vendelinek Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Tak to si teda pašák,to je teda:superkoníček,docela ti závidim,paráda,kdybys měl náhodou chuť a čas a náladu,taky by sem chtěl a dal bych ti klidně vybrat,mám v podpise 3 kousky ,ale asi toho máš moc,nevadí,počkám:potlesk:potlesk:potlesk:o:o:o Citovat
Pata Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Pata Motorky umis taky? Myslím že to není o autech, ale o talentu, kterej RENM rozhodně má.. Ja vim, kazdopadne to mela byt nenapadna narazka s inspiraci Citovat
renm Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 pata: motorky nemám rád, proto je nemaluju:D Ale vyjímka by se udělat dala:super dzana.m: nemáš nějaké trochu lepší foto? Tak jsem dodělal bllizardovo auto a začal Béďovo kterému chybí už jen pár detailíků a opravit pár chybek- snažil jsem se zachytit dojem toho západu slunce co zachytil na fotce, tak to tam snad je.. Jinak pátky a víkendy nemaluju, makám na baráku, takže pokračování příští týden:super Citovat
Fakir Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Tak to je absolutní bomba! Musím někde vyštrachat fotku svýho, ze závodů mám pěkný. Citovat
Blizzard Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Nádhera . Já ti děkuji. mohl bys mi to prosím poslat v origo velikosti na toho Emila? [upravil dne 28.11.2008 Blizzard] Citovat
Béďa Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 ty brdo... vypada to vazne super.. ps: tesim se na pokracovani.. Citovat
renm Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: Blizzard Nádhera . Já ti děkuji. mohl bys mi to prosím poslat v origo velikosti na toho Emila? [upravil dne 28.11.2008 Blizzard] v nedělu večer bych ti to mohl naskenovat a poslat, přece jen tím mobilem je to dost neostré. Pokud by někdo chtěl origo tak uděláme dražbu a pošlu poštou:D Citovat
Fx Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 A namalovat BMW by se ti nechtělo? [upravil dne 28.11.08 Fx] Citovat
renm Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: Fx A namalovat BMW by se ti nechtělo? jseš si jistej že chceš přemalovat zrovna tuhle fotku? to auto je focený z dost blbýho úhlu Jako mě je to jedno...ale takhle zrovna moc krása toho BMW neviniká Citovat
jarajarda Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: renm Původně zaslal: Blizzard Nádhera . Já ti děkuji. mohl bys mi to prosím poslat v origo velikosti na toho Emila? [upravil dne 28.11.2008 Blizzard] v nedělu večer bych ti to mohl naskenovat a poslat, přece jen tím mobilem je to dost neostré. Pokud by někdo chtěl origo tak uděláme dražbu a pošlu poštou:D Teda vážně před Tebou smekám Ty se tomu věnuješ jen rekreačně, bo děláš i výstavy? Vyberu Ti doma nějakou pěknou a pokud mi 306 přemaluješ, bude v pokoji na zdi Citovat
Fx Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Lepší? Jen teda škoda, že ta fotka není i s mlhovkama... Ty tam samozřejmě jsou Teď už [upravil dne 28.11.08 Fx] Citovat
Black Joe Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Ahojky renm máš velký talent a smekám před tebou klobouk a pokud bys chtěl udělat mi velkou radost tak přidávám fotečku mí 106ky , předem moc děkuji Citovat
renm Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 Black Joe: chceš tam aj tu miginu nebo co to je? jarajarda : no až se na tebe dostane řada tak udělám i toho tvého stříbrného šípa, škoda že ses těch nejhezčích aut cos měl zbavil Citovat
Fx Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Ted koukam na obrazek Bedovy 306, je to fakt paradicka, moc se mi to libi:super Citovat
Welis Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: renm Black Joe: chceš tam aj tu miginu nebo co to je? jarajarda : no až se na tebe dostane řada tak udělám i toho tvého stříbrného šípa, škoda že ses těch nejhezčích aut cos měl zbavil Prosim prosim řadim se do fronty a fotečku dodám to je paráda co dokažeš s barvičkama .. :-) .. Citovat
Dundee Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Nádherný kousky:super:potlesk Taky bych se přidal do fronty a prosil bych zadní nárazník do zelené (a kdyby to šlo, tak i lištu na př. blatník), díky;) Nijak na to nespěchám:D [upravil dne 28/11/2008 Dundee] Citovat
renm Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 sakra vás teda je:D ta 405 je krásná...veterány maluju rád:D Citovat
Dundee Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: renm veterány maluju rád:D Abych nenafotil Dřeváka:bacha 405 ještě nemá na veterána věk:aut:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.