Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky si myslim ze na vejfukovy plyny to fungovat nemuze. Ale na nejakej malej kompresorek kterej de napichnout do cigaretovyho zapalovace by to fakcit mohlo

• O 3 týdny později...
Odesláno

jj viděl jsem to zrovna včera u kamaráda v katalogu Uni-maxu a vypadá to zajímavě,ale je to na prd velká kabela.... to je spíš pro off roady na vyproštění z nějakého terénu pokud mu to sedne na břicho a nevyhrabe se :bojim , tak pak možná jinak asi pro normální provoz na nic....

Odesláno

No blbost, zas někdo chce vydělat. Je lepší si k heveru přiložit prkýnko a hever se taky nezaboří. A na výfuk plyny to snad nemůže fungovat, dneska na spousta vozidel 2 koncovky, tak to by mě zajímalo jak to pak vyřešit???

Odesláno

Běžně sebou vozíš prkno na podložení heveru?

A kdyby si hned nevykřikoval o tom jaká je to blbost a věnovat deset vteřin aspoň přečtení návodu, jistě by sis všimnul, že tam o koncovce píšou - pouze jednoduchá, do půměru 65mm. A kdes přišel na to, že spousta aut má duplex, to by mě taky zajímalo. V segmentu trhu, kam je tenhle produkt primárně určenej (terénní auta) bys duplex hledal myslím poměrně obtížně...

Odesláno

přesně tak, prkýnko pod hever a šance, že se neproboří je daleko větší. jasně, nevozim ho běžně v autě, jenom si člověk musí umět poradit, třeba se kouknout po okolí, furt lepší než vozit v kufru sedana tašku jako nějakej hokejista

Odesláno
Původně zaslal: adraj

já osobně bych se těch vaků vůbec nebál. Zvedají se s tím i tramvaje,takže už to musí asi něco udržet.

viz zde : http://www.hzspraha.cz/galerie/p080830/index.htm

Moc tam teda není vidět,ale opravdu se používají

Asi teda bude malinko jiný a nebude fungovat na principu výfuku,ale už tak ten vak musí udržet docela dost

[upravil dne 21/12/08 adraj]

Tenhle \"vak\" je ale něco jinýho, vyrabí to Rubena Náchod a je to poněkud jinej materiál, je určen pro záchranářské práce a třeba na rozšíření mezery při nějakým závalu, nebo otevření zkřížených dveří apod, snese obrovský tlak a zvedne jen asi o 20 cm;)

http://www.rubena.eu/index.php?stranka=4&scid=130&jazyk=cesky&PHPSESSID=14e37962da34afa05e4b07dc165bec81

To jen pro zajimavost;)

PP205 - Super mrkvička:D:D:D

[upravil dne 25/12/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

No vida, nemožné se stalo skutečnosí, ta \"blbost\" opravdu funguje :) Už sem málem i přemejšlel, že si to jen tak z hecu pořídím, tak díky pp205, že si mi to ušetřil :aut

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

No vida, nemožné se stalo skutečnosí, ta \"blbost\" opravdu funguje :) Už sem málem i přemejšlel, že si to jen tak z hecu pořídím, tak díky pp205, že si mi to ušetřil :aut

Na reklamni triky se zlakat nenecham ale zena \"teda jezisek\" se zlakat nechal a z funkcnosti za 1* a to ze je to za cca 5 sekund nafoukly nemluve :-)

Odesláno
Původně zaslal: pp205

Na reklamni triky se zlakat nenecham ale zena \"teda jezisek\" se zlakat nechal a z funkcnosti za 1* a to ze je to za cca 5 sekund nafoukly nemluve :-)

aco to teda dela s motorem??? nedusi se?

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

Původně zaslal: pp205

aco to teda dela s motorem??? nedusi se?

vubec nic ...

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Kelfik

No blbost, zas někdo chce vydělat. Je lepší si k heveru přiložit prkýnko a hever se taky nezaboří. A na výfuk plyny to snad nemůže fungovat, dneska na spousta vozidel 2 koncovky, tak to by mě zajímalo jak to pak vyřešit???

Vozis v kufru jeste bramboru. kdyz chces zvedat tak s ni musis jeden lauf ucpat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...