Kathreen Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Ahoj, mám takový dotaz - mám 206 rv 99 s orig rádiem. Kamarád mi měnil baterku a teď po mě chce radio kód. Jenže když jsem auto tenkrát kupovala, řekli mi, že kód k radiu není, že je to odkódovaný a když jsem se na ten kód ptala v peugeotu tak za zjištění kódu si řekli 500kč. Je to možný? Ptz třeba Renault žádný peníze za zjištění nechtěl... Citovat
čakom Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 v peugeotu je to tak že pokud je auto prodáno v čr tak je to zdarma. pokud je to dotažený tak je to za 500 ale myslím že bez daně. Citovat
NO3IA Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 taky chci měnit baterku a nemám kod,tak to taky tedy zaplatím,no mazec:aut Citovat
Welis Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: NO3IA taky chci měnit baterku a nemám kod,tak to taky tedy zaplatím,no mazec:aut no kdyz si sezenes na prednadni jeste jednu baterii (zduvodu usnadneni manupulace jinak by to šlo u stema dvema) a pripojis ji paralelne na svorky u kabelu auta tak tu starou odpojis a napajeni pujde z te pujcene pak tam das novou zapojis a odpojis tu rezervní vratis a vse by melo zustat OK (pri vymene nedoslo k zadnemu pruruseni dodavy napeti) nebo lze pouzit primo auto nabijecku misto te rezervní baterie... ale nezkousej startovat Citovat
TiborTeam Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Ahoj ! Mám nějaký soft. Pošlete mi značku rádia a číslo pod čár. kódem do SZ. Zkusím vygenerovat kódy. Citovat
NO3IA Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 a nemuže být kod na té plastové kartičce co je k autu? Citovat
čakom Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: NO3IA a nemuže být kod na té plastové kartičce co je k autu? tam je kod na přístup do BSI pro načtení klíču. Citovat
NO3IA Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: NO3IA a nemuže být kod na té plastové kartičce co je k autu? tam je kod na přístup do BSI pro načtení klíču. díky Citovat
pery Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Ahoj, mě řekli v Peugeotu že kod radia nepotřebuji, že je načten v BSI a ta si ho pamatuje. Ale ještě jsem ten kod nepotřeboval, respkt. jsem neodpojoval baterku. Když jsem koupil auto tak jsem neměl kartičku ke klíčům a nechal jsem si ji objednat, a zároveň jsem chtěl zjistit kod k rádiu a takto mi opovšděli. Zdař Citovat
čakom Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: pery Ahoj, mě řekli v Peugeotu že kod radia nepotřebuji, že je načten v BSI a ta si ho pamatuje. Ale ještě jsem ten kod nepotřeboval, respkt. jsem neodpojoval baterku. Když jsem koupil auto tak jsem neměl kartičku ke klíčům a nechal jsem si ji objednat, a zároveň jsem chtěl zjistit kod k rádiu a takto mi opovšděli. Zdař na 99 není BSI;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: pery mě řekli v Peugeotu že kod radia nepotřebuji, že je načten v BSI a ta si ho pamatuje... To proto že máš r.v. 2003. Kathreen má bohužel 99 a ta ještě na BSI mít nebude. Citovat
NO3IA Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Původně zaslal: pery Ahoj, mě řekli v Peugeotu že kod radia nepotřebuji, že je načten v BSI a ta si ho pamatuje. Ale ještě jsem ten kod nepotřeboval, respkt. jsem neodpojoval baterku. Když jsem koupil auto tak jsem neměl kartičku ke klíčům a nechal jsem si ji objednat, a zároveň jsem chtěl zjistit kod k rádiu a takto mi opovšděli. Zdař to je dobré vědět... Citovat
pavlko Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Neviem ci to bolo tuna na tomto fore, alebo niekde inde, ale cital som, ze jeden chlapik nechal otoceny kluc v prvej polohe a cca. po 40 minutach sa na radiu zobrazilo zadaj novy kod. Vytukal novy kod a radio sa normalne spustilo To radio bolo original peugeot. Za skusku by to mozno stalo . . . Citovat
Pepa919 Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 zaleži s kým budeš jednat mě ho v Brně na daly zdarma a to mam dovoz z D Citovat
čakom Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: Pepa919 zaleži s kým budeš jednat mě ho v Brně na daly zdarma a to mam dovoz z D zaleží kdy sis ten kod nechával zjištovat. asi před rokem nebo rokem a půl to bylo zadara. Citovat
hnusoba Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: pery Ahoj, mě řekli v Peugeotu že kod radia nepotřebuji, že je načten v BSI a ta si ho pamatuje. Ale ještě jsem ten kod nepotřeboval, respkt. jsem neodpojoval baterku. Když jsem koupil auto tak jsem neměl kartičku ke klíčům a nechal jsem si ji objednat, a zároveň jsem chtěl zjistit kod k rádiu a takto mi opovšděli. Zdař na 99 není BSI;) Ale je Citovat
čakom Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: čakom Původně zaslal: pery Ahoj, mě řekli v Peugeotu že kod radia nepotřebuji, že je načten v BSI a ta si ho pamatuje. Ale ještě jsem ten kod nepotřeboval, respkt. jsem neodpojoval baterku. Když jsem koupil auto tak jsem neměl kartičku ke klíčům a nechal jsem si ji objednat, a zároveň jsem chtěl zjistit kod k rádiu a takto mi opovšděli. Zdař na 99 není BSI;) Ale je BSI je v autě bez comu? Co je v autě když se denní světla aktivují tím že se místo propojovacích patic (žluté a modré) dají relátka? ta je tam taky BSI? Citovat
hnusoba Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: čakom Původně zaslal: pery Ahoj, mě řekli v Peugeotu že kod radia nepotřebuji, že je načten v BSI a ta si ho pamatuje. Ale ještě jsem ten kod nepotřeboval, respkt. jsem neodpojoval baterku. Když jsem koupil auto tak jsem neměl kartičku ke klíčům a nechal jsem si ji objednat, a zároveň jsem chtěl zjistit kod k rádiu a takto mi opovšděli. Zdař na 99 není BSI;) Ale je BSI je v autě bez comu? Co je v autě když se denní světla aktivují tím že se místo propojovacích patic (žluté a modré) dají relátka? ta je tam taky BSI? Áno je ale to je taká predpotopná okresaná verzia \"ozajstného\" BSI BSI bez COMu mala 206ka, 406ka, Partner.... Citovat
čakom Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: čakom Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: čakom Původně zaslal: pery Ahoj, mě řekli v Peugeotu že kod radia nepotřebuji, že je načten v BSI a ta si ho pamatuje. Ale ještě jsem ten kod nepotřeboval, respkt. jsem neodpojoval baterku. Když jsem koupil auto tak jsem neměl kartičku ke klíčům a nechal jsem si ji objednat, a zároveň jsem chtěl zjistit kod k rádiu a takto mi opovšděli. Zdař na 99 není BSI;) Ale je BSI je v autě bez comu? Co je v autě když se denní světla aktivují tím že se místo propojovacích patic (žluté a modré) dají relátka? ta je tam taky BSI? Áno je ale to je taká predpotopná okresaná verzia \"ozajstného\" BSI BSI bez COMu mala 206ka, 406ka, Partner.... takže třeba 206 99 ma BSI ale nemá to ještě takový funkce jako současný BSI. pokud dobře chápu:myslim Citovat
hnusoba Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: čakom Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: čakom Původně zaslal: pery Ahoj, mě řekli v Peugeotu že kod radia nepotřebuji, že je načten v BSI a ta si ho pamatuje. Ale ještě jsem ten kod nepotřeboval, respkt. jsem neodpojoval baterku. Když jsem koupil auto tak jsem neměl kartičku ke klíčům a nechal jsem si ji objednat, a zároveň jsem chtěl zjistit kod k rádiu a takto mi opovšděli. Zdař na 99 není BSI;) Ale je BSI je v autě bez comu? Co je v autě když se denní světla aktivují tím že se místo propojovacích patic (žluté a modré) dají relátka? ta je tam taky BSI? Áno je ale to je taká predpotopná okresaná verzia \"ozajstného\" BSI BSI bez COMu mala 206ka, 406ka, Partner.... takže třeba 206 99 ma BSI ale nemá to ještě takový funkce jako současný BSI. pokud dobře chápu:myslim Presne tak, 99 BSI ovláda imobilizér, smerovky, centrál, napájanie niektorých elektronických vecí ale nemá také funkcie ako súčasné BSI.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.