mindwipe Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 objednal som si stierace Valeo Silencio X*TRM - Blister 650mm+400mm... cital som o nich len dobre veci, ale rad by som vedel vas nazor na tuto znacku, alebo uz konkretne typ, pripadne vase skusenosti ak ich mate, alebo ste mali niekedy a este mam mensiu otazocku, na SWcku mam vzadu 350mm stierac, ale taky sa dost tazko zhana, tak by som rad vedel ci s tym nebude problem ak by som tam dal 400mm? vopred diki Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Já mám od Valea obyčejné Compact a jsem maximálně spokojený. Jsou to ještě ty klasický, ramínka. Ty Silencia si ale lidi dosti pochvalují tak snad se ti budou taky zamlouvat. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: mindwipe objednal som si stierace Valeo Silencio X*TRM - Blister 650mm+400mm... cital som o nich len dobre veci, ale rad by som vedel vas nazor na tuto znacku, alebo uz konkretne typ, pripadne vase skusenosti ak ich mate, alebo ste mali niekedy a este mam mensiu otazocku, na SWcku mam vzadu 350mm stierac, ale taky sa dost tazko zhana, tak by som rad vedel ci s tym nebude problem ak by som tam dal 400mm? vopred diki jestli ti dozadu vleze 400mm--klidně ho dej Citovat
buga Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 ja maam valeco x-trm, sice to blister neviem co je ale mam 60 + 40 , suu uplne super, max to ze ta 40-tka nestiera dolnych nejak 5-10cm, roh okna, ako je to zaoblenee, ale tak tam sotva vadi niekomu, inak suu fakt ze super ! uz ich ma vyse roka a stale funguje No.1 edit: valeo, nie valeco [upravil dne 20.11.2008 buga] Citovat
imaster Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Blister je způsob balení. Např. toto. Citovat
Jirkap Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 A pak napiš jak dlouho jsi je měl na autě... já maximálně půl roku Citovat
imaster Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Jirkap A pak napiš jak dlouho jsi je měl na autě... já maximálně půl roku Jestli myslíš ty s té fotky, tak taky půl roku. Od jara do podzimu. Ale za ty prachy á 80Kč to nebylo tak zlé. Citovat
Ferry Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Valea Xtrm jsem mel dvakrat, jednou vydrzely rok a pul, podruhe necely rok ( asi to bylo tim ze predtim jsem auto parkoval v garazi, a podruhe uz stalo vicemene porad na ulici, takze na slunicku rychleji zestarly a guma ztvrdla a zacala matlat ) Ted mam sterace Hayner ( nemecka firma Alca ) ktere maji stejnou konstrukci jako ty Valea XTRM a ty stiraji taky dobre, v baleni je i nahradni gumicka na vymenu, takze par steracu vyjde asi na 100Kc Citovat
mindwipe Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 dakujem vam vsetkym za vase nazory a skusenosti, som na nich naozaj zvedavy, uz aby tu boli... sa neviem dockat Citovat
mindwipe Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 tak stierace su uz doma a namontovane... stiera to neopisatelne lepsie ako tie klasicke stare... (priliehaju super, mam presne take dlzky ako boli povodne - 40 a 65 cm). no najviac ma fascinovala kontrolka ktora na nich je, vraj zacne svieti na oranzovo ked budu optrebovane... ps: otec si kupil na focus nejaku tekutinu s nazvom \"tekuten stierace\" vraj to pomaha - ma to na okne vytvorit nejaky povlak, vdaka ktoremu kvapky lahsie sklznu z okna, pri napore vzduchu - nejako sa mi tomu nechce verit, ale tak skusil som to aj ja... ci sa to oplati napisem, az bude najblizsie prsat Citovat
kennax Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Já kdysi koupil Valeo Compact. Stíraly bezva, ale 650 v levé poloze strašně mlátil. Nekde jsem na fóru četl stejné zkušenosti i od jiných uživatelů. Tak jsem je vyměnil zpět za původní a kupiji jen kvalitní gumičky a vše je OK a za rozumnou cenu [upravil dne 1/12/08 kennax] Citovat
xbarney Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Ja som tiez kupil Valeo, ale neviem z akeho dovodu (stierace som menil prvy krat) som dal ten mensi s dlzkou 475mm. Teraz mi ten stierac v rohu trosku odstava . Ale ked zapnem stierace tak aspom stiera vacsiu plochu a nicomu to nevadi Citovat
freeco_ho Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Chtěl jsem se zeptat tak bokem, pokud mi stěrače \"poskakují\" na okně, dělá to vcelku nepříjemný zvuk, stačí když vyměním gumičky? Citovat
pastorek Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: freeco_ho Chtěl jsem se zeptat tak bokem, pokud mi stěrače \"poskakují\" na okně, dělá to vcelku nepříjemný zvuk, stačí když vyměním gumičky? Ano. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.