BoneDaddy Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Prosím vás, kolik litrů má rezerva v našich autech?? Nádrž je prý na 70l. Jsem asi slepý, ale nenašel jsem to ani v manuálu, ani tady. Děkuju. Citovat
MatrixChose Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Rezerva je cca 5 litrů. prostě asi na 80 km. Jinak do nádrže jde natlačit i 80 litrů, pokud má u hrdla to odvzdušňovací tlačítko (každej model ho nemá) Citovat
vendelinek Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 zkus to prolízt TADY třeba se ti to hodí Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Děkuju. Potřebuju to vědět přesně kvůli takovýmu malýmu prográmku v mobilu. Citovat
Welis Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Děkuju. Potřebuju to vědět přesně kvůli takovýmu malýmu prográmku v mobilu. to znám natukaval sem to tam asi 3x a pak kdyz sem odjel od pumpu a nevedel ani litry ani cenu za 1/l zaclo mi to zkreslova ttak sem toho nechal kor kdyz na pumpe dicky specham pac tankuju kdyz musim honem nekde bejt :-) Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Co je to rezerva?Vy máte někde třícestný ventil,kterej poté co vyprázdníte nádrž přepnete a jedete dál?Já to tedy řeším tak,že když se začne rozsvěcet to ošklivý světýlko,tak dojedu k nějaký tankštele a doplním.Potom jezdím dál a když se rozsvítí ošklivý světýlko,tak dojedu k nějaký tankštele a doplním a jedu dál,no a to dělám už několik let pořád dokola. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Stanislav Valeš Co je to rezerva?Vy máte někde třícestný ventil,kterej poté co vyprázdníte nádrž přepnete a jedete dál?Já to tedy řeším tak,že když se začne rozsvěcet to ošklivý světýlko,tak dojedu k nějaký tankštele a doplním.Potom jezdím dál a když se rozsvítí ošklivý světýlko,tak dojedu k nějaký tankštele a doplním a jedu dál,no a to dělám už několik let pořád dokola. s tím třícestným ventilem mne připomína ná vojně UAZ kde měl 2 nádrže a přepínalo se Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Stanislav: já jsem to ošklivý světýlko viděl jen jednou v životě ve svým autě a to když jsem ho kupoval. Jinak tankuju pokaždý když se mi chce a většinou to vyjde tak že palubní PC ukazuje 200 nebo 450km. Honzo: takže moje taktéž benzínová 406 bude nejspíš taky těch 8l? Je v nějaký rozdíl zda to je nafta či benzín? Citovat
vendelinek Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Stanislav Valeš Co je to rezerva?Vy máte někde třícestný ventil,kterej poté co vyprázdníte nádrž přepnete a jedete dál?Já to tedy řeším tak,že když se začne rozsvěcet to ošklivý světýlko,tak dojedu k nějaký tankštele a doplním.Potom jezdím dál a když se rozsvítí ošklivý světýlko,tak dojedu k nějaký tankštele a doplním a jedu dál,no a to dělám už několik let pořád dokola. s tím třícestným ventilem mne připomína ná vojně UAZ kde měl 2 nádrže a přepínalo se A takovej tank T 65 Most,ten má 3 nádrže a 2 -200l sudy,to je potom masakr,když nevíš,na kterou stranu otočit kohout ,aby ti to nechcíplo:D:D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Stanislav: já jsem to ošklivý světýlko viděl jen jednou v životě ve svým autě a to když jsem ho kupoval. Jinak tankuju pokaždý když se mi chce a většinou to vyjde tak že palubní PC ukazuje 200 nebo 450km. Honzo: takže moje taktéž benzínová 406 bude nejspíš taky těch 8l? Je v nějaký rozdíl zda to je nafta či benzín? ono je to všude pomalu stejné u 406 u sedanu mne to ukazovalo okolo 8-10 u breaku 6-8 dle jak stojíš a pod.pokud svítila rezerva tak jsem čerpak 61-63 l takže bráno do 70 je to jasný .Jinak na rezervu jezdím minimálně Citovat
Yantschi Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Kamos to robi tak, ze ked mu zacne trvale svietit rezerva, vynuluje si pocitadlo km a sleduje stav a ked sa blizi k 80km, tak ide tankovat. Ja to neriesim mam LPG a ked sa minie, prepnem na benzin a idem tankovat. Citovat
Kdo Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy ....Jinak tankuju pokaždý když se mi chce..... Tak to klobouk dolů, jak máš auto vychované. Já, kdybych to měl nechat až na chuť..... Proč to moje auto taky nepočká, až se mi bude chtít a do té doby neotravuje a jizdí a jezdí a jezdí....?? Citovat
vojti26 Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 me zas prijde ze jezdim jen na to hnusny svetylko....leju do toho horem dolem a porad malo :D:D...pojdte se domluvit na vikend?mate neco v planu?ja se zenu lodku,vy padla a jedem k somalsku, uneseme si taky vlastni tanker?:roker:roker:bacha:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.