Přejít na obsah

Renne Santos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

O uživateli Renne Santos

  • Datum narození 31.8.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hradec Králové
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    329078742

Návštěvy profilu

999 zobrazení profilu

Renne Santos's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Renne Santos

    Peugeot 406 coupe

  2. Jasný , tak že když bych tam chtěl dat kola s ET40 tak bych to musel doladit podložky 25mm, ale zase taky tlusty aby mi kola nelezla z blatníku:D. Tim se ET srovná jakoby ze 40 na tech požadovaných 15 a už to nebude drhnout v podbězích. Chapu to dobře ???
  3. Dobrý den, mám tokovej problém, našel sem si na internetu alu límcová kola (BSA MOTORSPORT BLACK+CHROM 17\" 4x108 s ET40), při dotazu jesi mi tam budou pasovat mi byla dána odpověď že ne, kuli velkemu ET. a ideál by bylo prý ET15 - 18. Poraď te prosím jaká alu kola s max. ET tam mužu dát. Předem děkuji.
  4. Jako myslíš baterku v klíčku ???, mam se estě jedem klič bez centralu, tak to skusim tim a schvalně jestli to napiše taky. Ja myslel ze je to hláška na baterku v autě ???
  5. Zdravim vsechny, mužete mi poradit prosím ??? Co znamena hláška remove control battery, nebo tak nějak je to napsáno. Naskočí to při nastartování a pak to zase zmizí. Mam 307 1.6 16V. Něco s baterkou ??? Diagnostika udajně bez zavad. Předem děkuji za pomoc.
  6. Tak už je to vpořídku, bylo to zřejmě palivem, dolil sem do nádrže benál a nastartoval a poho, eště sem to pro přípat nouze hodil na prohlídku. Akorád mě mate to že palivo podle ukazatele v nádrži bylo ale přitom zřejmě ne, zvláštní. Všem díky pomoc )).
  7. zitra to na to mrknu a uvidime co se stane. Diky
  8. Jo jo jo, baterka je ok, alespoň by měla být, pro jistotu sem ji hodil na nabiječku, pak sem ji tam vrazil znova a bylo to úplně to samé
  9. Ahoj všem, mám takovej problemek s (307 1.6 16V), rok v. (2006). Auto stalo čtyři dny, v nádrži palivo s dojezdem na 95 Km. Sednu do auta, nastaruju a ujedu asi tak cirka 4 - 5 Km, najednou motor chcípplnu a uz nesel nahodit. Odtahl sem to na laně dom a od té doby to nejde nahodit a jen to svaka. Kdyz se to nechá odležet delsí dobu tak to chytne ale tak po dvou až třech vteřinách to chcípne. zase nic. Nemáte nekdo nejakou radu čim by to mohlo být ??? Předem dekuji.
  10. Jasny, nejaka takova kolecka sem tam nasel ,tedkon zalezi uz jen zda fungujou . uknu na to jak to tam je a kaj to funnguje, vezmu metr a jdu na to ))). diky za radu.
  11. Jo jo jo, to sroubovani by melo bejt cajk. Jasny tak STK to jisti , : alespon doufajm
  12. Ahoj vsem, mam takovej menci problem se svicenim, vlastnim 406 Cupe rok 2000 a nemuzu srovnat predni svetla. Leve sveto mi sviti nahoru a to preve obzvlast zase dolu. dalsi problem mozna bude ten ze preva strana byla bourana a je malinko niz. Budu moc rad za kazdou radu. Predem diky za odpoved.
  13. Renne Santos

    Peugeot 406 coupe

×
×
  • Vytvořit...