třídvířko Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Zdar.Mám dotaz,včera jsem přitáhnul P405 kombi v naftě a chybí mi tam to plato v kufru,nebo vlastně spíš ani nevim co tam má být,jestli plato a nebo roleta?Popřípadě kdyby se to někomu válelo doma a překáželo to,tak bych to koupil.Díkas Citovat
dýzl Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Ja am taky nic nemám,ani žádné úchyty.Viděl jsem s roletkou i s platem,z toho soudím,že je to dle výbavy,nebo je to tam nějak doplňované z jiných aut.Ale zjus pohledat nebo počkat až se ozve někdo kompetnější. Citovat
OPI Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Zdary řešil jsem stejný problém, plato drží na čtyřech závěsech, které jsou zašroubovány v rozích plata, ty je třeba tedy koupit i s platem jinak jste v háji, můj peugeot plato nikdy neměl a nikde nebyli v plastech díry na zašroubování, ale když položíte plato do kufru a budete se pozorně koukat do míst kde by měklo bít plato uchycené uvidíte v na plastech malá kolečka průměr 2-3 mm místo nich uděláte díru průměr 8-10 mm a uvidíte ve sloupkách připravený závit na zašroubování úchytů. Plato je půlené, šoupací, první pevnou půlku drží ješte dva čepy, na které jsem pouze vyvrtal díry do plastu a čepy do nich zapadly. Jinak já dal za plato na vrakárně 800 Kč. Citovat
třídvířko Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 No,já tam úchyty nějaký mám,ale nevěděl jsem jestli na plato nebo roletku.Ale podle všeho tam je vskutku plato,takže nezbývá nic než navštívit vrakáč...Jinak dík za info Citovat
dýzl Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 To Třídvířko-dikec za radu,zatím to není akutní,musím zpojízdnit(výměna motoru,a téměř GO brzd)ale do budoucna aspoň budu vědít jak na to. Citovat
qmysak Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 plato chybí asi každému aj otcovi nemáte někdo přebytečné bez dír na repro??? Citovat
capumpor Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Něco bych tu měl. Ale jsem od Prahy. [upravil dne 22.2.2009 capumpor] Citovat
qmysak Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 možeš sem hodit foto???a případnou cenu_??_?kdyžtak poštou by to šlo ne???su ze zlínského kraje Citovat
Medvěd Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Plato na kombajna se blbě shání a s tím, jak tento model stárne a mizí ze silnic bude jeho shánění čím dál těžší (přirovnal bych to k čtyřsvětlovému přednímu nárazníku GTI na 309ku - to je taky věc, která se v dobrém stavu nedá sehnat) Citovat
třídvířko Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 Dostala se mi do ruky taková šikovná slabá překližka,takže až budu mít chvilku,tak to vyříznu,udělám to ze dvou částí,buď posuvný a nebo na pant a bude plato jak vyšitý... Citovat
dýzl Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 to třídvířko-to se ti bude prohýbat.Já si udělal plato v ibize ze sololitu standartní tloušťky a u uložení jsem to zesílil asi 2cm tlustým \"prknem\" taktéž ze sololitu a ještě jsem to pak dotatečně musel vyztužit,na vyztužení jsem pak použil 2x CDprofil na sádrokarton. U náhražky za plato do pažouta jsem uvažoval udělat si roletku z koženky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.