Black Joe Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Ahoj, můj kámoš má dotaz. Je vlastníkem 307 ještě před faceliftem, takže stará maska a chtěl by vědět, jak je to s automatickým zapínáním světel , hlavně s jeho vypínáním, protože se světla vypínají až po zamčení vozidla. Je to normální ? Dá se to nějak vylepšit ? Tzv . vypnout světla třeba s klíčkem zapalování nebo tak? Všem děkuji za případné rady. Citovat
sekaj Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Tak to má kámoš ňejakou divočinu,jelikož automatická světla (aktivovaná v BSI) se vypínají po vypnutí klíčku.Jestli nemá zapojené Baumaxsacké relé aut. sv. a ještě ktomu špatně . Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 To vypada na zapnuta automaticka svetla, a zakryty, nebo nefunkcni senzor venkovniho osvetleni.. svetla pak plni funkci Follow me home (sviti jeste nekolik desitek sekund po vypnuti motoru, nebo se vypnou zamcenim) i za bileho dne.. vypne se to podrzenim (3-5s) tlacitka z boku packy svetel/blinkru tusim pri zapnutem zapalovani.. ale pak se svetla ovladaji pouze manualne.. pokud chce kamos automaticka svetla pro denni provoz, tak je treba to aktivovat v BSI, pak se po nastartovani zapnou, pri vypnuti motoru vypnou [upravil dne 21/11/08 .:toeguep:.] Citovat
AnotherOne Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 To vyzerá na funkciu Follow me home. Citovat
sekaj Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Follow me home se aktivujou pouze po vypnutí zapalování a stlačením páčky světel jako když zapínáš dálkovky.To by musel pokaždé tu páčku stlačit a i tak po zamknutí by mu pořád svítili po určitou dobu ale jemu se vypínají po uzamčení. Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Presne tak jak jsem psal to funguje mne.. kdyz zapnu automaticka svetla zatlacenim a podrzenim spinace v hlavici leveho tykadla, tak se na displayi objevi hlaska \"Automatic lighting active\" a pri snizenem osvetleni se automaticky rozsveci svetla.. takze pokud vecer zaparkuju, vypnu motor svetla sviti jeste asi 40 sekund a pak se samy vypnou. Pokud auto zamknu dalkou, tak se vypnou i drive. Kdyz zakryju senzor svetla na palubce, tak se to chova jako by byla porad noc a svetla i ve dne sviti po vypnuti motoru. Je to stary model, zase mi nejak nefunguje to probliknuti dalkovych po vypnuti zapalovani.. [upravil dne 21/11/08 .:toeguep:.] Citovat
Black Joe Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Díky všem za všechny podnětné odpovědi Citovat
sekaj Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: .:toeguep:. Presne tak jak jsem psal to funguje mne.. kdyz zapnu automaticka svetla zatlacenim a podrzenim spinace v hlavici leveho tykadla, tak se na displayi objevi hlaska \"Automatic lighting active\" a pri snizenem osvetleni se automaticky rozsveci svetla.. takze pokud vecer zaparkuju, vypnu motor svetla sviti jeste asi 40 sekund a pak se samy vypnou. Pokud auto zamknu dalkou, tak se vypnou i drive. Kdyz zakryju senzor svetla na palubce, tak se to chova jako by byla porad noc a svetla i ve dne sviti po vypnuti motoru. Je to stary model, zase mi nejak nefunguje to probliknuti dalkovych po vypnuti zapalovani.. [upravil dne 21/11/08 .:toeguep:.] Na palubce máš senzor klimatizace.Světelnej senzor máš jak máš dešťovej senzor.Automat. zapínání světla se ti musí vypnout po vypnutí klíčku.Po zamknutí ti musej svítit pouze Follow me home. Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Nevim, tady bude asi nejakej rozdil mezi starou a novou verzi, ale ja mam senzor svetel uprostred palubky vpredu pod sklem, senzor steracu je kousek pod zrcatkem na skle, senzor klima je nahore ve strope u vnitrniho osvetleni. Pokud zakryju tu vec, o ktery si myslim, ze je senzor svetel, rozsviti se svetla Follow me home u staryho modelu sviti jen do zamknuti.. je to tak jak jsem to vycet v manuale o problikavani dalkovyma se tam nic nepise.. Citovat
homat Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Má aktivovanou funkci folow me home. V menu je funkce nastaveni osvětlení, kde se dá funke aktivovat a prodlužovat interval po 15 s do 1 minuty. Citovat
permonik7 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 .:toeguep:. Já mám teda r.2005 a to, co popisuješ, jsou světla Follow me home. Ta se aktivují v palubním počítači, kde si zároveň nastavíš, jak dlouho mají svítit po zamknutí auta;) A žádnou páčku nemačkám, dělá to prostě samo;) [upravil dne 23/11/08 permonik7] Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 2 permonik7: jj, souhlasim, jsou to svetla Follow me home, taky nemackam packu, proste to mam nastaveny a funguje to automaticky. O pacce tady ve vlakne vyse psal sekaj, tak jsem se snazil napsat jak to funguje u me v aute a ze to co v uvodu popisuje Black Joe budou pravdepodobne svetla Follow me home.. pak se to nejak zamotalo asi Citovat
hloze-ja Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Zalezi na typu displeje, ne na modelu auta. U typu A se musi aktivovat vzdy packou dalkovych a nejde nastavit doba sviceni. U typu C (myslim) je to jak pise ta zlata 307 s tim strasnym jmenem . Citovat
mill10 Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Zdravim vsetkych...ked je uz rec o automatickych svetlach...ma niekto skusenosti s hlaskou automatic lighting failure....jedna sa o 2.0HDi rocnik 2001, bez palubneho PC Dakujem! Citovat
AnotherOne Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: mill10 Zdravim vsetkych...ked je uz rec o automatickych svetlach...ma niekto skusenosti s hlaskou automatic lighting failure....jedna sa o 2.0HDi rocnik 2001, bez palubneho PC Dakujem! Môže to byť vadný svetelný senzor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.