Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Welis

zdarec dostal sem ji k autu a sem tam jedu presne opacne nez ukazuje :-D ale jinak je v pohode :-)

To mi přijde jako dost závažný problém u navigace, ne? :-D
Odesláno

Nemám zkušenosti s jinými navigacemi, ale myslím si, že mapy u Garminu jsou hodně špatný.

V létě jsem jsem používal v ČR Nuwi 250 během dovolené (jižní čechy, Šumava). Protože jsem tam nikdy nebyl, tak jsem slepě důvěřoval navigaci a 2x mně dovedla do slepých míst, ačkoliv to zobrazovala jako průjezdné místo, takže nakonec vyhrál starý autoatlas :-))

V září jsem cestoval mimo Evropu, s Garminem Nuwi 750 a opětovně zklamání co se týče pokrytí / mapových podkladů, několikrát se stalo, že zobrazovala že jedu mořem, jindy nebyly silnice k dispozici... takže prázdná obrazovka...

Tolik moje zkušenosti HW bez problémů, mapy jsou slabota, takže já bych vlastního Garmina nechtěl.

Odesláno

Ono taky jde o to, že ty mapové podklady se kolikrát dělají v předstihu a zachycují i místa, která silnicí teprve budou :) Nejednou mě překvapilo, když jsem třeba i v Praze jel ke křižovatce (klasické x) a navigace mlela cosi o kruhovém objezdu. Dnes tam už ten kruhový objezd ale fakt je :)

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

PDA s GPS a soft. Uz bych nechtel nic jineho...

naprosto souhlasim,jiz nekolik let pouzivam PPC s Igo ci TT, vzdy nejnovejsi verze:roker

[upravil dne 30/11/08 hudy]

Odesláno
Původně zaslal: hudy

Původně zaslal: hloze-ja

PDA s GPS a soft. Uz bych nechtel nic jineho...

naprosto souhlasim,jiz nekolik let pouzivam PPC s Igo ci TT, vzdy nejnovejsi verze:roker

[upravil dne 30/11/08 hudy]

Presne. Ja taky. Nikdy jsem nedojel do rybnika :-) a navic ta vsestrannost PPC...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...