Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Psychicky narusenej soused - dodelan KAMEROVEJ SYSTEM

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

No ted už to má hlavu i patu,prvně tu byli jen čísla 1 až 10 bez obrázků.......

Sorry nebyl sem tak rychlej :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Původně zaslal: Přema

No ted už to má hlavu i patu,prvně tu byli jen čísla 1 až 10 bez obrázků.......

Sorry nebyl sem tak rychlej :)

Jasně v poho......:papa:papa:papa:papa

Odesláno

no pekny nadobicko sis poridil........ta otocna kamera mi pripomela.....mame nejaky naistalovany ve Spolane v Neratovicich....jedna je za 200 000tis. KC.....kdyz ji tahame privazanou na lane na komin....:D...celkem sranda za ty prachy....:D

Odesláno

Dakujem :) Tahle otocka stoji ve velkosklade 56 900 Sk bez DPH ... Dalsi potom maji vecsi opticke zoomi, ale tohle na zahradku uplne staci :)

Odesláno

Ja mam vsechno premysleni :D Chci s toho udelat takovou malou pevnost.

Na kazdou kameru pujde na konec dratu co konci u DVRka snimac odberu prudu ktorej bude pripojen na alarm. Kamera ma v zapatem rezimu samozrejme odber elektricky energie. Pokud by kable prestrihl, tak snimac zisti 0vej odber proudu a zepne alarm.

Kedze bydlime hned vedle, reakcia na alarm bude rychla...

Ale samo ze kable se daji potom vrchem... Len to chci este poradne dodelat.

Co se tyce kamer a systemu, vsechni pujdou do velkyho zalozniho zdroje ktery se pouziva na Serveri :) Toz mu nepomuze ani oddelani elektriky, kdyby nahodou :D

Odesláno

Toz tohle neres :D

Kamerovej system je scela zdarma, a bude na nom jeste vydelano ...

TO iste se tyka dvrka. Prepoj na internet je s odemne s vedlejsiho domu, to prave resim, nakolko wifi router ktery prijma jako klient ma naprd signal...

Toz i internet je zadara. Kable stali 4SK 1 meter a kdyz se to spakuje, kable se jeste pouziji :)

Alarm je len investice, ktera ale zustane, tj po zboreni domku a postaveni noveho, se tam ten alarm pouzije.

Ostatek je len muj a svagruv volny cas, ktoreho je medzi svatky pozehnane

Odesláno

tak alespoň nějakou paintbalovou automatickou zbraň. Jen nevím, jestli to není taky protizákonné. A samozdřejmně ten pohybový senzor... :D Alespoň bys souseda potom poznal! :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pata

hracky pekne, ale mas na dvorku pekny bordel, jen co je pravda :P

To neni muj dvorecek :) To je dvorecek predchadzejicich majitelu, a ja tam nehodlam nic upratovat, nakolko so to pred letem cele shodi dolu, a zahradka se zrovna ze zemi.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...