-=Michal=- Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Ahoj, včera mi u auta odešla do věčných lovišť světla u P406 II (2002) Break HDI 81kW. Zkoušel jsem pojistky i žárovky (OK). Nesvítí ani jedno brzdové postraní a ani to diodové vrchní. Netušíte, kde může být problém ? Dík Citovat
-=Michal=- Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: -=Michal=- Ahoj, včera mi u auta odešla do věčných lovišť světla u P406 II (2002) Break HDI 81kW. Zkoušel jsem pojistky i žárovky (OK). Nesvítí ani jedno brzdové postraní a ani to diodové vrchní. Netušíte, kde může být problém ? Dík Sorry, jde o ///// ZADNÍ BRZDOVÁ SVĚTLA ///// Citovat
Neon Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 EDIT: sorry, nečtu pořádně ... Taky bych se přikláněl k tomu, co řikali kluci, anebo někde k drátku [upravil dne 18/11/2008 Neon] Citovat
genzer Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 nebo taky spinac brzdovych svetel,ktery je nad pedalem Citovat
čakom Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 spínač Původně zaslal: genzer nebo taky spinac brzdovych svetel,ktery je nad pedalem byl si rychlejší [upravil dne 18.11.2008 čakom] Citovat
Honza z Nera Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Jasně je to spínač. Mě to udělalo cca před 14ti dněma. Servis nakonec zjistil, že tam byl špatný kontakt, nic se měnit nemuselo. Za nový je to stovková záležitost. Aspoň myslím Citovat
Guest servisman Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 jinak ten nadpis taky super Citovat
-=Michal=- Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 jinak ten nadpis taky super Tak nepomohlo ani dokonalé vyčištění a kontrola funkčnosti obou spínačů (červený i bílý nad pedálem brzdy) Nevíte co by se dalo dál zkontrolovat ? Dík Citovat
Guest servisman Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 a když jsi spojil tak to svítilo ?? Citovat
-=Michal=- Odesláno 21. listopad 2008 Autor Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 a když jsi spojil tak to svítilo ?? No ten spínač funguje, a stejně světla nesvítí. Není tam někde spínané relátko, který by mohlo být špatné ? Citovat
Guest servisman Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 koukám že máš break co tak přerušený kabel vzadu u 5tých dveří ,relátko tam není podle schématu [upravil dne 21/11/08 honza406] Citovat
Leonidas Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 ja mám ten isty problem. Mne brzdove svetla svietia iba ak poriadne silno a nahle slapnem na pedal. Ten spinac pod pedalom mi uz viacery odporucili aby som zkontroloval, ale ja ten spinac neviem najst. Citovat
vix Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 ten spínač by jsi měl vyměnil - ono je totiž děsně fajn, že ti to brzdí ( i když nesvítí), ale až se ti někdo podívá do kufru, to bude nadělení. A ani bych se nedivil, kdyby ten za tebou (pokud by to rozdejchal) ti nepřišel ještě z neskonalé lásky k tobě dorovnat ciferník. Ale ztráty na zdraví vynechme. Rozhodně budete mít auta rozbitá oba dva Citovat
Guest servisman Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 nevím jak NEW ale starý model to tam má přístupné dost málo místa,vím že jsem to s jedním řešil po ICQ a nakonec to otvezl do servisu kde mu vyměnili spínač,práce na pár minut. Citovat
-=Michal=- Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: vix ten spínač by jsi měl vyměnil - ono je totiž děsně fajn, že ti to brzdí ( i když nesvítí), ale až se ti někdo podívá do kufru, to bude nadělení. A ani bych se nedivil, kdyby ten za tebou (pokud by to rozdejchal) ti nepřišel ještě z neskonalé lásky k tobě dorovnat ciferník. Ale ztráty na zdraví vynechme. Rozhodně budete mít auta rozbitá oba dva Super nápad. Díky za radu. Hned to bude opravené rychleji. Samozřejmě dělám co můžu. Ten spínač je OK (vyčištěn, odzkoušen). Problém je někde jinde a nevím kde. Ve středu jedu do DW servisu v Praze. BTW: Neznáte nějakého lepšího elektrikáře na Peugeoty v Praze ? Nkoho, kdo při sebemenším problémům s BSI hned nedoporučuje výměnu, ale pokouší se problém vyřešit (pájením, výměnou konkrétních součástek) ? Dík Citovat
vix Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Zkus natáhnout nouzově - ne provizorně (provizorně = navždy) drát natvrdo od spínače k žárovkám... ... alespoň jedno, pls [upravil dne 22/11/08 vix] Citovat
vix Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 rozhodně ten příspěvěk nebyl mířen na tebe, ale na toho \"yntelygenta\" tak čtyři-pět příspěvků nad tímhle, co mu v servise už to řekli (a neopravili) a on s tím stále jezdí. ... ale fajn, díky, potrefený houser se vždycky ozve Citovat
-=Michal=- Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: vix rozhodně ten příspěvěk nebyl mířen na tebe, ale na toho \"yntelygenta\" tak čtyři-pět příspěvků nad tímhle, co mu v servise už to řekli (a neopravili) a on s tím stále jezdí. ... ale fajn, díky, potrefený houser se vždycky ozve Teď jen ještě z někoho vytáhnout tip na elektrikáře v Praze a jsem šťastněj jak blecha. Dík Citovat
vix Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Vašendovci by tohle zrovna mohli vědět! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.