Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to si teda pašák,to je teda:superkoníček,docela ti závidim,paráda,kdybys měl náhodou chuť a čas a náladu,taky by sem chtěl a dal bych ti klidně vybrat,mám v podpise 3 kousky ,ale asi toho máš moc,nevadí,počkám:potlesk:potlesk:potlesk:o:o:o

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Pata

Motorky umis taky? :mrk:D

Myslím že to není o autech, ale o talentu, kterej RENM rozhodně má..:super

Ja vim, kazdopadne to mela byt nenapadna narazka s inspiraci

Odesláno

• pata: motorky nemám rád, proto je nemaluju:D Ale vyjímka by se udělat dala:super
  • dzana.m: nemáš nějaké trochu lepší foto?

Tak jsem dodělal bllizardovo auto a začal Béďovo kterému chybí už jen pár detailíků a opravit pár chybek- snažil jsem se zachytit dojem toho západu slunce co zachytil na fotce, tak to tam snad je..

Jinak pátky a víkendy nemaluju, makám na baráku, takže pokračování příští týden:super

post-0-14109603410786_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Nádhera :).

Já ti děkuji.

mohl bys mi to prosím poslat v origo velikosti na toho Emila? :)

[upravil dne 28.11.2008 Blizzard]

v nedělu večer bych ti to mohl naskenovat a poslat, přece jen tím mobilem je to dost neostré. Pokud by někdo chtěl origo tak uděláme dražbu a pošlu poštou:D

Odesláno
Původně zaslal: Fx

A namalovat BMW by se ti nechtělo?:mad:

jseš si jistej že chceš přemalovat zrovna tuhle fotku? to auto je focený z dost blbýho úhlu :D Jako mě je to jedno...ale takhle zrovna moc krása toho BMW neviniká:D

Odesláno
Původně zaslal: renm

Původně zaslal: Blizzard

Nádhera :).

Já ti děkuji.

mohl bys mi to prosím poslat v origo velikosti na toho Emila? :)

[upravil dne 28.11.2008 Blizzard]

v nedělu večer bych ti to mohl naskenovat a poslat, přece jen tím mobilem je to dost neostré. Pokud by někdo chtěl origo tak uděláme dražbu a pošlu poštou:D

Teda vážně před Tebou smekám :super Ty se tomu věnuješ jen rekreačně, bo děláš i výstavy?:D Vyberu Ti doma nějakou pěknou a pokud mi 306 přemaluješ, bude v pokoji na zdi :super

Odesláno

Black Joe: chceš tam aj tu miginu nebo co to je?:roker

jarajarda : no až se na tebe dostane řada tak udělám i toho tvého stříbrného šípa, škoda že ses těch nejhezčích aut cos měl zbavil :roll

Odesláno
Původně zaslal: renm

Black Joe: chceš tam aj tu miginu nebo co to je?:roker

jarajarda : no až se na tebe dostane řada tak udělám i toho tvého stříbrného šípa, škoda že ses těch nejhezčích aut cos měl zbavil :roll

Prosim prosim řadim se do fronty a fotečku dodám to je paráda co dokažeš s barvičkama .. :-) ..

Odesláno

Nádherný kousky:super:potlesk

Taky bych se přidal do fronty a prosil bych zadní nárazník do zelené (a kdyby to šlo, tak i lištu na př. blatník), díky;) Nijak na to nespěchám:D

[upravil dne 28/11/2008 Dundee]

post-0-1410960341442_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...