Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím jak sundat volant u 407???? čtyřramenný volant.....hledal jsem v hledání ale nenašel......

U mé bývalky 406 jsem měl zezadu 2 torxy a airbag byl venku....tady nic takového není.......:myslim:myslim:myslim:myslim

Děkuji

Odesláno

Zespodu v tělese volantu je díra průměru asi 6mm. Do té se strčí směrem od věnce ke středu volantu šroubovák odpovídající velikost (já jsem použil torx) a na ten až ucítíš doraz se zatlačí a střed volantu s airbagem vyskočí. Zpět se jenom nacvakne. Prvně ale odpoj baterku.

Odesláno

baterku odpojovat nemusis staci nemit zaplej klicek ,

jinak postup je good jen jak zatlacis na pruzinu tak pak jeste jednou aby bag vyskocil celej , potom jen pozor na kontakty bagu at je neponicis a pak zpatky dobre nasadis

Odesláno

je to volant sice ze 406 ale je to stejne

-zelene je vyznacena pruzina co drzi bag

-cervenej je sroubovak

-modra sipka smeru kudy sroubovak zatlacit

-mozna bych doporucoval na to pouzit sroubovak s torxem 30 ,lip se trefuje

post-0-1410960347452_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: HonzaZ

a proč ho vlastně chceš sundavat?

Byl jsem na geometrii a mám ho malinko nakřivo......;););)

Tak to je na reklamaciu. Ak neotočíš aj snímač polohy volantu, bude ti ísť nesymetricky ESP. A navyše keď to je len malinko, ten tisíchran nemusí byť dostatočne jemný a preženieš to na druhú stranu.

[upravil dne 1.12.2008 AnotherOne]

Odesláno

Souhlasím s AnotherOne, ať to srovnají. Těžko to přesadíš do roviny. Ten tisícihran není tak jemný, aby jsi to srovnal.

Ted už je pozdě na reklamaci....je to fakt malinko......at jsem byl na jakékoliv geometrii tak se jim to nikdy nepodařilo aby byl volant supr rovně...a to nejezdím jenom tak někam ale na kvalitní laserovku.....

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Souhlasím s AnotherOne, ať to srovnají. Těžko to přesadíš do roviny. Ten tisícihran není tak jemný, aby jsi to srovnal.

Ted už je pozdě na reklamaci....je to fakt malinko......at jsem byl na jakékoliv geometrii tak se jim to nikdy nepodařilo aby byl volant supr rovně...a to nejezdím jenom tak někam ale na kvalitní laserovku.....

hele aby te neprekvapilo ESP

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...