, v elektrice. pravy bok, haubna, dvere, motor a chladic OK. Pravy blatnik, prave zadni okno, celni sklo a predni cast strechy KO. Citovat
jiri.wolf Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Těžko říct - proserfuj si annonci a tip cars, tam si uděláš obrázek i o cenách bouraček. Nebourané se dají sehnat vpohodě do 100 tisíc. Kdybys to náhodou prodával po dílech tak bych asi pár věcí vzal, celé ale ne. Citovat
mocheek Odesláno 26. duben 2004 Autor Odesláno 26. duben 2004 jeste nevim co presne s tim udelam. mozna to nakonec zkusim opravit. Ale spis to prodam nebo neco dotahnu a necham to prepsat. Je mozny prepsat 5-ti dver na papiry 3 dverovyho? Citovat
jiri.wolf Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 No obávám se, že bude muset být stejný počet dveří - nejsem si tím ale na 100% jistý (nikdy jsem to nedělal). Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Musí souhlasit typ kastle - tedy i počet dveří. Ty fotky nevidím, pošli mi je na mail, něco ti k tomu kdyžtak napíšu, if zájem... Citovat
tomyka Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 ja tie fotky dajak tiez nevidim , preto by som ta poprosil o ix zaslanie . dikes tomyka79@hotmail.com Citovat
jiri.wolf Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Aby to chudák Mocheek nemusel posílat 100 lidem (sem si to včera uložil): Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Hm, no nazdar. Tos to asi raděj měl poslat do něj... Pokud to chceš prodat, ozvi se mi, přijel bych se na to podívat. Citovat
destiny Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Chudinka auto! A ty mas vazne stesti, ze vedle toho auta neni vyfoceny taky zachranarsky vrtulnik! Muj tata byl pilot u armady a pak lital pro zachranku. Rikal, ze to bylo nejhorsi obdobi v jeho zivote. Kazdou chvilku pristavali u tezkych havarii a tahali z vraku tela mladych lidi. Prej to byl humus. Ani se mu nedivim. Kolikrat pry ani nevedeli, ktera ruka a noha je ci. Chodil vzdycky domu s nervama uplne v hajzlu. Citovat
Rootan Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Je to fakt smůla, nikdy bych nechtěl měco podobného zažít, fotky mi úplně stačí brrrr. Pokud je to vina toho taxikáře tak bys měl být v klidu, kámoše taky nabourali a pojiš?ovna mu zaplatila celou částku co měl na faktuře ze značkového servisu Renault. Citovat
Sepp Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Tak dopadnout takhle a ten idiot by tam jeste byl, myslim, ze ten vrtulnik by priletet musel, ale pro nej Jinak vitej na svete, myslim, ze tam nahore te ma nekdo v oblibe, alespon si dostal druhou sanci Citovat
Gotrek Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Ošklivá bouračka, škoda Lvíčka. Buďte rádi že jste celí. Citovat
mocheek Odesláno 27. duben 2004 Autor Odesláno 27. duben 2004 oddie> Urcite se Ti ozvu, o vikendu udelam foto a poslu Ti ho, abys mel predstavu. Ale prislo to v blbou dobu, od pondeli budu jezdit mesic a pul na kurz do Vyskova(autobusem:( ), tak budu doma jen na vikendy a potom me ceka odlet do teplych kraju na 3 mesice(Iraq). Aspon si tam vydelam na novyho piskotka:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.