jozo11112 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 PROSIM VAS PORADTE dnes som siel po dialnici a zas mi zacala svietit kontrolka ta orandzova kontrolka motoru potom zacalo svietit stom a motor zdochol...po chvily som to chcel nastartovat ale motor naskocil az na druhy krat a ma zvuk ako keby bol deravy vyfuk dakujem za radu Citovat
Dave_k Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Servis. Diagnostika. Může to být spousta věcí. Nenapsal jsi ani rok výroby a ani motorizaci. Přidej si to do podpisu. Citovat
kajvet Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 nic proti slovenským kolegům nováčkům, ale to jsou od nich někdy otázky... Citovat
jozo11112 Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 je tam motor 1,6hdi rok 2005 Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: kajvet nic proti slovenským kolegům nováčkům, ale to jsou od nich někdy otázky... Keď je niekto nováčik, bude sa pýtať rovnako \"neodborne\" nezáleží na tom či je Slovák alebo Čech. Čo sa týka problému, bez diagnostiky sa to nedá povedať. Ide o všeobecnú kontrolku poruchy motora a zdá sa závažný problém, keďže si hneď mal aj stopku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.