Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovej problémek....mám v autě takovou zimu, že asi brzo umrznu, i když mám nastaveno 28stC pořád mi jde jen vlažnej vzduch, at zkouším EKO nebo REC pořád nic, je to moje první auto s digiklimou, moc s tím neumím zacházet. Ale ve zkratce...netopí, nechladí:myslim jo a klima je plněná nedávno. Děkuji za pomoc:potlesk

Odesláno

NO neviem presne ako to je v tvojom aute, najskôr sa k nej bude treba prehrabať niekde pod palubovkou a pozrieť či nie sú vydreté zuby na prevodoch ale dokonca nezhorel motorček. Nevydáva to také rapotavé zvuky keď meníš teplotu?

Odesláno

Takže začnu termostatem a pak budu řešit dál, kdyby to nezabralo..koukal jsem na ceny a zhruba 500kč takže nic tak hroznýho...byl to i můj tip. Ďíky kolegové:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Peťas

jj to vím, odvzdušním znova a snad to bude dobrý......:super

A dej vědět, jestli to bylo tím termostatem. Jinak pokud máš digy klimatizaci, tak ti sama po nastartování zapne. Pouze si nastavíš teplotu a jak to má foukat. Nevím, o jaký vozidlo se jedná, jelikož není napsané a ani uvedené v podpisu, tak zde je příspěvek ohledně klimatizace jak auto, tak i manuální klimatizace.

[upravil dne 22/11/08 OK406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...