Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: sttatyw

když má 306 sedan uplně tvrdou zadní nápravu že když se na ni zhoupnu tak se a ni nehne tak je to normalní hey

Tak je K O

Když se zhoupneš,auto se taky zhoupne ale zustane stát,tak je O K

Odesláno

Nová?:myslim ,ale repas je levnější,nevim jak tadle,na 309ku sem před 2ma rokama dal 4a1/2litru repas,do dneška je :super,auto jezdí každej den ve 4ech lidech

Odesláno

mam taky dotaz, je nejakej rozdil mezi zadnima napravama mezi sedanem z roku 95, 1,9TD a kombikem z roku asi 99 1,9D, jde mi o to ze asi ta moje je na jedny strane uz tak trosku nemocna... kdyz se kouknete na kolo tak je vice vyklonene do tvaru A a ma vetsi sbihavost ale pruzi normalne a zadne pazvuky z ni nejdou... tak to bude nejspis na tom jehlickovym lozisku v ramenu nebo uz je nejak zmozena cela??? Jde mi o to ze muzu sehnat fakt za strasne smesnou cenu toho kombika (je komplet krom predniho cela) a tak ze bych si ty napravy nejak poresil, a dalsi otazka, je to slozity je vymenit pro stredne zrucneho mechanika s vybavenou dilnou?

Odesláno

Kombík a sedan by měli mít stejnou tuhost,náprava tam půjde,hatchback má měkčí torzky.Výměna je v pohodě,nejhorší je rozdělat brzdové trubičky,u mě pomohl autogen.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...