Radek Hurvajz Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Tak tohle se bude některým členům obzvláště líbit. To je koníků pohromadě - Citovat
Welis Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 hmm pěkná podívaná, tam sou ty koníci slyšet i vidět :-) Citovat
vendelinek Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 nemám co k tomu dodat,prostě ,je vidět,že kluci uměji \"koně\"ochočit:potlesk:potlesk:potlesk a bravurně si vedla i V3Ska:potlesk Citovat
pastorek Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Jedno z mála videí ktoré som si pozrel celé. To nemalo chybu. A tie zvuky motorov..... Citovat
Blizzard Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 jojo, tohlůe se mi taky líbí .. akorát letos jsem byl jenom na jednom závodě Citovat
navaho Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 paráda já jezdil s Tatrou osmikolou na vojně a když sem tam na tankáči nacvakal uzávěry diferáků tak mě nic nezastavilo obdivuhodný stroje:potlesk Citovat
obaf Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Kde mam kluce od Jumpera, to musim skusit:D Citovat
jaudax Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Asi nemáji FAP či DPF na výfuju co? Ale je to paráda! Citovat
permonik7 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Jo, kluci umí a je to vidět i slyšet;) Jezdíme na Truck Trial do Mohelnice a fakt super. Na vlastní oči je to ještě lepší Citovat
Petra XSI Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: permonik7 Jo, kluci umí a je to vidět i slyšet;) Jezdíme na Truck Trial do Mohelnice a fakt super. Na vlastní oči je to ještě lepší Plně s Tebou souhlasím.......Mohelnice je dobrá na terény, jenže je daleko Já tenhle rok byla jen v Milovicích, tam jsou sice jen díry v zemi, ale je to holt mnohem blíž. Citovat
permonik7 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Plně s Tebou souhlasím.......Mohelnice je dobrá na terény, jenže je daleko Já tenhle rok byla jen v Milovicích, tam jsou sice jen díry v zemi, ale je to holt mnohem blíž. Tak my to máme asi 20 km, takže kousíček. Až bude příští rok, tak dojeď, my už Tě u nás ubytujem;) Uděláš si výlet:) Citovat
Petra XSI Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: permonik7 Původně zaslal: Petra XSI Plně s Tebou souhlasím.......Mohelnice je dobrá na terény, jenže je daleko Já tenhle rok byla jen v Milovicích, tam jsou sice jen díry v zemi, ale je to holt mnohem blíž. Tak my to máme asi 20 km, takže kousíček. Až bude příští rok, tak dojeď, my už Tě u nás ubytujem;) Uděláš si výlet:) Díky, ty jsi hodná, a nevadil by můj pejsek, já ho všude tahám sebou I když já nevím jak to příští rok bude, jezdili jsme na truck trialy hlavně kvůli našemu kamarádovi Františkovi Slunéčkovi (jezdil speciály - vždycky vyhrál:D)ale vyhrožuje že skončí Citovat
permonik7 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Petra XSI: Pejsek nevadí, pokud mi nespapá kočku:) Ale venčit si ho budeš sama;) A když František dodrží výhružky a skončí, tak budete fandit někomu jinýmu:) Citovat
Petra XSI Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: permonik7 Petra XSI: Pejsek nevadí, pokud mi nespapá kočku:) Ale venčit si ho budeš sama;) A když František dodrží výhružky a skončí, tak budete fandit někomu jinýmu:) Ha......tak to je problém, on kočky nesnáší, ale kdo koho spapá to nemůžu říct. Ona leckterá kočka je větší než on:D No Franta je jen jeden, ale koukat na jiný auta to určo můžem:super Citovat
Jirkap Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Taky bych se chtěl někdy takhle projet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.