Přema Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Prosím jak sundat volant u 407???? čtyřramenný volant.....hledal jsem v hledání ale nenašel...... U mé bývalky 406 jsem měl zezadu 2 torxy a airbag byl venku....tady nic takového není.......:myslim:myslim:myslim Děkuji Citovat
HonzaZ Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Zespodu v tělese volantu je díra průměru asi 6mm. Do té se strčí směrem od věnce ke středu volantu šroubovák odpovídající velikost (já jsem použil torx) a na ten až ucítíš doraz se zatlačí a střed volantu s airbagem vyskočí. Zpět se jenom nacvakne. Prvně ale odpoj baterku. Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 baterku odpojovat nemusis staci nemit zaplej klicek , jinak postup je good jen jak zatlacis na pruzinu tak pak jeste jednou aby bag vyskocil celej , potom jen pozor na kontakty bagu at je neponicis a pak zpatky dobre nasadis Citovat
Přema Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Děkuji kluciiiii:super:super:super:super Citovat
Přema Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 :nevim Chlapi jak se to oddělává ???? strkal jsem to do této díry a vůbec se mi to nepodařilo.....jen jsem furt spínal tlakson....poradte prosím...... Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 ten sroubovak musi jit rovne , pokud troubis jsi moc skriva Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 je to volant sice ze 406 ale je to stejne -zelene je vyznacena pruzina co drzi bag -cervenej je sroubovak -modra sipka smeru kudy sroubovak zatlacit -mozna bych doporucoval na to pouzit sroubovak s torxem 30 ,lip se trefuje Citovat
Přema Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Oooooo moc dík....zkusím to snad se to podaří......nechci něco zkundit na bagu tak proto se ptám radši ješte jednou.... Citovat
Přema Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 HonzaZ: dík;);) ale já mám čtyřramenný a tam to bude asi jinak.....spíš asi tak jak píše Pe.tr Citovat
Přema Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Ju ju dík snad se mi to podaří.....:super:super Citovat
HonzaZ Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 a proč ho vlastně chceš sundavat? Citovat
Přema Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: HonzaZ a proč ho vlastně chceš sundavat? Byl jsem na geometrii a mám ho malinko nakřivo......;) Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: HonzaZ a proč ho vlastně chceš sundavat? Byl jsem na geometrii a mám ho malinko nakřivo......;) Tak to je na reklamaciu. Ak neotočíš aj snímač polohy volantu, bude ti ísť nesymetricky ESP. A navyše keď to je len malinko, ten tisíchran nemusí byť dostatočne jemný a preženieš to na druhú stranu. [upravil dne 1.12.2008 AnotherOne] Citovat
HonzaZ Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Souhlasím s AnotherOne, ať to srovnají. Těžko to přesadíš do roviny. Ten tisícihran není tak jemný, aby jsi to srovnal. Citovat
Přema Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: HonzaZ Souhlasím s AnotherOne, ať to srovnají. Těžko to přesadíš do roviny. Ten tisícihran není tak jemný, aby jsi to srovnal. Ted už je pozdě na reklamaci....je to fakt malinko......at jsem byl na jakékoliv geometrii tak se jim to nikdy nepodařilo aby byl volant supr rovně...a to nejezdím jenom tak někam ale na kvalitní laserovku..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: HonzaZ Souhlasím s AnotherOne, ať to srovnají. Těžko to přesadíš do roviny. Ten tisícihran není tak jemný, aby jsi to srovnal. Ted už je pozdě na reklamaci....je to fakt malinko......at jsem byl na jakékoliv geometrii tak se jim to nikdy nepodařilo aby byl volant supr rovně...a to nejezdím jenom tak někam ale na kvalitní laserovku..... hele aby te neprekvapilo ESP Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.