Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar.Mám dotaz,včera jsem přitáhnul P405 kombi v naftě a chybí mi tam to plato v kufru,nebo vlastně spíš ani nevim co tam má být,jestli plato a nebo roleta?Popřípadě kdyby se to někomu válelo doma a překáželo to,tak bych to koupil.Díkas

Odesláno

Ja am taky nic nemám,ani žádné úchyty.Viděl jsem s roletkou i s platem,z toho soudím,že je to dle výbavy,nebo je to tam nějak doplňované z jiných aut.Ale zjus pohledat nebo počkat až se ozve někdo kompetnější.

Odesláno

Zdary řešil jsem stejný problém, plato drží na čtyřech závěsech, které jsou zašroubovány v rozích plata, ty je třeba tedy koupit i s platem jinak jste v háji, můj peugeot plato nikdy neměl a nikde nebyli v plastech díry na zašroubování, ale když položíte plato do kufru a budete se pozorně koukat do míst kde by měklo bít plato uchycené uvidíte v na plastech malá kolečka průměr 2-3 mm místo nich uděláte díru průměr 8-10 mm a uvidíte ve sloupkách připravený závit na zašroubování úchytů. Plato je půlené, šoupací, první pevnou půlku drží ješte dva čepy, na které jsem pouze vyvrtal díry do plastu a čepy do nich zapadly. Jinak já dal za plato na vrakárně 800 Kč.

Odesláno

To Třídvířko-dikec za radu,zatím to není akutní,musím zpojízdnit(výměna motoru,a téměř GO brzd)ale do budoucna aspoň budu vědít jak na to.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Plato na kombajna se blbě shání a s tím, jak tento model stárne a mizí ze silnic bude jeho shánění čím dál těžší (přirovnal bych to k čtyřsvětlovému přednímu nárazníku GTI na 309ku - to je taky věc, která se v dobrém stavu nedá sehnat)

Odesláno

to třídvířko-to se ti bude prohýbat.Já si udělal plato v ibize ze sololitu standartní tloušťky a u uložení jsem to zesílil asi 2cm tlustým \"prknem\" taktéž ze sololitu a ještě jsem to pak dotatečně musel vyztužit,na vyztužení jsem pak použil 2x CDprofil na sádrokarton.

U náhražky za plato do pažouta jsem uvažoval udělat si roletku z koženky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...