macik.83 Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Co na to rict, udelejte si obrazek samy. Japoncici blaznivy... http://www.novinky.cz/clanek/154921-video-v-japonsku-se-staly-hitem-muzske-podprsenky.html [upravil dne 22/11/08 macik.83] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Bože muj, kam ty Japka na takový kraviny choděj:bojim Citovat
Marcel505 Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Jako některý chlapy by je možná potřebovali... Některý chlapy maj totiž kozy větší než některý ženský, že? Ale jinak je to teda mega kravina, dobrý leda tak pro transsexuály... Citovat
jarajarda Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 mno....nežrat by bylo lepší pak to tak neporoste.. Citovat
dzana.m Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 tak to nevym kdybych stím přišel domu tak semnou nemluvý ani pes a klepal bysi packou na čelo tohle je namě moc:roll Citovat
ChodeC Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Já mám podprdy taky rád - zejména ty co nosí přítulka (a co ukrývají) Marcel505: ti \"chlapy\" bolí Citovat
Vopičí Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Jo jo, přesně na tohle muži čekali........:D:D...:blicismajlik Citovat
Marcel505 Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: ChodeC Já mám podprdy taky rád - zejména ty co nosí přítulka (a co ukrývají) Marcel505: ti \"chlapy\" bolí No to věřím, ale když píšu o chlapech, tak aby bylo vidět, že i chlapy maj něco tvrdýho ne? Hold tvrdý měkký mi moc nešlo... Příště napíšu chlapíci nebo mužy. Tedáááá muži. Citovat
macik.83 Odesláno 23. listopad 2008 Autor Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 Jako některý chlapy by je možná potřebovali... Některý chlapy maj totiž kozy větší než některý ženský, že? Ale jinak je to teda mega kravina, dobrý leda tak pro transsexuály... To mas pravdu, ale ze to tam zrovna predvadel 20ti kilovej japonec:nevim Proste nemusim mit vsechno. Citovat
Marcel505 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Marcel505 Jako některý chlapy by je možná potřebovali... Některý chlapy maj totiž kozy větší než některý ženský, že? Ale jinak je to teda mega kravina, dobrý leda tak pro transsexuály... To mas pravdu, ale ze to tam zrovna predvadel 20ti kilovej japonec:nevim Proste nemusim mit vsechno. Spíš nejít s dobou, tahle doba je praštěná... Citovat
macik.83 Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Spíš nejít s dobou, tahle doba je praštěná... To mas pravdu. A to poradne o zem. Citovat
chuck11 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 Spíš nejít s dobou, tahle doba je praštěná... Tahla doba je přaštěná-co potom bude za nějaký ten čas:myslim:nevim Citovat
Petra XSI Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Přidala bych sem jeden ženský názor, je to ..........divný, řekla bych až úchylný, hlavně jak si na tom videu urovnává ty........prsa. Nechápu k čemu mu ta podprsenka je......jé teď mě napadlo, kdyby měl ještě chlupatej hrudník.......... Citovat
Marcel505 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Marcel505 Spíš nejít s dobou, tahle doba je praštěná... Tahla doba je přaštěná-co potom bude za nějaký ten čas:myslim:nevim DĚTI praštěný doby!!! Citovat
macik.83 Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: Petra XSI Přidala bych sem jeden ženský názor, je to ..........divný, řekla bych až úchylný, hlavně jak si na tom videu urovnává ty........prsa. Nechápu k čemu mu ta podprsenka je......jé teď mě napadlo, kdyby měl ještě chlupatej hrudník.......... radsi nepredstavovat:blicismajlik,oni tomu rikaj moda, my fetisismus:D Citovat
Petra XSI Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Petra XSI Přidala bych sem jeden ženský názor, je to ..........divný, řekla bych až úchylný, hlavně jak si na tom videu urovnává ty........prsa. Nechápu k čemu mu ta podprsenka je......jé teď mě napadlo, kdyby měl ještě chlupatej hrudník.......... radsi nepredstavovat:blicismajlik,oni tomu rikaj moda, my fetisismus:D Pravdu díš, nazývejme věci pravými jmény Citovat
Mishanthrope Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Nemůže být nic krásnějšího, než japonec provozující sumo v růžové podprsence!!! Citovat
vendelinek Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: Mishanthrope Nemůže být nic krásnějšího, než japonec provozující sumo v růžové podprsence!!! A v tangách:D Citovat
Petra XSI Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Pánové, pánové..............vy máte teda fantazii:D Citovat
elton Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Mishanthrope Nemůže být nic krásnějšího, než japonec provozující sumo v růžové podprsence!!! Jsem znechucen. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.