Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

včera mi u auta odešla do věčných lovišť světla u P406 II (2002) Break HDI 81kW.

Zkoušel jsem pojistky i žárovky (OK). Nesvítí ani jedno brzdové postraní a ani to diodové vrchní. Netušíte, kde může být problém ? Dík

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

Ahoj,

včera mi u auta odešla do věčných lovišť světla u P406 II (2002) Break HDI 81kW.

Zkoušel jsem pojistky i žárovky (OK). Nesvítí ani jedno brzdové postraní a ani to diodové vrchní. Netušíte, kde může být problém ? Dík

Sorry, jde o ///// ZADNÍ BRZDOVÁ SVĚTLA /////

Odesláno

Jasně je to spínač. Mě to udělalo cca před 14ti dněma. Servis nakonec zjistil, že tam byl špatný kontakt, nic se měnit nemuselo. Za nový je to stovková záležitost. Aspoň myslím :myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jinak ten nadpis taky super :aut

Tak nepomohlo ani dokonalé vyčištění a kontrola funkčnosti obou spínačů (červený i bílý nad pedálem brzdy) :blicismajlik:bacha Nevíte co by se dalo dál zkontrolovat ? Dík

Guest servisman
Odesláno

koukám že máš break co tak přerušený kabel vzadu u 5tých dveří ,relátko tam není podle schématu

[upravil dne 21/11/08 honza406]

post-0-14109603295164_thumb.jpg

Odesláno

ja mám ten isty problem. Mne brzdove svetla svietia iba ak poriadne silno a nahle slapnem na pedal. Ten spinac pod pedalom mi uz viacery odporucili aby som zkontroloval, ale ja ten spinac neviem najst.

Odesláno

ten spínač by jsi měl vyměnil - ono je totiž děsně fajn, že ti to brzdí ( i když nesvítí), ale až se ti někdo podívá do kufru, to bude nadělení.

A ani bych se nedivil, kdyby ten za tebou (pokud by to rozdejchal) ti nepřišel ještě z neskonalé lásky k tobě dorovnat ciferník. Ale ztráty na zdraví vynechme.

Rozhodně budete mít auta rozbitá oba dva :nevim

Guest servisman
Odesláno

nevím jak NEW ale starý model to tam má přístupné dost málo místa,vím že jsem to s jedním řešil po ICQ a nakonec to otvezl do servisu kde mu vyměnili spínač,práce na pár minut.

Odesláno
Původně zaslal: vix

ten spínač by jsi měl vyměnil - ono je totiž děsně fajn, že ti to brzdí ( i když nesvítí), ale až se ti někdo podívá do kufru, to bude nadělení.

A ani bych se nedivil, kdyby ten za tebou (pokud by to rozdejchal) ti nepřišel ještě z neskonalé lásky k tobě dorovnat ciferník. Ale ztráty na zdraví vynechme.

Rozhodně budete mít auta rozbitá oba dva :nevim

:super:bacha Super nápad. Díky za radu. Hned to bude opravené rychleji.

Samozřejmě dělám co můžu. Ten spínač je OK (vyčištěn, odzkoušen). Problém je někde jinde a nevím kde. Ve středu jedu do DW servisu v Praze. BTW: Neznáte nějakého lepšího elektrikáře na Peugeoty v Praze ? Nkoho, kdo při sebemenším problémům s BSI hned nedoporučuje výměnu, ale pokouší se problém vyřešit (pájením, výměnou konkrétních součástek) ? Dík

Odesláno

Zkus natáhnout nouzově - ne provizorně (provizorně = navždy) drát natvrdo od spínače k žárovkám...

... alespoň jedno, pls ;)

[upravil dne 22/11/08 vix]

Odesláno

rozhodně ten příspěvěk nebyl mířen na tebe, ale na toho \"yntelygenta\" tak čtyři-pět příspěvků nad tímhle, co mu v servise už to řekli (a neopravili) a on s tím stále jezdí.

... ale fajn, díky, potrefený houser se vždycky ozve :super

Odesláno
Původně zaslal: vix

rozhodně ten příspěvěk nebyl mířen na tebe, ale na toho \"yntelygenta\" tak čtyři-pět příspěvků nad tímhle, co mu v servise už to řekli (a neopravili) a on s tím stále jezdí.

... ale fajn, díky, potrefený houser se vždycky ozve :super

Teď jen ještě z někoho vytáhnout tip na elektrikáře v Praze a jsem šťastněj jak blecha. Dík :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...