Guest M-A-X Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Taky si myslim ze na vejfukovy plyny to fungovat nemuze. Ale na nejakej malej kompresorek kterej de napichnout do cigaretovyho zapalovace by to fakcit mohlo Citovat
Burisek Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 jj viděl jsem to zrovna včera u kamaráda v katalogu Uni-maxu a vypadá to zajímavě,ale je to na prd velká kabela.... to je spíš pro off roady na vyproštění z nějakého terénu pokud mu to sedne na břicho a nevyhrabe se , tak pak možná jinak asi pro normální provoz na nic.... Citovat
kobra Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 tak to je super , že to nemusím kupovat. Mě by to v 205-tce zabralo 1/4 kufru a vejfuk, ten je KO už hodně dlouho.... Citovat
Kelfik Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 No blbost, zas někdo chce vydělat. Je lepší si k heveru přiložit prkýnko a hever se taky nezaboří. A na výfuk plyny to snad nemůže fungovat, dneska na spousta vozidel 2 koncovky, tak to by mě zajímalo jak to pak vyřešit??? Citovat
MirasCC Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Běžně sebou vozíš prkno na podložení heveru? A kdyby si hned nevykřikoval o tom jaká je to blbost a věnovat deset vteřin aspoň přečtení návodu, jistě by sis všimnul, že tam o koncovce píšou - pouze jednoduchá, do půměru 65mm. A kdes přišel na to, že spousta aut má duplex, to by mě taky zajímalo. V segmentu trhu, kam je tenhle produkt primárně určenej (terénní auta) bys duplex hledal myslím poměrně obtížně... Citovat
urdemala Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 přesně tak, prkýnko pod hever a šance, že se neproboří je daleko větší. jasně, nevozim ho běžně v autě, jenom si člověk musí umět poradit, třeba se kouknout po okolí, furt lepší než vozit v kufru sedana tašku jako nějakej hokejista Citovat
adraj Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 já osobně bych se těch vaků vůbec nebál. Zvedají se s tím i tramvaje,takže už to musí asi něco udržet. viz zde : http://www.hzspraha.cz/galerie/p080830/index.htm Moc tam teda není vidět,ale opravdu se používají Asi teda bude malinko jiný a nebude fungovat na principu výfuku,ale už tak ten vak musí udržet docela dost [upravil dne 21/12/08 adraj] Citovat
pp205 Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 tak jsem vcera dostal od \"jeziska\" musim uznat vubec jsem tomu neveril a dneska jsem byl z toho uplne v prde** fakt to funguje a rychlost bleskova ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: adraj já osobně bych se těch vaků vůbec nebál. Zvedají se s tím i tramvaje,takže už to musí asi něco udržet. viz zde : http://www.hzspraha.cz/galerie/p080830/index.htm Moc tam teda není vidět,ale opravdu se používají Asi teda bude malinko jiný a nebude fungovat na principu výfuku,ale už tak ten vak musí udržet docela dost [upravil dne 21/12/08 adraj] Tenhle \"vak\" je ale něco jinýho, vyrabí to Rubena Náchod a je to poněkud jinej materiál, je určen pro záchranářské práce a třeba na rozšíření mezery při nějakým závalu, nebo otevření zkřížených dveří apod, snese obrovský tlak a zvedne jen asi o 20 cm;) http://www.rubena.eu/index.php?stranka=4&scid=130&jazyk=cesky&PHPSESSID=14e37962da34afa05e4b07dc165bec81 To jen pro zajimavost;) PP205 - Super mrkvička:D:D:D [upravil dne 25/12/08 Radek Hurvajz] Citovat
MirasCC Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 No vida, nemožné se stalo skutečnosí, ta \"blbost\" opravdu funguje Už sem málem i přemejšlel, že si to jen tak z hecu pořídím, tak díky pp205, že si mi to ušetřil Citovat
pp205 Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: MirasCC No vida, nemožné se stalo skutečnosí, ta \"blbost\" opravdu funguje Už sem málem i přemejšlel, že si to jen tak z hecu pořídím, tak díky pp205, že si mi to ušetřil Na reklamni triky se zlakat nenecham ale zena \"teda jezisek\" se zlakat nechal a z funkcnosti za 1* a to ze je to za cca 5 sekund nafoukly nemluve :-) Citovat
jirka639 Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Původně zaslal: pp205 Původně zaslal: MirasCC No vida, nemožné se stalo skutečnosí, ta \"blbost\" opravdu funguje Už sem málem i přemejšlel, že si to jen tak z hecu pořídím, tak díky pp205, že si mi to ušetřil Na reklamni triky se zlakat nenecham ale zena \"teda jezisek\" se zlakat nechal a z funkcnosti za 1* a to ze je to za cca 5 sekund nafoukly nemluve :-) aco to teda dela s motorem??? nedusi se? Citovat
pp205 Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Původně zaslal: jirka639 Původně zaslal: pp205 Původně zaslal: MirasCC No vida, nemožné se stalo skutečnosí, ta \"blbost\" opravdu funguje Už sem málem i přemejšlel, že si to jen tak z hecu pořídím, tak díky pp205, že si mi to ušetřil Na reklamni triky se zlakat nenecham ale zena \"teda jezisek\" se zlakat nechal a z funkcnosti za 1* a to ze je to za cca 5 sekund nafoukly nemluve :-) aco to teda dela s motorem??? nedusi se? vubec nic ... Citovat
Guest M-A-X Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Kelfik No blbost, zas někdo chce vydělat. Je lepší si k heveru přiložit prkýnko a hever se taky nezaboří. A na výfuk plyny to snad nemůže fungovat, dneska na spousta vozidel 2 koncovky, tak to by mě zajímalo jak to pak vyřešit??? Vozis v kufru jeste bramboru. kdyz chces zvedat tak s ni musis jeden lauf ucpat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.