Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem....dnes jsem prisel k autu a bylo vybity (patrne kvuli radiu) no a ja idiot potreboval jet a tak jsem auto roztlacil a natocil behem toho...no a ted mi sviti kontolka motoru a ja se bojim,ze jsem oddelal katalyzator (bo vim,ze jsem nekde jednou vycetl bo vyposlechl ze se to muze stat,ale to me doslo az kdyz jsem uz jel)......udelejte me nekdo radost pls a poradte ze je to nejaka strasna prkotina...diky vsem.:roll:roll

Odesláno

ak auto jazdi normalne, tak by rozvody mali byt v poho.. a mozno len staci vypnut kontrolku na diagnostike... takze urcite ta diagnostika neminie.. podla mna len neako cidlo hodilo neaku chybu a po vymazani tej chyby zhasne aj kontrolka a bude to oka.. ale fakt blby napad takto startovat auto.. drzim palce nech je to v poho...

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

no ejzis kluci usaty to bych mel nejvic radost ;)....moc se mocne bojim ze jsem to posral....byl jsem zoufalej a nejak mi nenapadlo, ze bych neco posral:(

spíš buď rád že se neposral při roztahování :D ono bláto na hřišti není nic moc :bojim ! Nj na to bacha,lepší přijet déle,než kdyby přeskočil rozvoďák,to by si jel víš kam.... ,zajeď na diag a uvidíš...,ale taky si myslím že to bude ok !!

Odesláno

hale nechci chvalit den pred vecerem....ale dnes jsem nastartoval,a nic....zadna kontrolka...auto jezdi jako driv....vse je parada.....tak nevim....asi mam bajecny auto obdarene regeneraci ;)

Odesláno
Původně zaslal: pavloucha

...buď rád,že ti nepřeskočil rozvodák

Pochopím obavy o kat, ale proč všichni strašíte s tím rozvoďákem a ne jen tady? Vemte si konstrukci motoru. Na jedné straně rozvody poháněné klikovkou, na druhé - U SPOJKY- startér. Pokud za motor vezme startér, rána do mechanizmu a řemenu je možná větší, než když se auto roztahuje. Zařadí se 3. rychlostní stupeň a pomalu se pouští spojka, tak ten nápor na kliku a rozvody jsou nesrovnatelně nižší. Samozřejmě, pokud se najde jouda, který tam lupne dvojku a nejlépe jedničku (ať to má točky, ne) a pustí spojku prudce, tak není o čem mluvit, ale takhle.....

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Pochopím obavy o kat, ale proč všichni strašíte s tím rozvoďákem a ne jen tady? Vemte si konstrukci motoru. Na jedné straně rozvody poháněné klikovkou, na druhé - U SPOJKY- startér. Pokud za motor vezme startér, rána do mechanizmu a řemenu je možná větší, než když se auto roztahuje. Zařadí se 3. rychlostní stupeň a pomalu se pouští spojka, tak ten nápor na kliku a rozvody jsou nesrovnatelně nižší. Samozřejmě, pokud se najde jouda, který tam lupne dvojku a nejlépe jedničku (ať to má točky, ne) a pustí spojku prudce, tak není o čem mluvit, ale takhle.....

Větší pitomost jsem už dlouho neslyšel :myslim,startér točí mo-

torem přes věnec setrvačníku,tj.-převod jako kráva--není tam

žádná rána--pastorek startéru se vysouvá a zároveň otáčí do

záběru....

Naopak roztahováním vozu je tento převod přes rychlostní skřín opačný!!!Samozřejmě je rozdíl,jestli roztahuješ na jedničku nebo čtyřku a opatrněji pustíš spojku,ale pořád dosta-

ne řemen ráz o hodně větší,než při klasickém startu--startérem.

Nakonec--je to tvůj motor...:)

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

nešlo o strašení,ale o holý fakt,že při roztlačování může řemen skočit,toť vše
Odesláno

dobra,rada starsich se shodla na tom,ze jsem drevak a necitelnej lump:D ale dost lincovani,nesolte mi moje rany:D:D:D pro priste vim, ze auto zapalim a budu tvrdit,ze to byl ohavny kluk ze sousedstvi co jako dite tyral kocky;) :D:D:D

ne ted vazne,dik vsem za rady...jsem rad,ze me auto odpustilo a zas je me vernym prepravitelem jako driv;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...