Renne Santos Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Zdravim vsechny, mužete mi poradit prosím ??? Co znamena hláška remove control battery, nebo tak nějak je to napsáno. Naskočí to při nastartování a pak to zase zmizí. Mam 307 1.6 16V. Něco s baterkou ??? Diagnostika udajně bez zavad. Předem děkuji za pomoc. Citovat
Freeman Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Že by si nějak při startovaní to auto testovalo baterku v klíčku a ta chtěla už vyměnit? Citovat
Ticcino Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Není to spíš remote control battery? Jako že máš vyměnit baterii v dálkovém ovládání? edit: srry, to samé vlastně psal freeman [upravil dne 26.11.2008 Ticcino] Citovat
Renne Santos Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 Jako myslíš baterku v klíčku ???, mam se estě jedem klič bez centralu, tak to skusim tim a schvalně jestli to napiše taky. Ja myslel ze je to hláška na baterku v autě ??? Citovat
robozv Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 skus toto [upravil dne 26.11.2008 robozv] Citovat
Ticcino Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Renne Santos Jako myslíš baterku v klíčku ???, mam se estě jedem klič bez centralu, tak to skusim tim a schvalně jestli to napiše taky. Ja myslel ze je to hláška na baterku v autě ??? Jo, to tím myslím. Zkus to i náhradním klíčem (bez dálky) Pokud budeš tu baterii měnit, drž se návodu co dal robozv. Nezapomeň na reinicializaci. Na hlášku akumulátoru v autě to nevidím. Citovat
Betak Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Zdravím hlásí slabou baterku v dálkáči.Je to knoflíková baterie č.2016/3V Taky mi to hlasil.Jinak výměna dle návodu jak vložil kecka. Citovat
petrson Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Renne Santos Zdravim vsechny, mužete mi poradit prosím ??? Co znamena hláška remove control battery, nebo tak nějak je to napsáno. Naskočí to při nastartování a pak to zase zmizí. Mam 307 1.6 16V. Něco s baterkou ??? Diagnostika udajně bez zavad. Předem děkuji za pomoc. je to slabá baterie v klíčku už jsem to zkoušel i druhým klíčem a to nic nehlásí Citovat
georgegg Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 můžu se zeptat kde ste kupovali tu baterku do klíče? Citovat
vendelinek Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 U nás se dá sehnat v prodejně kde prodávaji zámky ,tak i přidělávaji klíče a dělaji klíče k autum a tam maji baterie Citovat
petrson Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: georgegg můžu se zeptat kde ste kupovali tu baterku do klíče? [/quotej no já jsem ju dnes kupoval v elektru za 35 kč a už je to v pohodě] Citovat
destiny Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Správně je ta hláška \"Remote Control Battery Low\". Vím to, dnes se mi objevila taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.