vojti26 Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Ahoj vsem....dnes jsem prisel k autu a bylo vybity (patrne kvuli radiu) no a ja idiot potreboval jet a tak jsem auto roztlacil a natocil behem toho...no a ted mi sviti kontolka motoru a ja se bojim,ze jsem oddelal katalyzator (bo vim,ze jsem nekde jednou vycetl bo vyposlechl ze se to muze stat,ale to me doslo az kdyz jsem uz jel)......udelejte me nekdo radost pls a poradte ze je to nejaka strasna prkotina...diky vsem.:roll Citovat
pavloucha Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 diagnostika ti řekne asi víc,buď rád,že ti nepřeskočil rozvodák Citovat
vojti26 Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 a nepreskocil?auto jezdi,jezdi normalne a asi i dobiji a vse.....nebo se tak aspon tvari Citovat
maximum Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 ak auto jazdi normalne, tak by rozvody mali byt v poho.. a mozno len staci vypnut kontrolku na diagnostike... takze urcite ta diagnostika neminie.. podla mna len neako cidlo hodilo neaku chybu a po vymazani tej chyby zhasne aj kontrolka a bude to oka.. ale fakt blby napad takto startovat auto.. drzim palce nech je to v poho... Citovat
pavloucha Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 jj,vymazání paměti závad to asi spraví Citovat
vojti26 Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 no ejzis kluci usaty to bych mel nejvic radost ....moc se mocne bojim ze jsem to posral....byl jsem zoufalej a nejak mi nenapadlo, ze bych neco posral:( Citovat
Burisek Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: vojti26 no ejzis kluci usaty to bych mel nejvic radost ....moc se mocne bojim ze jsem to posral....byl jsem zoufalej a nejak mi nenapadlo, ze bych neco posral:( spíš buď rád že se neposral při roztahování ono bláto na hřišti není nic moc ! Nj na to bacha,lepší přijet déle,než kdyby přeskočil rozvoďák,to by si jel víš kam.... ,zajeď na diag a uvidíš...,ale taky si myslím že to bude ok !! Citovat
vojti26 Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 hale nechci chvalit den pred vecerem....ale dnes jsem nastartoval,a nic....zadna kontrolka...auto jezdi jako driv....vse je parada.....tak nevim....asi mam bajecny auto obdarene regeneraci Citovat
Dave_k Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Pokud se závada znova nebjeví po několikerém nastartování tak se to uloží do paměti a kontrolka zhasne. Citovat
vojti26 Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Aha,takze si auto pamatuje, ze ho neco \"bolelo\" ale uz s tim neotravuje,pac uz to nejni aktualni a maka jako driv?chapu to spravne? Citovat
Kdo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: pavloucha ...buď rád,že ti nepřeskočil rozvodák Pochopím obavy o kat, ale proč všichni strašíte s tím rozvoďákem a ne jen tady? Vemte si konstrukci motoru. Na jedné straně rozvody poháněné klikovkou, na druhé - U SPOJKY- startér. Pokud za motor vezme startér, rána do mechanizmu a řemenu je možná větší, než když se auto roztahuje. Zařadí se 3. rychlostní stupeň a pomalu se pouští spojka, tak ten nápor na kliku a rozvody jsou nesrovnatelně nižší. Samozřejmě, pokud se najde jouda, který tam lupne dvojku a nejlépe jedničku (ať to má točky, ne) a pustí spojku prudce, tak není o čem mluvit, ale takhle..... Citovat
ozzy56 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: pavloucha ...buď rád,že ti nepřeskočil rozvodák Pochopím obavy o kat, ale proč všichni strašíte s tím rozvoďákem a ne jen tady? Vemte si konstrukci motoru. Na jedné straně rozvody poháněné klikovkou, na druhé - U SPOJKY- startér. Pokud za motor vezme startér, rána do mechanizmu a řemenu je možná větší, než když se auto roztahuje. Zařadí se 3. rychlostní stupeň a pomalu se pouští spojka, tak ten nápor na kliku a rozvody jsou nesrovnatelně nižší. Samozřejmě, pokud se najde jouda, který tam lupne dvojku a nejlépe jedničku (ať to má točky, ne) a pustí spojku prudce, tak není o čem mluvit, ale takhle..... Větší pitomost jsem už dlouho neslyšel ,startér točí mo- torem přes věnec setrvačníku,tj.-převod jako kráva--není tam žádná rána--pastorek startéru se vysouvá a zároveň otáčí do záběru.... Naopak roztahováním vozu je tento převod přes rychlostní skřín opačný!!!Samozřejmě je rozdíl,jestli roztahuješ na jedničku nebo čtyřku a opatrněji pustíš spojku,ale pořád dosta- ne řemen ráz o hodně větší,než při klasickém startu--startérem. Nakonec--je to tvůj motor... Citovat
pavloucha Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: pavloucha ...buď rád,že ti nepřeskočil rozvodák Pochopím obavy o kat, ale proč všichni strašíte s tím rozvoďákem a ne jen tady? Vemte si konstrukci motoru. Na jedné straně rozvody poháněné klikovkou, na druhé - U SPOJKY- startér. Pokud za motor vezme startér, rána do mechanizmu a řemenu je možná větší, než když se auto roztahuje. Zařadí se 3. rychlostní stupeň a pomalu se pouští spojka, tak ten nápor na kliku a rozvody jsou nesrovnatelně nižší. Samozřejmě, pokud se najde jouda, který tam lupne dvojku a nejlépe jedničku (ať to má točky, ne) a pustí spojku prudce, tak není o čem mluvit, ale takhle..... nešlo o strašení,ale o holý fakt,že při roztlačování může řemen skočit,toť vše Citovat
vojti26 Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 dobra,rada starsich se shodla na tom,ze jsem drevak a necitelnej lump:D ale dost lincovani,nesolte mi moje rany:D:D:D pro priste vim, ze auto zapalim a budu tvrdit,ze to byl ohavny kluk ze sousedstvi co jako dite tyral kocky;) :D:D ne ted vazne,dik vsem za rady...jsem rad,ze me auto odpustilo a zas je me vernym prepravitelem jako driv;) Citovat
barmann Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 to s tím roztláčením bych opravdu neriskoval, dva odborníci v bývalé firmě takhle odrovnali 1,6ku Feldu a věřte, stačilo na to 5m Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.