pavlos1112 Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Má někdo navigaci Garmin nuvi 200ee a jak je s ní spokojen.Dík Citovat
Welis Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 zdarec dostal sem ji k autu a sem tam jedu presne opacne nez ukazuje :-D ale jinak je v pohode :-) Citovat
Edison Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: Welis zdarec dostal sem ji k autu a sem tam jedu presne opacne nez ukazuje :-D ale jinak je v pohode :-) To mi přijde jako dost závažný problém u navigace, ne? :-D Citovat
hloze-ja Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 PDA s GPS a soft. Uz bych nechtel nic jineho... Citovat
Rotorhead Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Nemám zkušenosti s jinými navigacemi, ale myslím si, že mapy u Garminu jsou hodně špatný. V létě jsem jsem používal v ČR Nuwi 250 během dovolené (jižní čechy, Šumava). Protože jsem tam nikdy nebyl, tak jsem slepě důvěřoval navigaci a 2x mně dovedla do slepých míst, ačkoliv to zobrazovala jako průjezdné místo, takže nakonec vyhrál starý autoatlas :-)) V září jsem cestoval mimo Evropu, s Garminem Nuwi 750 a opětovně zklamání co se týče pokrytí / mapových podkladů, několikrát se stalo, že zobrazovala že jedu mořem, jindy nebyly silnice k dispozici... takže prázdná obrazovka... Tolik moje zkušenosti HW bez problémů, mapy jsou slabota, takže já bych vlastního Garmina nechtěl. Citovat
Fx Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Ono taky jde o to, že ty mapové podklady se kolikrát dělají v předstihu a zachycují i místa, která silnicí teprve budou Nejednou mě překvapilo, když jsem třeba i v Praze jel ke křižovatce (klasické x) a navigace mlela cosi o kruhovém objezdu. Dnes tam už ten kruhový objezd ale fakt je Citovat
buml Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 no nemuzu hodnotit velke navi, ale co sem vyzkousel v mobilu tak nejlepsi ovladani Tomtom ci Sygic a nejaktualnejsi mapove pokryti Garmin. testovano hlavne v Praze Citovat
hudy Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: hloze-ja PDA s GPS a soft. Uz bych nechtel nic jineho... naprosto souhlasim,jiz nekolik let pouzivam PPC s Igo ci TT, vzdy nejnovejsi verze:roker [upravil dne 30/11/08 hudy] Citovat
hloze-ja Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: hudy Původně zaslal: hloze-ja PDA s GPS a soft. Uz bych nechtel nic jineho... naprosto souhlasim,jiz nekolik let pouzivam PPC s Igo ci TT, vzdy nejnovejsi verze:roker [upravil dne 30/11/08 hudy] Presne. Ja taky. Nikdy jsem nedojel do rybnika :-) a navic ta vsestrannost PPC... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.