Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

objednal som si stierace Valeo Silencio X*TRM - Blister 650mm+400mm...

cital som o nich len dobre veci, ale rad by som vedel vas nazor na tuto znacku, alebo uz konkretne typ, pripadne vase skusenosti ak ich mate, alebo ste mali niekedy :)

a este mam mensiu otazocku, na SWcku mam vzadu 350mm stierac, ale taky sa dost tazko zhana, tak by som rad vedel ci s tym nebude problem ak by som tam dal 400mm?

vopred diki :)

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

objednal som si stierace Valeo Silencio X*TRM - Blister 650mm+400mm...

cital som o nich len dobre veci, ale rad by som vedel vas nazor na tuto znacku, alebo uz konkretne typ, pripadne vase skusenosti ak ich mate, alebo ste mali niekedy :)

a este mam mensiu otazocku, na SWcku mam vzadu 350mm stierac, ale taky sa dost tazko zhana, tak by som rad vedel ci s tym nebude problem ak by som tam dal 400mm?

vopred diki :)

jestli ti dozadu vleze 400mm--klidně ho dej

Odesláno

ja maam valeco x-trm, sice to blister neviem co je :D

ale mam 60 + 40 , suu uplne super, max to ze ta 40-tka nestiera dolnych nejak 5-10cm, roh okna,

ako je to zaoblenee, ale tak tam sotva vadi niekomu,

inak suu fakt ze super ! uz ich ma vyse roka a stale funguje No.1 :super

edit: valeo, nie valeco :D

[upravil dne 20.11.2008 buga]

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

A pak napiš jak dlouho jsi je měl na autě... já maximálně půl roku :)

Jestli myslíš ty s té fotky, tak taky půl roku. Od jara do podzimu. Ale za ty prachy á 80Kč to nebylo tak zlé.

Odesláno

Valea Xtrm jsem mel dvakrat, jednou vydrzely rok a pul, podruhe necely rok ( asi to bylo tim ze predtim jsem auto parkoval v garazi, a podruhe uz stalo vicemene porad na ulici, takze na slunicku rychleji zestarly a guma ztvrdla a zacala matlat )

Ted mam sterace Hayner ( nemecka firma Alca ) ktere maji stejnou konstrukci jako ty Valea XTRM a ty stiraji taky dobre, v baleni je i nahradni gumicka na vymenu, takze par steracu vyjde asi na 100Kc

Odesláno

tak stierace su uz doma a namontovane... stiera to neopisatelne lepsie ako tie klasicke stare... (priliehaju super, mam presne take dlzky ako boli povodne - 40 a 65 cm). no najviac ma fascinovala kontrolka ktora na nich je, vraj zacne svieti na oranzovo ked budu optrebovane...

ps: otec si kupil na focus nejaku tekutinu s nazvom \"tekuten stierace\" vraj to pomaha - ma to na okne vytvorit nejaky povlak, vdaka ktoremu kvapky lahsie sklznu z okna, pri napore vzduchu - nejako sa mi tomu nechce verit, ale tak skusil som to aj ja... ci sa to oplati napisem, az bude najblizsie prsat :)

Odesláno

Já kdysi koupil Valeo Compact. Stíraly bezva, ale 650 v levé poloze strašně mlátil. Nekde jsem na fóru četl stejné zkušenosti i od jiných uživatelů. Tak jsem je vyměnil zpět za původní a kupiji jen kvalitní gumičky a vše je OK a za rozumnou cenu

[upravil dne 1/12/08 kennax]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja som tiez kupil Valeo, ale neviem z akeho dovodu (stierace som menil prvy krat) som dal ten mensi s dlzkou 475mm. Teraz mi ten stierac v rohu trosku odstava :roll. Ale ked zapnem stierace tak aspom stiera vacsiu plochu a nicomu to nevadi :super

Odesláno
Původně zaslal: freeco_ho

Chtěl jsem se zeptat tak bokem, pokud mi stěrače \"poskakují\" na okně, dělá to vcelku nepříjemný zvuk, stačí když vyměním gumičky?

Ano.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...